Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53901) rumos XIII válasza #81999360 (#53897) üzenetére


rumos XIII
aktív tag

DM, aim map, teljesen mindegy az elején, ha teljesen kezdő vagy.

Szeptembertől Djangoék csinálnak egy csgo akadémiát, ami online lesz, ha tényleg nagyon akarsz, akkor érdemes lenne befizetned majd. Talán.

(#53902) szebe válasza rumos XIII (#53901) üzenetére


szebe
őstag

Ezen most felnevettem :DDD

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#53903) rumos XIII válasza szebe (#53902) üzenetére


rumos XIII
aktív tag

Miért? Az is egy járható út, ha komolyan gondolja.

[ Szerkesztve ]

(#53904) szebe válasza rumos XIII (#53903) üzenetére


szebe
őstag

De pont django?

[ Szerkesztve ]

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#53905) rumos XIII válasza szebe (#53904) üzenetére


rumos XIII
aktív tag

Igen, django is ott lesz, mellette gabi, flash, meg még nemtudom ki.
Mibajod van vele? Okos player, nagyon
Menjünk át ide

[ Szerkesztve ]

(#53906) #81999360 válasza MurdR (#53900) üzenetére


#81999360
törölt tag

Megköszönném. :)

(#53907) MurdR válasza #81999360 (#53906) üzenetére


MurdR
veterán

Írj rám este 8 után, mert elfelejtem :D

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#53908) kuLi_ válasza had423 (#53861) üzenetére


kuLi_
tag

Tökéletesen összefoglaltad azt, amit érzek a moviet illetően. :)

Ez itt a reklám helye.

(#53909) kuLi_ válasza #81999360 (#53897) üzenetére


kuLi_
tag

Wall of text warning.

Szintén favoritom az AWP. Anno nem számítottam annyira trének ezen fegyver használatát illetően, különösen a CS:S időkben, így talán van némi kompetenciám a témakört illetően. Az egyszerűség kedvéért elmondom, én mit csináltam hosszú évekkel ezelőtt, hogy nekem pontosan mi hozta meg a fejlődést.

Legal disclaimer; Biztos vagyok benne, hogy nem ez a legjobb módszer, ez pusztán a saját, rám szabott technikám volt, ami 2004 óta valószínűleg kissé obsolete - akkortájt pl. nem nagyon volt ennyi DM szerver.

Kitartó gyakorlás. *badumm tss*
Amúgy a metódusom nagyjából így nézett ki (közel sem biztos, hogy a legjobb megoldás volt az összes közül, sőt...):

1) Megtaláltam első körben a számomra szimpatikus sensitivityt, ami egy lazább csuklómozdulattal ~90° volt jobbra-balra, azóta is hasonló érzékenységgel játszom. Ez pont elég arra, hogy könnyedén és gyorsan akármilyen sarokba beforduljak (nagyobb lendítéssel alkarból pedig pont 180°) illetve nagyobb távolságokba, spray-controlra is precízebb. Ez CS:GO-ban jelenleg nekem 2.35 (400dpi).
2) Belőttem a számomra szimpatikus zoom_sensitivity_ratiot, mert úgy éreztem, hogy az akkoriban standard 1.2 kissé sok, a mostani 1.0 pedig szintén, így én jelenleg 0.85-el játszom. Abszolút personal preference, nincs általánosan elfogadott "tuti", és ez vonatkozik a felbontásra, blackbars vs. strechedre, mindenre, ahány profi AWP-s, annyiféle beállítás létezik.
3) Napi legalább fél órát egy speciálisabb aim_mapon töltöttem, ahol kizárólag az alábbiakat gyakoroltam:
- A targettől balra helyeztem random (néha fentebb, néha lentről) a célkeresztet és "rántottam rá",
- A targettől jobbra helyeztem el a célkeresztet és "rántottam rá" majd lőttem le, minél gyorsabban, mindig fejre célozva.

