Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-13 23:47:41

LOGOUT.hu

A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9651) [Prolixus] válasza ujlakany1993 (#9650) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ezzel az a baj, hogy csak addig kényelmes, amíg egy kódot akarsz berakni. Ha egymás után többet, akkor megint alt+tab-ozni kell, vagy ablakban futtatni. Kétségtelen, hogy így is sokkal gyorsabb, mint gépelni. :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9652) ujlakany1993 válasza [Prolixus] (#9651) üzenetére


ujlakany1993
aktív tag

Valamit valamiért. alt+tab 1ms csak.:)

(#9653) ujlakany1993 válasza ujlakany1993 (#9652) üzenetére


ujlakany1993
aktív tag

Mármint mp. Bocs telórol nyomom.

(#9654) fi:zi'k válasza ujlakany1993 (#9653) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Kicsit erős is lett volna milliszekundum. :))

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9655) ujlakany1993 válasza fi:zi'k (#9654) üzenetére


ujlakany1993
aktív tag

Hát ha valakinek van egy brutál erőgép+brutál SSD-je talán lehetséges:) vagy nem :DD

[ Szerkesztve ]

(#9656) r00r1 válasza ujlakany1993 (#9650) üzenetére


r00r1
aktív tag

Köszi a segítséget. Próbáltam az összes kijelölését, majd beillesztését, valami hibát ír ki (a kód formátuma nem megfelelő (asszem)
No mindegy, marad az A-D üzem...

(#9657) gbors válasza ujlakany1993 (#9648) üzenetére


gbors
nagyúr

nem tudom, sikerült-e társaságot találni Master Gee-hez - nem lepne meg, ha nem. szvsz két rettentően elszúrt raid boss van a játékban, Master Gee az egyik. teljesen taposómalom jellegű ellene a harc, unalmas, sokáig tart, és elég egyszer hibázni, abból már ki nem mászol. több játékossal próbáltuk nemrég, miután ide-oda ugrált az aggro, inkább akadályoztuk egymást, mint segítettük. talán akkor lehet jól többen csinálni, ha valaki szóban koordinálja a csapatot. vagy, ha az egyik játékos csinálja a "táncolást", és van mellette legalább 2 siren, akik tudják gyógyítani (és egymást is), ill. reselni, főleg ha elkezd a sav terjeszkedni.
elvileg van egy pontja a pályának, ahol el tudsz bújni a sav elől - esetleg próbáld meg úgy, hogy keresztülzavarod 2-3 tócsán, aztán megvárod, amíg kiszenved (jó sok idő lesz).

[ Szerkesztve ]

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9658) BomiBoogie válasza gbors (#9657) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Én tegnap benéztem Probhoz, de OP8-on nem igazán rúgtam labdába. :D

Kár, hogy itt már nincs semmi acsi, semmi igazi előrelépés, ami motiválja az embert.
A sztorit századszor végigvinni új karakterrel megintcsak nem érdekes már.

Komolyan, beraktak volna egyetlen acsit, hogy "érd el az OP8-at", inkább tolnám... lelkileg számít. :DDD

(#9659) ujlakany1993 válasza gbors (#9657) üzenetére


ujlakany1993
aktív tag

Hm érdekes információ. Személy szerint az érzem, hogy ez a küldi kimarad akkor. Egyedül biztos nem fog menni. Talán majd egyszer meglesz, ha lesz válalkozó szellemű emberke/emberkék :DDD

szerk.: Melyik a másik elb*szott boss?

[ Szerkesztve ]

(#9660) Edem05 válasza ujlakany1993 (#9659) üzenetére


Edem05
őstag

Szerintem a másik raid boss amire gondolt Dexiduous a Hammerlock-os dlc-ből. De ez csak egy tipp. :)

Szerk.: Wiki link

[ Szerkesztve ]

(#9661) dioka7


dioka7
senior tag

Sziasztok!

