Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-13 23:47:41

LOGOUT.hu

A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9501) gbors válasza [Prolixus] (#9487) üzenetére


gbors
nagyúr

megnéztem a video-kat. egyfelől állati jók (nagyra értékelem, amikor az übergeekség igényességgel és analitikus szemlélettel párosul :D ), másrészt viszont kicsit túl specifikusnak érzem őket, mert az elemental-aided critical damage gyakorlatilag az egyetlen rangsorolási szempont, és ez egyfajta játékstílusra igaz csak, ezen felül vagy embertelen sok farmolást, vagy editort igényel. az smgs és a pisztolyos eredmény némileg torz lett ennek köszönhetően, a többi mondjuk elég világos. az utolsó epizódra (sniper rifle) nagyon kíváncsi leszek :K
és persze, mellékesen arra is kitűnőek, hogy pár eddig fel nem fedezett gyöngyszemmel megismerkedjen az ember.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9502) tibee77 válasza [Prolixus] (#9487) üzenetére


tibee77
őstag

Megneztem a shotgun-t es a pistol-t.Nagyjäbol jol mondja el a sräc a dolgokat de mondjuk ha lebontja különbözö karakterekre ezt az ismertetöt, akkor kijön az, hogy peldäul az, hogy a Fibber egy mechro kezeben haläloszto.Bärmelyik fegyvert eldobnäm es vinnem a Fibber-t. :D De jo is lenne, ha minden element-böl lenne egy. :P Shotgun-bol nekem is egy gagyibb interfacer van (vagyis 2), de en a butcher-t nagyon szeretem az ammo regen-je miatt.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#9503) [Prolixus] válasza gbors (#9501) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hámost tudsz jobbat? Általánosan? Nyilván ha minden szempontot figyelembe venne az ember, akkor nem lehetne egy top 5-ös listát csinálni, mert így nézve ilyen lenne a sorrend, úgy nézve meg olyan. Az világos, hogy DPS-t kell nézni, szerintem az is jó döntés egy ilyen helyzetben, hogy az elementált is figyelembe veszi, hiszen azért a játékban lévő fegyverek (hasraütök) 90%-ának van mindenféle elementál verziója. A critical vs body kérdés már inkább vitaképes szerintem, itt én is inkább a body damage alapján rangsoroltam volna (pl. hiába kuva jó criticalra a Lady fist, és itt is van a listán, én pl. nem tudok olyan jól lőni, hogy megérje nekem a cserébe relatíve alacsony body damage-ével), de legalább a videóban ha a rangsor előbbi alapján is van, láthatod a body damage-t is. Mindenesetre aki ezekből a szépségekből szerelkezik fel a megfelelő szinten, olyan rosszul nem járhat a csatatéren. :)

tibee77: Valamelyik videoban mondja Bahroo, hogy ez egy karakterfüggetlen általános lista. Ezért nem veszi figyelembe a karakterspecifikus dolgokat.

A Maggie-t hiányoltam a pisztolyok közül, nekem nagyon bevált ha Bee nélkül nyomattam.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9504) [Prolixus] válasza gbors (#9501) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ja igen, az editoros részre még annyit, hogy az alkatrészek kombinációja is egy nyilvánvaló probléma forrás, ha rangsorolni akarsz. Szerintem ezt két módon lehetne kiküszöbölni: Vagy droppoltatszt kurvasokszor egy adott fegyvert, ugyanazon a szinten, aztán átlagolod a tulajdonságaikat, vagy a potenciálisan lehetséges legmagasabb DPS-os alkatrész kombó alapján rangsorolod a fegyvereket. Ebben a sorozatban ugyebár utóbbi alapján ment a rangsor, és szerintem nem kell magyarázni, hogy az előbbi módszer miért nem járható út. :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9505) gbors válasza [Prolixus] (#9503) üzenetére