Repetitív módon esténként mindig csak a fentieket csináltam; Mindenféle szögből, egyre nagyobb távolságokból, tulajdonképpen egy egyszerű, mezei flickshot gyakorlás, álló emberek ellen. Hülyén hangzik, tudom, de frankón emlékszem, 1.6ban valahogy balról-jobbra rántva mindig sokkal gyorsabb és precízebb voltam, mint jobbról-balra, az anno valahogy nem ment annyira jól, míg CS:GO-ban ez most pont fordítva van.
Jelenleg ez egy ilyen pálya, erre a gyakorlásra szerintem teljesen ideális, ezt szoktam tolni manapság pusztán szinten tartás végett (ugyebár rip karrier, hehe).

Egy idő után rá fogsz érezni a zoomolt PoV érzékenységére, és ez a fontos része a műveletnek; "érzéssel" fogsz lőni, gyakorlatilag ez a flickshot alapja. Alapjáraton jobb, ha 1x zoommal gyakorolsz első körben, nekem viszont mindig a double-zoom volt az igazán erősségem, azzal szinte pixelre pontosan tudtam bármit ellőni (anno) és ez rendkívül hasznos pl. dust2-bárhol, mirage-mid/B, cache-mid, etc. pozíciókban. Amint ráérzel a dolgokra, tessék felmenni DM-re levezetni és ugyanezen szituációkat fogod élesben kamatoztatni. Nyilván nehezebb lesz, ugyanis nem álló játékosokra kell majd lőnöd, hanem mozgásban lesz mindenki, ezért kénytelen leszel gyorsabb lenni, pontosabban és gyorsabban lőni. Ha "érzed" a (zoom)sensitivityt, onnantól kezdve valóban reakció-idő függő lesz a dolog.

Ha végül megszokod a fegyvert, sensitivityt és a másodperc tört része alatt fogod eldurrantani a mozgásban lévő népet, akkor majd jön a következő lépés; önkontroll (amikor nem ész nélkül lősz rá mindenkire, hanem arra játszol, hogy nem lőhetsz mellé) és a legfontosabb dolog ever, az előnyös helyezkedés a pályán látott/hallott információk alapján.

[ Szerkesztve ]

Ez itt a reklám helye.

(#53910) BMS válasza kuLi_ (#53909) üzenetére


BMS
őstag

hali

Megkérdezhetem,hogy ez az m_pitch meg m_yaw milyen beállítás? Mert én ezekhez a beállításokhoz egyáltalán nem értek :)

"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"

(#53911) ProdiG válasza kuLi_ (#53909) üzenetére


ProdiG
tag

Ajánlanám ezt a pályát, én ezen szoktam gyakorolni az általad írt direkt mellécélzok és rántok a célpontra módszerrel. Itt jönnek-mennek a botok szóval mozgó célpontra lehet gyakorolni. :)
[link]

(#53912) kuLi_ válasza BMS (#53910) üzenetére


kuLi_
tag

Tulajdonképpen (nem belemenvén abba, hogy egészen pontosan mennyi az annyi) ezzel a két paranccsal külön módosítható a vertikális (pitch) illetve horizontális (yaw) "sensitivity".
Régen "4:3 streched" felbontás mellé többen is módosították az m_yaw értéket 0.0165 -re, hogy hasonló érzés legyen az érzékenység, azonban kissé fals lesz hosszabb távon a dolog.

Ne módosítsd.

Ez itt a reklám helye.

(#53913) Vanir válasza BMS (#53910) üzenetére


Vanir
veterán

Külön lehet a sensit állítani az x és y tengelyek mentén.

(#53914) kuLi_ válasza ProdiG (#53911) üzenetére


kuLi_
tag

Másik kedvencem, sokáig nyüstöltem ezt is még a kezdetek kezdetén, mikor visszatértem aktív állományba.

[ Szerkesztve ]

Ez itt a reklám helye.

(#53915) BMS


BMS
őstag

Mostmár értem,köszönöm

"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"

(#53916) Gentlelelele válasza #81999360 (#53897) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Én ilyen szépen leírni, illetve szakszavakkal meg konfig parancsokkal nem tudtam volna kifejezni a mondanivalóm, mint Kuli, ámbár tőlem sem áll messze az AWP használata.