Terramorphus-t hogy lehet kinyírni???????? Láttam videót, ott a srác megölte, de tegnap nekiestünk, 8 percig lőttük, hol a fejét, hol a csápjait, és 3 mm ment le az életéből! Aztán nekifogtunk matekozni... Ha az összes töltényünk betalál, minden fajta fegyverből, és minimum a fele critical akkor sem tudunk rajta 4 milliárdnál többet sebezni és elfogy az összes töltényünk, mindenféle fegyverből (karakterek: siren&commando mind a 2 lvl 72-es a "kukac" 74es volt). Ez erősen felkerekítve, tehát mondjuk rá, hogy van benne némi slagelés is. Tegyük fel, hogy a turretek, és a gömb is sebez mondjuk 1 milliárdot (ezt sokallom kicsit), de még akkor is csak 5 milliárdnál járunk, és 1 személlyel van 6 millárd HP-ja, ha ketten megyünk ez gondolom több. Szóval matematikailag nem lehet megölni. Van valami trükkje esetleg? Vagy a trükk, hogy csak legendary fegyverrel kell nekivágni, vagy esetleg csak úgy lehet megölni, hogy 1 fő gunzerker is van velünk, aki tölti a töltényt? Ha v.ki tud segíteni ötlettel, azt megköszönöm!

Üdv

[ Szerkesztve ]

(#9662) VoidXs válasza dioka7 (#9661) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Van egy Infinity nevű fegyó, a név a tárra vonatkozik. És elég erős is Terrázáshoz. Mellé pár 10% fire rate, damage, és recoil reduction badass tokenekből, sziklakemp, és gyerekjáték.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#9663) dioka7 válasza VoidXs (#9662) üzenetére


dioka7
senior tag

Köszi!
Hol találok ilyen fegyvert? Csak mert eddig 6x toltuk teljesen végig a játékot és még nem találkoztunk vele.

(#9664) [Prolixus] válasza dioka7 (#9661) üzenetére


[Prolixus]
addikt

A matekozásotok már ott megbukott, hogy ha a csápokat leszeditek, azok szórják a töltényt rendesen. Ergo nem annyi töltényből kell gazdálkodni, amennyivel beléptek hozzá, és mivel a támadási mintázatában szinte mindig vannak csápok, ha ügyesek vagytok, szinte a végtelenségig van töltény.

Másrészt nem árt, ha egy fázisát leszámítva tüzes fegyverrel lövitek, és legyen minél többet slaggelve. Vannak fasza gránátok (Terrának különösen jó szerintem a Bonus Package), amikkel elég szépen lehet húzni az életerejét. Plusz a gyors kill-ek általában valamilyen Bee+Sandhawk/Unkept Harold/Lyuda/Pithfork kombóval születnek.

A csapatba mindenképpen legyen egy Siren, aki egy gombnyomással felállítja a térdelő társat, és érdemes azzal is számolni, hogy a csápokat nem érdemes mindet lelőni, mert jó Second Wind lehetőségek. Egyébként ha 2 fővel mentek, az életereje csak 1,15-szerese lesz a solo harcnak. Nagyon érdemes vinni egy Grog Nozzle-t gyógyulni, valamint azt sem árt tudni, hogy a játékban életerő kapuzás van, ami azt jelenti, hogy ha az életerőd kicsivel az 50% felett van, akkor egy melee támadás nem térdeltethet le.

Univerzális taktika nincs, van egy kis szikla a kijáratnál ami mögé le lehet guggolni, és a csápok támadásainak nagy részét (kivétel asszem a kődobálás) el lehet kerülni. Továbbá ha a másik játékos az aréna peremén közlekedik, akkor nem fogja Terra kilökni az arénából (persze ez veszélyes, mert ha kicsit még hátrébb megy a harc hevében, akkor magától leesik a játékos :DDD ), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.

Szerk: Az Infinity-hez nem lesz könnyű hozzájutni. :) Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.

Az Infinity egy nem rossz pisztoly, de őszintén szólva szerintem ezen a szinten már csak anniy előnye van, hogy végtelen az ammo. Amúgy vannak nála sokkal erősebb fegyverek. De ahogy fentebb írtam, az ammo-val nem lenne szabad, hogy gondotok legyen.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9665) VoidXs válasza dioka7 (#9663) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Én is csak havernál láttam (meg kölcsönbe kaptam), amikor low-level karaktereket farmoltunk badass rankért, hogy esélyünk legyen OP8-on. +100% fire rate-tel kicsit egyszerűbb az élet :D

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#9666) bolondember


bolondember
MODERÁTOR

[link] - valakinek egy ilyen? :DDD

Személy szerint sokallom, de nagyon vonzó ajánlat.. :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#9667) TheProb válasza bolondember (#9666) üzenetére


TheProb
veterán

hát elég nagy rablás 1 műanyag ládáért meg pár db papírért. :D

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9668) gbors válasza ujlakany1993 (#9659) üzenetére


gbors
nagyúr

én nagyon sokat szenvedtem vele, mire lvl72-n megcsináltam. négyszer vagy ötször volt olyan, hogy már csak 15-20% volt a healthje, és elintézett. amikor végre sikerült, akkor is bőven benn jártam a FFYL-ban.