gbors
nagyúr

tudok :) az alkatrészek összeválogatásával pont egyetértek, mert valóban ettől lesz összevethető, viszont néhány dolgon változtatva sokkal általánosabb érvényű lenne:
- a body és a crit damage-t valamilyen súlyozással lenne érdemes szerepeltetni (akár 50-50%) - ez igazából az extremitásokat szűrné ki
- nem tartom jó ötletnek azt feltételezni, hogy az adott fegyverből minden elemental rendelkezésre áll (ld. editor), mert így az egyetlen univerzális element (explosive) a háttérbe szorul. ezt úgy lehetne esetleg kezelni, hogy typical és best case damage-et is ír
- a slag figyelembe nem vétele (ez mondjuk igazából csak a florentine-t sújtja)

kb. ennyi.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9506) [Prolixus] válasza gbors (#9505) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Az első pontodat elfogadom, érdemesebb lett volna súlyozni a kétféle damage értéket. Ha átlagot vont volna belőlük, mrá megoldotta volna pl. a Lady fist problémáját. A másik kettőt viszont nem biztos, hogy értem. :) Ha az explosive cuccos van olyan jó, mint egy, az adott ellenségre való elementál fegyver, akkor szerepel a listán. Lásd Unkept Harold, vagy a rocket launcheres példák. Ha viszont azt feltételezné, hogy az adott fegyverből nincs meg minden elementál verzió, akkor meg az általános (vagyis minden ellenféltípusra vonatkoztatott) listák tele lennének explós fegyverekkel.

Ezek a rangsorok nem feletétlen a realitást tükrözik, hanem egy, a lehetőségeken belüli rangsort állítanak fel. A realitás nagyon egyénfüggő, ennél fogva nem nagyon lehet kalkulálni vele...akinek sok ideje van az megszerzi az összes elementál változatot, akinek meg nincs, az nem. :)

A slag-et meg hiába vette volna figyelembe, a slag-es fegyverek sosem jobbak, mint az ellenfélre specifikus elementál változat (az adott fegyverből). Ha meg az univerzalitását értékelte volna külön (feltételezve, hogy nincs meg minden specifikus elementál verzió), akkor az itt szereplő fegyverek slag-es változatától szerintem rendre lehetett volna találni valamilyen jobb DPS-os explós fegyvert. Ezzel megint visszakanyarodtunk az előbbi probémához: Ha az univerzalitást erényként kezeli, akkor az explós fegyverek mindent visznek.

Azt mondjuk sajnálom, hogya Florentine-nak csak shock-os változata van.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9507) gbors válasza [Prolixus] (#9506) üzenetére


gbors
nagyúr

a másodikra sokkal nehezebb objektív mértéket adni. az egyik véglet az, amit írtál, a másik viszont a teszt - az exp fegyverek egyedül versenyeznek 3 másik variáns ellen, és így eleve 20-30% hátránnyal indulnak. ráadásul ez nem csak farming time / editor kérdés, hanem a hátizsák méretében sem mindegy. a gyakorlatban ezt ott látom problémásnak, hogy az Omen shotty a #3, míg a különféle Ravagerek fel sem bukkannak sehol, pedig azokkal is botrány pusztítást lehet végezni (nekem jobban működtek még armor ellen is, mint a savas Omen), ráadásul van, amelyik viszonylag szűk mintával lő, ezért középtávra is jó (messzi a gyrojetek "élettartama" miatt nem). szóval egy kicsit elméleti lett így a sorrend. a másik oldala a dolognak, hogy ha elkezdesz súlyozgatni, akkor korrektebb lesz az eredmény, viszont sokkal kevésbé lesz tálalható. nehéz ügy.

a slages dolog csak egy apróság, messze nincs egy súlyban a másik kettővel. kisebb ellenfelek ellen nagyon jó a Florentine, ahol nem hatékony a slag&swap, de miután ez csak egy fegyver (ill. 2, de a Chulainnről gyorsan leszokik az ember), ebbe sok energiát nem fektetnék.

lényeg a lényeg: k**va jók ezek a videok, és amúgy az lenne a csoda, ha mindennel egyetértenénk bennük :D

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9508) BomiBoogie válasza gbors (#9479) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Na, fent van a BL2, a szirénem is megkerült a felhőből, úgyhogy készen állok! :K

(#9509) [Prolixus] válasza gbors (#9507) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hát, ő valahogy konkrétan mérte a sebzéseket, szóval ha neked a Ravager-ek jobban bejöttek, mint egy savas Omen, akkor az vagy "optikai csalódás" volt, vagy valami más dolog boostolta Ravagert nálad (nemtom mi), de ezt értelemszerűen egy karaterfüggetlen, egyéb equipmentfüggetlen listán nem lehet figyelembe venni.

