Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14501) Because válasza mepet (#14499) üzenetére


Because
őstag

Amíg mindenki a profitra hajt amit aztán készpénzben szeretne látni vagy egy bankszámlán tartani, addig ezek az eszmeiségek érnek valamit?

(#14502) YASKATIR válasza mepet (#14499) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

"extra profit"

Azt tudod-e, hogy a kommunizmus szocializmusnak vege? Nem letezik extra profit, ez Marx es a komcsik gyokersege.

Kicsit vicces olvasni, hogy a sok viartheanonimusz ember komolyan azt kepzeli, hogy a BTC-vel meg a tobbi decentralizalt penzzel be fog dolni a bankrendszer, meg komolyan azt hiszik, hogy a BTC nem centralizalt (csokolom, a banyak 50%+ kina hatarain belul van, kina pedig egy kommunista orszag). Az pedig kulon vicces, hogy az egvilagon senki sem hasznalja fizetesre a coin-t, mindenki csak ul rajt, majd amikor felertekelodik szepen eladja, persze fiat-ra valtja a penzet, amit szepen kuld a csunya, gonosz banknak, ahonnan majd kiveszi azt a csunya gonosz penzt, amit a csunya, gonosz bank nyomtatott, majd elkolti. Aztan kiposztolja reddit-re, hogy na o most aztan kibaszott a bankokkal...

Nekem a BTC es egyeb coinok istenitesevel tok olyan erzesem van, mint amikor mindenki nagy tarsadalom kritikus volt par evig a Fight Club film utan. Aztan mindenki kinotte a dolgot

Egyebirant a BTC / ETH / LTC alkalmatlan a hetkoznapi hasznalatra, viszont jo spekulaciora (igen, a hodling az semmi egyeb, mint spekulacio arra, hogy majd egyszer sokat fog erni az a valami, amid van), mig a XLM / XRP es tarsai mar sokkal inkabb eletszerubbek. Mondhatni ezek a coinok a BTC 2.0-as verzioi. Majd ugy 6.0-nal hasznalhato is lesz a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#14503) Gyurma_13 válasza RBJ (#14494) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Az mondjuk alap, hogy crypto tözsdézni és regisztrálni úgy ülök le a gép elé, hogy füzet és telefon. Felírom a jelszót és 2fa visszaállítási kódját.
Sokk bosszúságtól megkiméled magad. :))

[ Szerkesztve ]

(#14504) Dexar007 válasza Because (#14501) üzenetére


Dexar007
veterán

Nem. Nehany elvakult anarchista hülyegyerek komolyan gondolja,hogy meg fogjak fektetni a bankokat cryptoval,a többieket pedig csak az erdekli,hogy mennyi penzt tud kiszedni belole. A btc realis ara valahol 100 dollar alatt lehet,ott ahol volt is evekig. Nyugodtan lehetett vele fizetni a kabsziert,stabil volt az arfolyam,gyors volt a tranzakcio,mindenki boldog volt.
De a kabszi biznisz olyan sikeres lett,hogy kitort a 100 dollar alatti savbol, a media lehozta, joska ba' meglatta,hogy jeee' ebbol csak 21 millio darab van,mi is vegyünk mami! Vettek is szepen,es egeszen 1200 dollarig sikerült elsöre pumpalni,majd par evre elfelejtodott ( mert ugyan megis ki venne,ha ott a paypal,es 1000 masik mod amivel biztonsagosan lehet fizetni?) majd iden kezdodott elolrol. De nagy siras lesz ennek is a vege.
Ha pedig nem tiltjak be,akkor majd a pukkanas utan folyt köv. par even belül. De akkor remelem 100ezer dollarig fogjuk fujni. ;]

,,Bitcoin might fail but the blockchain is here to stay"

Give me your cum,bull!

(#14505) mepet válasza YASKATIR (#14502) üzenetére


mepet
addikt

Ezt csak az imperialisták gondolják! ;]

Exrta profit: hogy ne létezne ilyen. Ha eddig 1Ft volt a profitjuk, változtatnak valamin és 2Ft lesz a profitjuk, akkor az 1Ft extra profit. Felőlem hívhatod "profit növekedésnek", vagy felőlem akár mondhatod úgy, hogy "a profit változása a negatívval nem egyező irányban történt", én inkább csak "extra profitnak" nevezem, elnézést kérek, ha ez sérti a vallási vagy egyéb meggyőződésed.