Kis e-péniszes koromban kezdtem CS:S-el persze akkor fogalmam volt róla, hogy mi az a steam, így NonSteam szervereken játszottam folyamatosan, ahol megtetszett az AWP, mert OP volt és tetszett, hogy egy lövéssel öl legtöbb esetben :D

Pub High voltam, aki soha nem dm-ezett, viszont apránként megtanultam használni a fegyvert, ami kicsit cinkes volt áttérve GO-ra, mert bejött a nerf része, amit nem tudtam egyhamar megszokni, de csak csak sikerült.Mostanság, mivel 5 napokat kihagyom egyetem miatt, általában felmegyek dm szerverre, ahol only awp/scout van, hogy hamarabb visszarázódjak. Ilyen szervereket tudsz keresni a gamtracker oldalon azt hiszem

Saját tapasztalataim azt mondják, hogy ami a legfontosabb az az, hogy találj egy olyan alap konfigot, amit te jónak érzel. Értem én itt az egérgyorsaságot, a felbontást. Miután ezek megvannak, csak utána menj rá a gyakorlásra és ne állítgasd napi szinten. Én azt vettem észre, hogy minnél kisebb a képernyő felbontás jobban adja, mivel a nagyobbnak érzem az ellenfél modelljét és könnyebben tudom ráhúzni, vagy csak simán ellőni, ha belesétál. Én 800:600as felbontásban játszott, streched-ben , az egérgyorsaságom nem tudom hirtelen mennyi, de közelebb az 1hez, mint a 2höz (in-game)

Én azt ajánlanám, hogy FFA DM szervekre járj fel rendszeresen, ahol vagy csak only awp van, vagy lehet awp-t választani, mivel itt pörgősebb a játék menet és mivel nekem a botozás olyan monotonnak tűnik, mivel a mozgásuk egyáltalán nem egyezik meg egy rendes játékosával. Persze eleinte lehet nem rossz ötlet kiismerni, hogy a már FIX beállításaid mellett milyen mozgástartományt kell bejárnod, hogy találj, ha az adott célpont nem a célkereszted előtt van, de élesben (ami nem MM! :D) jobban ki lehet tapasztalni. Ha egy idő után ösztönszerű válik az egész, akkor már közel állsz ahhoz, hogy hobbi szinten jó vagy AWP User-nek (Itt gondolok arra, hogy nem ráhúzod és click, hanem scope, érzékeled a minimális mozgást és flick) :)

Kifejezetten unszimpatikus nekem az LG csapata, de Fallen egy állat, szerintem sokat missel, de ha kell akkor ott vág gerincre, ahol tud és ahol akar Egy ilyen flick shot-om nekem is volt, csak nem volt körértékű :D

Többiek, akik szerint hülyeséget mondok, vagy pontosítanának, vagy másképp gondolják írják le. Hobbi szinten jó pap is holtáig tanul :D

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#53917) gtamate2


gtamate2
veterán

Jönnek a csapatkesztyűk ?2

*Sn0w

(#53918) edgR válasza gtamate2 (#53917) üzenetére


edgR
őstag

Várható volt, hogy lesz is értelme a legutóbbi kesztyű updatenek. :K

(#53919) kuLi_ válasza gtamate2 (#53917) üzenetére


kuLi_
tag

Ha csak ennyi lesz a kesztyűkből, akkor imádom, ezek a team-logós stuffok zseniálisak.
Nem szeretném, ha pár hónap múlva Crimson Web, Fade vagy mittudomain hurkaszín Stained modellek gurulnának ki.

Ez itt a reklám helye.

(#53920) Spet válasza kuLi_ (#53919) üzenetére


Spet
addikt

Én a fényvisszaverős, LED-es kesztyűket várom. :DDD

De még mindíg a kedvenc a bomba name tag. :P

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#53921) zarayg válasza kuLi_ (#53919) üzenetére


zarayg
aktív tag

csak én nem látom azt amit kellene? :U

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

(#53922) phenomHUN válasza zarayg (#53921) üzenetére


phenomHUN
aktív tag

4 hozzászólással feljebb. :P

(#53923) Arkennys


Arkennys
addikt

A nekem nem működő server pickeren kívül van valami mód oroszokat kiszűrni a játékból? Mocsokul elegem lett a retardáltakból most. Biztosan értem a folyamatosan oroszul üvöltött "infókat", lelő fegyverért, stb :D

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53924) Vismajor01 válasza Arkennys (#53923) üzenetére