(Három lehetőséget látok még a jelenség magyarázatára: Az egyik, hogy nem ugyanúgy skálázódnak a fegyverek, lehet a Ravager Op8-as szinten már gyengébb, mint a korábbi szinteken az azonos variánsa, az Omen viszont nem. Kérdés, hogy neked milyen szinteken való játék során voltak ilyen tapasztalataid? A másik, hogy nem egyenlő erősségű az adott fegyverből a savas/tüzes verzió, de meg lennék lepve, ha ezt nem tesztelte volna le, különben ha ilyen variancia van a fegyvereknél, az egész lista mehet a kukába, és tényleg tarolnának az explós fegyverek. :) A harmadik, hogy rosszul mérte a sebzéseket, nyilván ezt nem tudjuk leellenőrizni. Mondjuk nemtom mivel nézi, de nekem is jól jönne egy ilyen alkalmazás. :) Pl. Maya-val egyszer a srác lenyomta az Op8-as Digi Peak-et soloban, speciális gear nélkül, magyarul nulla legendary, seraph, pearl fegyverrel, max lila fegyverek voltak nála, és abban a videoban is nézte, hogy a Scorn mennyire nevetségesen keveset sebzett Hyperius ellen például).

"szóval egy kicsit elméleti lett így a sorrend. a másik oldala a dolognak, hogy ha elkezdesz súlyozgatni, akkor korrektebb lesz az eredmény, viszont sokkal kevésbé lesz tálalható. nehéz ügy."

Elméleti, de egy a gyakorlat alapján belőhető listát szerintem nem nehéz ügy csinálni, hanem lehetetlen...mert egyénfüggő sok tényező Az eddig beszélteken túl (mindenféle változat a fegyverekből, legjobb lehetséges alkatrészkombinációa stb) egy gyakorlati listába olyan dolgokat is bele kellene "számítani", hogy menniyre használható is az adott fegyver. Ott van ugyebár a már általam többször emlegetett Lady fist, de az assault rifle-ös listán szerepel a Moxxi féle Hail, ami pusztán sebzés alapján lehet top 5-ös fegyver, de szerintem nem találsz egy tucat embert a világon, aki úgy tudja használni, hogy a potenciálját ki tudja használni maximálisan. Na, szóval egy gyakorlati listán lenne-e helye egy Hail-nek például? Ez is egy olyan kérdés, amire nincs szerintem egyértelmű válasz.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9510) gbors válasza [Prolixus] (#9509) üzenetére


gbors
nagyúr

közben rájöttem, mi miatt lehetett, és az visszamegy az 1-es ponthoz. critical hitekben kevesebbet ér az exp damage, mert csak a gun damage szorzódik, az exp splash nem - míg egy tüzes / savas bónusz ugyanúgy szorzódik, mint a base gun damage. case closed :)

a Haillel kapcsolatban - igen, dilemma, amit viszont nem értek, hogy ha van Hail, akkor miért nincs Flakker? vagy, ha nincs Flakker, akkor miért van Hail? de ez apróság, ezt simán le lehet azzal zárni, hogy ez Bahroo videoja, és neki így tetszett.

(#9508) BomiBoogie: OK, este megtaláljuk egymást :) van egy sárkányos meccs betervezve, majd összehangoljuk. vki esetleg akar csatlakozni OP0 digistruct peakhez?

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9511) BomiBoogie válasza gbors (#9510) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Amúgy OP szintben is tudok fejlődni, ha más OP-osokkal vagyok, vagy itt mindenképp végig kell mennem a köröket a Digistruckt Peaken?

Ha jól sejtem, az utóbbi.