"komolyan azt kepzeli, hogy a BTC-vel meg a tobbi decentralizalt penzzel be fog dolni a bankrendszer"
A fenét, én csak azt mondom, hogy nem támogatom a bankokat, ha van rá módom.

"Az pedig kulon vicces, hogy az egvilagon senki sem hasznalja fizetesre a coin-t, mindenki csak ul rajt, majd amikor felertekelodik szepen eladja, persze fiat-ra valtja a penzet, amit szepen kuld a csunya, gonosz banknak, ahonnan majd kiveszi azt a csunya gonosz penzt, amit a csunya, gonosz bank nyomtatott, majd elkolti. Aztan kiposztolja reddit-re, hogy na o most aztan kibaszott a bankokkal..."
Ha követted a hsz-eimet akármennyire, akkor láthattad, hogy sok alkalommal magyaráztam és ajánlottam, hogy hogyan lehet 3rd party nélkül használni a cryptopénzeket.

"Egyebirant a BTC / ETH / LTC alkalmatlan a hetkoznapi hasznalatra"
Hétköznapi használat alatt gondolom a pénz funkciót érted. Az ETH és az LTC miért is?

"XLM / XRP es tarsai mar sokkal inkabb eletszerubbek. Mondhatni ezek a coinok a BTC 2.0-as verzioi."
LOL már, ROTFLLMAO, pontosan ugyanezt mondták az LTC-re évekig. Utána az ETH-re évekig. És most újból... Kész...
Kap egy kis javítást a BTC, vagy blokkméret, vagy oldallánc, vagy más megoldás, és akkor a BTC lesz a "BTC 6.0"... Szerintem ez lesz.

(#14506) felhőváltás válasza mepet (#14505) üzenetére


felhőváltás
kezdő

"

"Egyebirant a BTC / ETH / LTC alkalmatlan a hetkoznapi hasznalatra"
Hétköznapi használat alatt gondolom a pénz funkciót érted. Az ETH és az LTC miért is?

"

Én is ezen szoktam a legjobban mulatni, mikor a bitcoint lomhasága, ingadozása és drága FEE miatt fikázzák, majd mikor kiderül, hogy meg van oldva a kérdés más kriptovalutákkal akkor meg az a baj, hogy azokon nem lehet nyerészkedni:)))

(#14507) butch3r válasza Dexar007 (#14504) üzenetére


butch3r
senior tag

amint beindul végre az ln és atomic swap most is újra kiválóan lehet majd hazsnálni apróságokra is.
a 2013as nagy pump meg ha jól emlékszem leginkább az mtgox mahinációinak volt "köszönhető".
joska ba most jön majd 2018/2019-ben.

bár tudom, hogy főleg trollkodsz :D

(#14508) Reggie0 válasza brd (#14461) üzenetére


Reggie0
félisten

Ez kb. olyan, hogy ha rairsz a kepeslapra "Vaci utca 12908245235."-et, attol az meg nem letezik, pedig elfer. Aztan odatamasztjak egy szomszedos postaladara, ahogy szokas.

Azt pedig nem ellenorzik a programok, hogy letezhet-e hozza a cim, hiszen ahhoz bruteforceolni kene a hasht. Azt nezik, hogy a hash-bol kepzett base58-as kodolas az elejen 1-essel vagy 3-massal kiegeszitve megfelel-e a base58 kodolasi szabalyoknak. Tehat ha en keszitek egy olyan adatrol ripemd160-as hasht amint base58-al kodolom es biztosan allithatom rola, hogy az adat nem egy ecdsa kulcs(kiegeszitesekkel), mert mondjuk csak annyi volt az adat, hogy "12345", akkor biztosan allithatom, hogy a kapott cim nem ervenyes bitcoin cim. Ettol csak egy kivetel eseten terhet el, ha ehhez a bemeno adathoz tartozik egy masik adat amivel utkozik a ripemd160 hash.

[ Szerkesztve ]

(#14509) YASKATIR válasza mepet (#14505) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

Az az "extra profit" amit te emlegetsz, azt Marx gondolta ki, majd Lenin tokeletesitette. Ne hasznalj olyan szavakat, amiknek nem vagy tisztaban a jelentesevel, mert igy csak magad jaratod le.

"A fenét, én csak azt mondom, hogy nem támogatom a bankokat, ha van rá módom."