és igen, Edem05 tippje spot on, természetesen dexiről van szó, és az ő 600 milliárd healthjéről (ez 72-es szint, OP8-on majdnem a triplája). végigdaráltam, és ünnepélyesen megfogadtam, hogy soha, de soha többet :DDD

(#9658) BomiBoogie: ez szubjektív, de szerintem maga a digistruct peak elég jó motiváció. egy büdös nagy paraszt volt, aki a wave-eket tervezte, más szóval van benne bőven kihívás, több játékosnak is. egyedül nekem a 6-os már nagyon fájdalmas volt, de össze lehetett hozni. 4 játékossal viszont rohadt jó.

(#9661) dioka7: terramorphusnál nincsenek különösebb trükkök, nagy tűzerő kell, hosszan kell túlélni, és számos apróság tud segíteni. [Prolixus] esszéjében van egy csomó, én még annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon jól céloztok, akkor interfacert érdemes vinni, ha kevésbé, akkor haroldot. a slaget egy pillanat alatt ledobja magáról, ezért a slages bouncing betty gránát, esetleg az antagonist pajzs hatékony kiegészítő. végül, terrához halál után vissza lehet menni, ezért 3 vagy 4 játékossal sokkal könnyebb.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9669) [Prolixus] válasza gbors (#9668) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Érdekes amúgy, hogy "cserébe" a két legszarabb raid boss abszolválható komolyabb erőfeszítések nélkül, csak rohadt sok időbe kerül. Master Gee-nél már említetted a betonbiztos módszert ugye, de Dexihez is elég egy Infinity. Ha beállsz a Lodge alá, nagyon könnyű elkerülni a támadásait, max csak arra kell figyelni, hogy hátulról néha feltűnik egy-egy drifter, akit gyorsan le kell rendezni. Aztán szórod golyóval Dexit a végtelenségig, hátha egy-egy eltalálja a critical spot-okat. :)

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9670) BomiBoogie válasza gbors (#9668) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Hmm, most kicsit elgondolkodtattál. :K :)

(#9671) fi:zi'k válasza BomiBoogie (#9670) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Osztom gbors véleményét, tényleg egy paraszt volt, aki kitalálta a digi peak-et. :D

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9672) BomiBoogie válasza fi:zi'k (#9671) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Na jó, de engem ne szivassanak, nem érek rá annyit játszani, sikerélmény kell. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9673) genndy válasza BomiBoogie (#9672) üzenetére


genndy
addikt

Van a játékhoz trainer... ;]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#9674) BomiBoogie válasza genndy (#9673) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Na, igen, de azt meg nem akarom használni, akkor inkább hagyom az egészet a fenébe. :D

(#9675) BomiBoogie válasza gbors (#9668) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Akkor majd kis segítséget elfogadok, addig nézem ezt a Digistruct Peaket egyedül. :DDD

(#9676) gbors válasza [Prolixus] (#9669) üzenetére


gbors
nagyúr

szerintem pont ettől szar ez a kettő. master geenél egyedül a 2+ sirent látom, mint kreatív megoldást, és az első fele még úgy is unalmas, mert a szaros pajzsát csak a savval lehet leverni. dexivel több a taktikai opció, viszont az a harc annyira hosszú a botrányos health miatt, hogy amiatt lehet megőrülni tőle.

(#9675) BomiBoogie: segítek szívesen, ha este nem ájulok be (tegnap kicsit leamortizáltam magam :DDD, ma meg persze munka).

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9677) Audison


Audison
senior tag

Srácok, ez az overpower dolog számomra még nem tiszta.Utánaolvasgattam a hszek között, de nem kaptam rá választ.