Vismajor01
addikt

Persze, van egy ingyenes, tuti modszer ennek a problemanak a kikuszobolesere.
Megtanulsz oroszul.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#53925) Arkennys válasza Vismajor01 (#53924) üzenetére


Arkennys
addikt

Keresném én a poént, ha lenne értékelhető :D

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53927) _-ORANGE-_ válasza Vismajor01 (#53924) üzenetére


_-ORANGE-_
senior tag

Nem kell megtanulni, 5-10 versengő velük és perfektül tolod majd a "гo в сука"-t meg a "напишите мне"-t.
(meg persze axaxaxa)

[ Szerkesztve ]

(#53928) Zomb€€ válasza Gentlelelele (#53916) üzenetére


Zomb€€
őstag

En mikor kezdtem a jatekot, sokat valtogattam rifle meg wp kozott es azt vettem eszre, hogy egyik a masik rovasara megy. Igy megmaradtam az AK/M4 mellett, es azokat fejlesztettem.
Viszont ezzel parhuzamosan, annak ellenere hogy wp-vel semmit sem gyakoroltam, fejlodott az is.

Velemenyem szerint - foleg ha nullarol indul az ember fia - sokkal jobb ha altalanos dolgokat tanul, ugy mint mozgas, celzas, mipmap olvasas, stb. Majd ha ezekbol van egy magabiztos alap, akkor jo "specializalodni", de a tobbi is fog fejlodni paralel.

Itt egy tegnap esti majdnem save-em a ritkan hasznalt wp-vel [link] :)

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#53929) blue eyes


blue eyes
tag

Az új operation-ben a Gemini (co-op) küldetésekhez kellene egy embere akivel tudnám teljesíteni, Steam nevem: nobluesnow rangom: nova 1

(#53930) DrTechnoid


DrTechnoid
őstag

Ekkora mákot, gondoltam kinyitok 1 kapszulát lefekvés előtt :

Szép álmokat :D

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#53931) sikalisk válasza #81999360 (#53897) üzenetére


sikalisk
tag

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, egy idő után már gyorsabban cselekszel mint gondolkodsz, és mikor már te is arra gyanakszol, hogy valaki a tudtod nélkül cheatet telepített a gépedre, na akkor már eleget gyakoroltál..egyébként igen, DM-en, tapasztald ki, hogy melyik sens adja a legjobban és azon utána ne változtass. Ha cheaternek neveznek annak mindig örülj, azt jelenti, hogy egész jól játszol.

univerzum < emberi hülyeség

(#53932) sikalisk válasza Arkennys (#53923) üzenetére


sikalisk
tag

Juss fel supemebe, ott kevesebb a retardált.

univerzum < emberi hülyeség

(#53933) gtamate2 válasza sikalisk (#53932) üzenetére


gtamate2
veterán

Cserébe több a csaló :D

*Sn0w

(#53934) sikalisk válasza gtamate2 (#53933) üzenetére


sikalisk
tag

Na ja, aki kifogást keres a saját ügyetlenségére, annak általában mindenhol sok a csaló.

univerzum < emberi hülyeség

(#53935) zarayg válasza DrTechnoid (#53930) üzenetére


zarayg
aktív tag

nanebasszamár

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

(#53936) expander


expander
senior tag

altalaban napi 2-3 ember kap vac/ow bant a figyelt listamon, ami szerintem eleg durva...

(#53937) sikalisk válasza expander (#53936) üzenetére


sikalisk
tag

Ja, tudom, mindenki ezt mondja, nem is tudom, hogy nem fogytak el a csalók ilyen tempóban:)

univerzum < emberi hülyeség

(#53938) regener


regener
veterán

Release Notes for 5/19/2016

[MISC]
– Blood decals on player models will now reliably display for players and spectators in-game.
– Buy menu calculation of the Accurate Range of weapons will now show same values as obtained with cl_weapon_debug_show_accuracy and cl_weapon_debug_print_accuracy, gameplay has not changed.
– Steam controller now properly adjusts when scoped respecting zoom_sensitivity_ratio_joystick value.
– Major championship trophy animation will now show more rows of etched names when inspected.
– Accounts that get a global cooldown for GSLT violation will no longer make their party members from previous competitive matches lose match wins earned together.