Mert amikor megkaptad a fizetesed, elutaltad X exchange oldalnak a penzed, majd onnan szepen vissza utalgatod a penzt a szamladra, ahonnan majd elkoltod akkor nem a bankokat tamogattad? Konkretan jobban tamogattad a bankot, mint az, akinek csak ott pihen a penz a szamlajan es nulla fee-t tudnak rola levenni.

"Ha követted a hsz-eimet akármennyire"

Nem kovettem. De attol, hogy te magyarazod es ajanlod, attol meg senki sem fog BTC-ert csgo-t venni. Persze biztos lesz 1 ilyen ember a 100k-bol, csak ez nem jelent semmit. A tobbi naponta ketszer posztolja a reddit-re hogy hodl.

Az ETH és az LTC miért is?

Miert, alkalmas? Hol lehet hasznalni? Eleg regota a marketen vannak es megsem lehet tulelni 1 hetet veluk.

"pontosan ugyanezt mondták az LTC-re évekig."

Nem nagyon erdekel, hogy a wannabe vilagmegvaltok mire mit mondtak evekig. A tobbseg azert mondta ezt, mert fel akartak tolni az arfolyamot, hogy a befektetett $200-bol legyen $2000.

"Kap egy kis javítást a BTC, vagy blokkméret, vagy oldallánc, vagy más megoldás, "

Persze, a trabantot is lehet tuningolni, meg foltozni, de attol az a trabant sosem lesz tesla.

Az a vicces, hogy mindenki azt hiszi, hogy a sajat kis coinja lesz majd a vilagmegvalto ez kicsit olyan, mint a vallas, ahol mindig mindenki azt hiszi, hogy az o istene az igaz, a tobbi meg hazugsag.

Extra 1 kerdes: Ha nincsenek a csunya, gonosz bankok es eltunik a fiat, akkor megis honnan tudod, hogy mennyit er 1BTC? Mihez fogod viszonyitani? Mi alapjan fog valtozni, hogy 1 kifli 0.0001btc vagy 0.0002?

[ Szerkesztve ]

(#14510) szekra válasza YASKATIR (#14509) üzenetére


szekra
őstag

Te milyen altcoinba fektettel?

(#14511) YASKATIR válasza szekra (#14510) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

Elejen BTC-vel kezdtem, majd LTC, de mar folyamatosan valtogatom, hogy epp mi, mert engem nem erdekel ez az egesz vilagmegvaltos dolog, engem az erdekel, hogy penzt csinaljak. Jelenleg XRP es XLM van, de tervbe van egy harmadik valami is, amirol meg nem tudom, hogy mi lesz. Bar ez teljesen a hirektol fugg, ha olyan hir jon, akkor lehet mar holnap kiszallok az egeszbol

[ Szerkesztve ]

(#14512) gipszklipsz


gipszklipsz
csendes tag

Hehe. Örül a fejem, hogy a Cryptopay elfogadta verifikációmat, már csak a KYC verifikációt kellene megvárnom, erre ma ez az üzenet fogad, mikor megnyitom az oldalukat:
"Unfortunately, our card issuer ceased all Cryptopay prepaid cards starting January 5th, 2018. Stored funds will be retrieved in full to your Cryptopay account after filling and submitting Card Unload Authorisation Form according to this guide. Sorry for all the inconvenience caused, we’re working on the solution!"

(#14513) htc07 válasza YASKATIR (#14509) üzenetére


htc07
addikt

annyira alapvető dolgokat tálalsz hibásan, nem csodálom, hogy a legtöbb koncepciód nem egészen fedi a valóságot (hogy finoman fogalmazzak).

én is vettem már rengeteg dolgot online, többnyire szoftvereket, gift cardokat. ennek nem sok köze volt a bankomnak.

az, hogy ETH/LTC-vel nem tudnád túlélni egy hétig, miben különbözik attól, mintha átváltanád a pénzed kongói frankba, és azzal próbálsz meg a sarki vegyesben kenyeret venni? sok sikert ;] az az eladón múlik, hogy elfogadja-e fizetőeszköznek a kongói frankot, vagy sem. pedig előbb-utóbb, ha sokan mennek oda, hogy fizetnének kongói valutával, elkezdi megfontolni, hogy elfogadja.

a trabantos teslás hasonlatod ott hasal el, hogy majdnem az összes coin a bitcoin forráskódján alapul, tehát nem tudom hogy került itt képbe tesla, amikor ezek mind trabantok, csak az egyiken nagyobb a felni meg raktak rá egy spoilert, a másiknak meg nagyobb a csomagtartója. a harmadik meg ugyanaz csak más a neve meg sufnituningoltak bele pár plusz lovat.

azt szerintem teljesen egyértelmű, hogy a közeljövőben nem lesz olyan, hogy a szabályozatlan crypto-piac teljesen le fogja váltani a fiat-ot, de mindenesetre egy élhető és használható alternatíva lesz.