(#9512) gbors válasza BomiBoogie (#9511) üzenetére


gbors
nagyúr

utóbbi. 1-2 hete írtam, mi történt, amikor az egyik játékos egyetlen OP szintet át akart ugrani. röviden: odd sudden death :DDD

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9513) TheProb


TheProb
veterán

kb 250óra után mai napon fedeztem fel lychwood-ot... :DDD gratulálok magamnak :R

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9514) tibee77 válasza TheProb (#9513) üzenetére


tibee77
őstag

Az gg! :D

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#9515) BomiBoogie válasza gbors (#9512) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Akkor viszont muszáj segítened. :D

(#9516) ujlakany1993


ujlakany1993
aktív tag

Sziasztok. Valaki segítene? Tiny tinás DLC-s arany gólemet kéne kinyírni. Lvl 58 vagyok. Steam: ujlakany93

(#9517) TheProb


TheProb
veterán

valakinek tipp, hogy bekah-t hogy lehetne "leggyorsabban" kiütni?
Mert wiki szerint chubby-k dobják, de olyannal sztem 3 ujjamon megtudnám számolni hogy hányszor találkoztam a 250órám alatt... vagy editor gyanús?...

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9518) gbors válasza TheProb (#9517) üzenetére


gbors
nagyúr

én a következőt javaslom: editorozz be egyet magadnak, teszteld le, aztán ha tetszik, akkor hajítsd el, és farmold ki.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9519) TheProb válasza gbors (#9518) üzenetére


TheProb
veterán

mért ez ilyen tetszik/nem tetszik fegyver?

Más: tegnap csináltam meg a tina-s egyik mellék q-t ahol a királyt kellett lecsapni, mikor már látom, hogy jeffrey a gyerek neve, mondom magamba ez lehet utalás lesz a trónok harcára. És igen :D Szakadtam, itt is ugyan olyan kis b*zigyerek, nyávogó kis p*cs volt :D meg 1 hit elég volt neki :DDD

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9520) dejaris válasza TheProb (#9519) üzenetére


dejaris
addikt

Na ez nekem nem is tunt fel, pedig egy valagnyi filmes utalast megtaltam benne.

(#9521) TheProb válasza dejaris (#9520) üzenetére


TheProb
veterán

pedig még a trón is amin ül, kardok helyett puskákból van :D

Tegnap Lynchwood-ban egy SW-os utalás volt, mikor gránátot kell dobni az egyik kieresztő nyílásba. Ott mondjuk nem jöttem rá, hogy mi alapján nyílik a "szelep", mikor oda mentem még nyílt, miután leöltem mindenkit már semmi.

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9522) [Prolixus] válasza TheProb (#9519) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Assault rifle. :U A BL2-ben elég gyengusok az assault rifle-ok, szóval lehet úgy végeznéd, hogy beleölsz egy csomó időt a farmolásra, aztán nem is használod a keményebb ellenfelek ellen, mert egy shotival, pisztollyal többre mész.

Tényleg, nem tud valaki egy listát az összes Bl2-es easter eggről, utalásról, referenciáról? Rengeteget láttam már, de szerintem még mindigvan olyan amit nem, és különben is jó lenne egy teljes lista belőlük.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9523) TheProb válasza [Prolixus] (#9522) üzenetére


TheProb
veterán

meglesem akkor editorral, a videó alapján amit linkeltél nem tűnt olyan ratyinak. :D
Csak kéne valami normális fegyver gyorsan mozgó ellenek ellen, mert pl hardoldal és interfacerrel elég idegölő leszedni egy buzzardot, ezért kéne valami. Még plasme cutterre gondoltam, bár még nem "teszteltem" élesben. van tanácsotok?

Itt a lista, bár ahogy nézem nem teljes, a DLC-k nincsenek benne, az általam említett referencia se.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9524) [Prolixus]


[Prolixus]
addikt

Köszi. Vannak benne DLC-s referenciák is, de érdekes, hogy Joffrey király nincs benne.