1. Mikor, hol és hogy érhető el az op?

2. Egyedül érdemes belevágni?

3. Hogyan működik a szintfejlődés (op lvl)?

(#9678) TheProb válasza Audison (#9677) üzenetére


TheProb
veterán

72 után mehetsz OP szintekre, azokat digistruct-on kell végigmenni mindig az adott legmagasabb OP-n, hogy felold a következő szintet. Digi-t egyedül akkor "jó" tolni ha mazohista vagy, egyébként teamben. Azon kívül leht soloban menni minden további gond nélkül ha vanna már op8as cuccaid

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9679) [Prolixus] válasza gbors (#9676) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Nem ettől lesznek szarok, hanem attól, amilyenek alapból. :) De tervezhették volna úgy is a pályákat, hogy MGee-nél nem lehet elsunnyogni savmentes területre, és várni, amíg kinyiffan "magától", a Dexi ellenes harcot is rakhatták volna olyan helyszínre, ahol nincsen Lodge, nem elég/nem lehet beállni alá aztán lőni Infinity-vel amíg el nem alszol/meg nem döglik Dexi.

A többi raid bossnál nem lehet ilyet csinálni, mindegyiknél "rendesen" kell játszani, ügyeskedni stb. Persze lehet nem volt ez szándékos a készítők részéről, de érdekes egybeesés szerintem.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9680) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Nna, "már" OP2-es vagyok, de megfelelő csapat nélkül kb. lehetetlen ez a peak. :D

Amúgy, ha OPx-es szintű leszek, akkor minden DLC és mellékküldetés olyan lesz?

(#9681) Audison válasza TheProb (#9678) üzenetére


Audison
senior tag

Háát..nem lettem okosabb. :D Gondolom pt3 után minden érthetővé válik majd. Nincs valami youtube-s videó, hogy hogy kezdődik ez az egész op-s mizéria?

(#9682) fi:zi'k válasza Audison (#9681) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Odamész Digi peakre és Tannistól felveszed a küldetést.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9683) Audison válasza fi:zi'k (#9682) üzenetére


Audison
senior tag

:R OP alatt egyébként jobb a loot? Több a legendary?

(#9684) [Prolixus] válasza Audison (#9681) üzenetére


[Prolixus]
addikt

A Digi Peak minden végigjátszásban elérhető (de nem minden része a pályának), ha megvetted a szükséges DLC-t (azonban különösebb szerepe nincs, ha Pt1-en vagy Pt2-őn, mész, Pt3-ban is csak akkor lényeges, ha már 72-es szintű vagy). A forgatókönyv tehát az, hogy UVHM-ban el kell jutnod a 72-es szintig, ami a level cap a karakterednek. Ettől magasabb szintre csak a Digi Peak-en tudsz fejlődni. Ha UVHM 72-es szintű játékosként mész a Digi Peak-re, és végigcsinálod az első kört ott, akkor kapsz egy üzenetet, hogy "gratulálunk, OP1-es szintű lett a játék". A Digi peak-es küldetést fel lehet venni újra, ha megcsinálod újra, akkor OP2-es szintű leszel. Ha újra, akkor OP3-as. És így tovább. Eleinte a Digi Peak-nek csak egy részét lehet bejárni a küldetés során, magasabb Op szinteken elérhetővé válik az összes. Ahogy lépkedsz felfelé az OP szintekkel, úgy lesz nehezebb az aktuális kör, még akkor is, ha már a pálya minden részét bejárhatod (változik az ellenfelek összetétele). Az így elérhető maximális szint az OP8-as, ez az abszolút csúcs a játékban.

Az OP levelek azért nehezebbek, mint a sima UVHM, mert ugyan lehet nálad OP-s gear (fegyver, pajzs, relic stb), de az életerőd nem lesz magasabb, megreked a 72-es szinten, illetve képességpontot sem oszthatsz ki, OP8-an is ugyananniy lesz, mint 72-őn.