[MAPS]
-Cache
— Forklift
— with
— roof
(az utolsó 3-at szerintem egy sorba akarták, de nem jött össze xD)

(#53939) RECSKA válasza sikalisk (#53937) üzenetére


RECSKA
veterán

Gondolom ugy, hogy amikor 1 doboz cigiert adjak, vesz 2 csikkal...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#53940) Vanir válasza expander (#53936) üzenetére


Vanir
veterán

Az enyémen is szépen gyűlnek. Az a vicc, hogy két hete felraktam egy tagot aki spinbotozott, és ő még nem banned, egy másik gyereket meg három napja tettem fel wh gyanújával, ő már igen. :DDD

(#53941) Zomb€€ válasza sikalisk (#53937) üzenetére


Zomb€€
őstag

Milyen szinten es miota jatszol, hogy ennyire agyhalott naiv vagy?

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#53942) MurdR válasza DrTechnoid (#53930) üzenetére


MurdR
veterán

Grat. Én sem bírtam tegnap magammal, kinyitottam egy 36eurós Cobble ládát, esett is belőle egy 30centes dual beretta :D

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#53943) sikalisk válasza Zomb€€ (#53941) üzenetére


sikalisk
tag

Mondasz valamit, tényleg nem játszok túl régen, csak 2002-ben kezdtem 1.6-al, persze az is igaz, hogy én tisztában vagyok a saját hibáimmal, és nem az ellenfélt csiterezem. Ezen rövid, csekélyke idő alatt pár ezerszer megkaptam hozzád hasonlóan agyhalott naív emberkéktől, hogy csítelek, és a sok agyhalottól naívól folyton azt hallom, hogy az ellenfél csítel, ahelyett, hogy a saját hibáikkal foglalkoznának.

[ Szerkesztve ]

univerzum < emberi hülyeség

(#53944) Xero válasza sikalisk (#53943) üzenetére


Xero
nagyúr

2002-ben még erősen 1.3-1.5-el játszottunk. Just sayin'. ;)

(#53945) Zomb€€ válasza sikalisk (#53943) üzenetére


Zomb€€
őstag

En mindig visszanezem azokat a demokat ahol valami nem stimmelt, es kb 90%-ban beigazolodik a jatekban velt gyanu. Az meg eleg demagog duma, hogy aki ezt kijelenti odabofogod neki hogy javits a jatekodon...

Ami mostanaban mm-ben folyik az elkepeszto, tenyleg minden masodik jatekban van egy csalo, aki epp a kis kocsoget boostolja. Reddit is tele van ilyen postokkal (amikre termeszetesen jonnek a hozzad hasonlo kommentek)

Szerintem ez a jelenseg a primenak tudhato be, mindneki fel probalja magat tolni a szigoritas elott, de a bevezetes utan is kell majd minimum 2-3 honap hogy eluljon a szar...

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#53946) lemusz válasza Xero (#53944) üzenetére


lemusz
addikt

Már aki.... mert én speciel akkor kezdtem felfedezni a testemhez nyúlás örömeit.

(#53947) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

Igazán jó lenne ha senki se vádaskodna, hanem Szafirára bíznátok, hogy ki csal és ki nem! :K

/s

(#53948) lemusz válasza wjbhbdux (#53947) üzenetére


lemusz
addikt

Hihetetlen hogy ilyen őstehetségek is fent vannak youtube-on. :DDD

(#53949) Zimmi91 válasza wjbhbdux (#53947) üzenetére


Zimmi91
addikt

"Én még az első körnél vagyok leragadva minden ötödik...na mindegy" ;]

[ Szerkesztve ]

" Just remember Manchester is RED! "

(#53950) sikalisk válasza Zomb€€ (#53945) üzenetére


sikalisk
tag

Ki igazolja, talán Te? Érdekes módon volt itt már olyan fickó, aki felrakta az atombiztos csítereit, aztán egyik sem volt az. Természetesen vannak csíterek, csak az a baj, hogy 100-ból átlag egyre igaz a kijelentés (és akkor még rendkívül jóindulatúan becsületem), ha a sok agyhalott naív játékos nem reportolna naponta egy millió csítert, talán még lenne lehetőség a csíterek ellen...

[ Szerkesztve ]

univerzum < emberi hülyeség

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.