Más. Ezt nemtom láttátok-e már: What was it like to writing Borderlands 2? :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#9525) gbors válasza TheProb (#9519) üzenetére


gbors
nagyúr

szerintem minden fegyver vagy gear tetszik / nem tetszik. nekem pl. az Evolution pajzs nem jött be, pedig annak elég jó a PR-ja. a fast acting shieldeket meg alig használja valaki, én ezzel szemben imádom. ez az egyik varázsa a 87 bazillion puskának :D

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9526) TheProb válasza gbors (#9525) üzenetére


TheProb
veterán

ha már pajzs, ettől az antagonist-tól nem vagyok elájulva. kb a refltect semmit sem sebez.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9527) gbors válasza TheProb (#9526) üzenetére


gbors
nagyúr

jó az antagonist, de nem a deflect damage miatt - a játékos és az ellenségek közötti irdatlan health különbség miatt az tényleg nem sokat ér. viszont kapsz tőle átlagosan 20% körüli damage reductiont (amíg van a pajzsból), és lehet találni elég rövid recharge delay-jel.
a fő gond az vele sztem, hogy első ránézésre sokkal jobbnak tűnik, mint amilyen valójában.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9528) fi:zi'k válasza BomiBoogie (#9497) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Pedig igazán megtanulhatnád megkülönböztetni a csirkelábat, a pálcikáktól. :P

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9529) fi:zi'k


fi:zi'k
nagyúr

Most akar vki játszani esetleg?

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9530) dejaris válasza TheProb (#9521) üzenetére


dejaris
addikt

Biztos leesett volna ugyh meg azt a questet sose csinaltam meg.

(#9531) TheProb


TheProb
veterán

sirénnek milyen pajzsot/gránátot ajánlotok?
bee-n kívül

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9532) vitaro válasza TheProb (#9531) üzenetére


vitaro
senior tag

Nekem tetszik az Antagonist, általában azt használom. Ezen kívül Evolution, Sham és Rough Rider szokott nálam lenni. Jó lehet még a Blockade is.
Gránátok: Magic Missile, Fire Storm, Storm Front és egy (lehetőleg alacsony szintű) slages Crossfire/Bouncing Bonny.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#9533) gbors válasza TheProb (#9531) üzenetére


gbors
nagyúr

rough rider (igazából minden class-ra), ill. esetleg hoplite - bár gyanítom, hogy az OP8-on már nem annyira hatékony.

gránát terén: quasar (sajnos csak shockos van, corrosive lenne az igazi), ill. pandemic. egyik sem siren specifikus.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9534) pohár válasza gbors (#9533) üzenetére


pohár
félisten

van hasonló savas gránát, a Lobbed Pandemic (van Rubberized verziója is, az odapattog az emberhez)

ja, hogy ott van a mondatod végén, oké :D

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#9535) TheProb


TheProb
veterán

gránátból a hp töltős verziók nem menők?

Relic-ből ki milyen használ? Nekem ez a dupla lövős eléggé bejön, de kíváncsi vagyok már mit használ.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9536) fi:zi'k válasza TheProb (#9535) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Gránátból én csak slageset használok. Sokáig egy sima lila Slagged Longbow Transfusion-t használtam, ami 8 repeszre robban (ami ugye célkövetős) és viszonylag alacsony a gyújtási késleltetés is.
Most pedig főként egy Homing Slagged 0-negative van használatban, de ez kevésbé hatásos, úgy vettem észre.
Amúgy pedig az általános gránátok mind ott vannak a tarsolyba, nem is férek tőlük. :DDD

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9537) vitaro válasza TheProb (#9535) üzenetére


vitaro
senior tag

Bone of the Ancients mindhárom verzióját. Egy darabig volt egy HP töltős Seraph is, de egyáltalán nem használtam.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#9538) fi:zi'k válasza fi:zi'k (#9536) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Ja, a relic kimaradt.
Sokáig explosive relic-et használtam vagy pistol dmg-et adót. Tényleg, szerintetek melyik a jobb?
A mostani FFYL időt ad, SWH-et növel, meg még vmi, ami nem jut eszembe.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9539) TheProb válasza fi:zi'k (#9538) üzenetére


TheProb
veterán

hát ezek közül számomra még így is a dupla lövős a preferált. mondjuk FFYL idő növelős érezhetően elkéne, főleg soloban. bár igazából mindegy, mert ha a földre kerülök az összes cigány direkt elmegy, nehogy letudjam lőni őket...

ez az -negative nem tűnik olyan ratyinak, lehet kiveszem majd.