A youtube-on tonnányi vidi van, amiDigi Peak-es playtrough-t prezentál.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9685) Audison válasza [Prolixus] (#9684) üzenetére


Audison
senior tag

Köszönöm a kimerítő választ. :R Elég durván hangzik, hogy a karaktertől jóval magasabb szintű ellenfelek vannak..a végigjátszásban már ha 2-3-al felettem van, már akkor esek-kelek... :U

(#9686) gbors válasza [Prolixus] (#9679) üzenetére


gbors
nagyúr

szerintem ugyanarról beszélünk :)

master gee körül van egy csomó bug, szerintem az össze lett csapva. én arra tippelek, hogy nem szándékos a safe terület - aztán az lehet, hogy a visszajelzések hatására nem is javították ki.
dexinek a magasságából adódik, hogy ha bármilyen struktúrába be tudsz menni előle, akkor zöld gömbjeit nem tudja használni. (feltéve, ha elég messze tudsz megállni, és nem ér el a splash - a lodge-ban bent pl. úgy eltalál, mint a szél, és mivel ugye több jön késleltetéssel, a health gating sem ment meg)

(#9680) BomiBoogie: innetől indításkor meg fogja kérdezni a játék, hogy milyen OP szinten szeretnél közlekedni.

[ Szerkesztve ]

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9687) [Prolixus] válasza Audison (#9685) üzenetére


[Prolixus]
addikt

De írtam, hogy a gear azonos szinten lehet az ellenfelekkel (tehát OP szintű geart használhatsz), "csak" az életerőd ragad meg a 72-es szinten (hiába vagy OP8-as, OP8-as felszereléssel), és ugyanúgy összesen 68 képességpontot oszthatsz ki OP8-as szinten is, mint amikor 72-es szintű vagy. Szóval nem ugyanaz, mint amikor minden szempontból hozzád képest magasabb szintű ellenfelekkel nézel szembe.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9688) Audison válasza [Prolixus] (#9687) üzenetére


Audison
senior tag

Meg nyilván erősebb fegyverek is esnek. Narancs milyen sűrűn fordul elő? Jobb a helyzet mint a végigjátszásban?

(#9689) [Prolixus] válasza Audison (#9688) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Passz. Én nem mentem el OP szintekig. :)

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9690) BomiBoogie válasza gbors (#9686) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Köszönöm, most már rájöttem. :K

Ha eljutok egyszer OP 8-ig, megveszem a maradék Headhuntereket. :D

(#9691) gbors válasza Audison (#9688) üzenetére


gbors
nagyúr

nem mondhatni... :(

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9692) Audison válasza [Prolixus] (#9689) üzenetére


Audison
senior tag

Hogyhogy? :)

Azt megtudjátok mondani, hogy milyen nevezetű fegyverek fordulnak elő ebben a videóban?

http://m.youtube.com/watch?v=y6FHMPF7C2A

bocs,telóról nem tudok linkelni.

(#9693) fi:zi'k válasza Audison (#9692) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Az elején szépen végig mutogatja, csak figyelni kell.

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9694) Audison válasza fi:zi'k (#9693) üzenetére


Audison
senior tag

Jogos :D meg a végén is...

(#9695) fi:zi'k válasza Audison (#9694) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Amúgy, mivel hosszú a videó, csak a Terrás részt néztem, ott slages Lady Fistet és Haroldot használ.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9696) Audison


Audison
senior tag

Tudtok olyan oldalt mondani, ahol szét vannak bontva a Side missziók, Story missziók szerint? Érdekelne, hogy egyes főküldetésekhez milyen mellékküldetések tartoznak.

[ Szerkesztve ]

(#9697) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Nem tudom, ti (gbors) hogyan vittétek el OP6-ig egyedül, én a 72-es szirénnel, 72-es cuccokkal (Harold, Bee) már az OP2-n esélytelen vagyok.

:S

(#9698) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Ahogy akár csak Mediumra is állítom a fizikszet, állandóan leesik az FPS 30 körülire, egyébként pedig magasra állíthatok mást, tartja az 50-60-at. :F

(#9699) gbors válasza BomiBoogie (#9697) üzenetére


gbors
nagyúr

gunzerkerrel valamivel könnyebb. másold le a sirenedet, operáld át, és próbáld ki :)

amúgy a bee nem igazán jó a digistruct peakre, csak amikor lesből sandhawkozol. általánosan rough rider vagy antagonist, esetleg ízlés szerint fast acting, absorb vagy boost pajzs.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9700) BomiBoogie válasza gbors (#9699) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Hát ja, csak épp két dolog a bökkenő. :D

1. nem akarok editorozni.
2. nem akarok editorozni. :D

Ez nálam már csalás kategória, tudom, hogy nem az, és anélkül kb. lehetetlen, de akkor inkább hagyom.

Csináltak volna értelmes lootot...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.