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#9540) gbors válasza TheProb (#9535) üzenetére


gbors
nagyúr

de, jó, hogy pont azt nem írtam be, amit jellemzően használok :DDD általában nekem a slages type-o van fenn (ebből kellene egy savas is), de bármelyik másik slages transfusion is jó.

relic: sima vitality (54%), de próbáltam már olyan blood of the ancients-t vadászni, ami a pisztolylőszer-kapacitást növeli meg. meg ha bepöccenek, akkor pistol damage +35% :D

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9541) ujlakany1993


ujlakany1993
aktív tag

Sziastzok. Egy jó kérdésem lenne(legalábbis nekem jókérdés). A slag pontosan mire való?

(#9542) ujlakany1993


ujlakany1993
aktív tag

+valaki nem jönne Pyro Pete-et ölni? 63ad vagyok. Nem a raidboss-t, hanem a questeset.

(#9543) dejaris válasza ujlakany1993 (#9541) üzenetére


dejaris
addikt

Slaggel locsolt dogok es felnotasok jobban sebzodnek.

(#9544) fi:zi'k válasza ujlakany1993 (#9541) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Ha slagolod az ellent, akkor utána bármilyen egyéb sebzés kap egy szorzót, függetlenül attól, hogy normál, elementál vagy slag.
Bővebben itt.

(#9542) ujlakany1993
Ide is tessék beírni.

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#9545) Audison


Audison
senior tag

115 golden keys.....5 keys per code...ONLY FOR PC!!!!!!!

K3WJT-BFBRW-S5RTT-TBBB3-9XWZ5
5353T-WRHXT-Z5JRW-333TB-BT5XK
C3CT3-9FH6T-HCJRC-BB3TT-33TXR
CBCB3-XRHFJ-9CJ6K-JTJJT-9JS6T
WJCTJ-JRHFB-SWT6K-BJ3BB-HT5TT
535TJ-3JC6X-KJXCJ-BTBBT-K5WFR
5TCBT-ZKHR3-SWJ6C-B33TJ-Z3XKS
CT5JB-FSTFX-5TF5T-3JJTT-6CF6T
WJW3B-5HBR6-5BXCT-33TJ3-WXT53
WBCTT-XX3RK-HK6TB-TTTTT-B5Z53
KBK3T-3SHFB-ZKTFW-JTJTT-T6CWK
C3KTJ-KHS6B-H5TFW-T3BJ3-6RB9X
5B5TB-XFBX6-WBXWJ-JJ3TJ-9RXZW
CBCB3-SW36X-KJXW3-TTT3J-SFBSB
C35BJ-SRBF6-5TFKB-BBTJT-FSBZK
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF
KJKJ3-T396C-RS93J-TJ3BJ-5W3S6
W3CTJ-BFTFR-KJRK3-JJT3J-H6H36
5TKJJ-5THRC-XZZ3J-33J33-TSZSC
WJCBB-SSFFC-XH93J-BJTBT-Z66ZW
CTC3J-KR9H5-WTZ3T-TJ3TB-6SRRJ
5BC33-CRJRF-WB6WB-3TTTB-655ZX
53K3T-JZJX6-WBXKB-BBJJB-SJH3K

(#9546) oriic válasza Audison (#9545) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

:Y :R

Live-Die-Respawn

(#9547) gbors válasza Audison (#9545) üzenetére


gbors
nagyúr

w00t! :R

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#9548) genndy válasza Audison (#9545) üzenetére


genndy
addikt

:C :R

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#9549) VoidXs válasza Audison (#9545) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Aztarohaaaaaaaaadt, KÖSZÖNÖM! :R

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#9550) dejaris válasza Audison (#9545) üzenetére


dejaris
addikt

Egyszerubb ennyi kulcsot editorozni, mint ezt mind bemasolni ;]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.