+az meg, hogy nem érted az "extra profit" kontextusbeli jelentését és értelmező kéziszótárazol, a te szövegértési képességeid minősíti.

(#14514) felhőváltás válasza YASKATIR (#14509) üzenetére


felhőváltás
kezdő

"Extra 1 kerdes: Ha nincsenek a csunya, gonosz bankok es eltunik a fiat, akkor megis honnan tudod, hogy mennyit er 1BTC? Mihez fogod viszonyitani? Mi alapjan fog valtozni, hogy 1 kifli 0.0001btc vagy 0.0002?"

A kereslet kínálat elvén ahogyan most is.

(#14515) mepet válasza YASKATIR (#14511) üzenetére


mepet
addikt

Idéznék a három előző hszedből csak így komment nélkül:
"XLM / XRP es tarsai mar sokkal inkabb eletszerubbek. Mondhatni ezek a coinok a BTC 2.0-as verzioi. "

"A tobbseg azert mondta ezt, mert fel akartak tolni az arfolyamot, hogy a befektetett $200-bol legyen $2000."

"Jelenleg XRP es XLM van"

:))

(#14516) YASKATIR válasza mepet (#14515) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

Akkor probald meg elolvasni es megerteni az egesz hozzaszolast, ne csak felmondatokat probalj kiemelni a kontexusbol. Illetve azt se artana eszrevenni, hogy rakerdeztek arra, hogy most epp mit tartok, magamtol nem mondtam volna, azaz meg veletlenul sem tolom az xrp / xlm szekeret

[ Szerkesztve ]

(#14517) felhőváltás válasza YASKATIR (#14516) üzenetére


felhőváltás
kezdő

A bitcoin pedig növekszik, pedig újból eltemették...

(#14518) mepet válasza YASKATIR (#14516) üzenetére


mepet
addikt

Szerintem pedig ha azt írod valahova, hogy azok a coinok a BTC 2.0, akkor azzal a szekerüket tolod. Persze lehet, hogy nem tudatosan. Pont erre akartam rávilágítani. (Lehet egyébként, hogy a BCH-val összefüggő piaci manupulációk óta különösen érzékenyen érint minket BTC fanokat, amikor nyomják a hazug "ez lesz az új bitcoin" szöveget.)
Máshogy fogalmazva: mi a különbség, hogy te ezeket tartod és ezeket dicséred, és a között az általad nevetséges színben feltüntetet BTC tulaj között, aki a redditre írja minden nap, hogy HODL?

(#14519) 8zabi válasza felhőváltás (#14517) üzenetére


8zabi
őstag

ez bitcoin topik, aki nem csak a felszínt kapirgálja az itt tudja, hogy a többi coin nagyrészt semmit sem ér (tisztelet a kivételnek: ETH, LTC), csak arra jók, hogy a tudatlan újoncok pénzét könnyedén elszedjék a pump & dump akciókkal

jó lenne már ha ez a téma ismét szakmaibb lenne, mert a bitcoin nem csak a pénzről szól

(#14520) felhőváltás


felhőváltás
kezdő

https://pcforum.hu/hirek/20165/elkepesztoen-nagy-primszamot-talaltak-nem-fogod-elhinni-mekkora

Szerintetek mennyije lenne ha ezt a teljesítményt bitcoin bányászatra fordítja 2009-től?

(#14521) pető bá' válasza felhőváltás (#14520) üzenetére


pető bá'
őstag

Sok.

"... and I hope you have a great day!"

(#14522) felhőváltás válasza pető bá' (#14521) üzenetére


felhőváltás
kezdő

Na, alkudozz csak tovább.

(#14523) L4mie


L4mie
veterán

ez a debit kártyás balhé a cryptopaynél...... :(
mindenesetre nekem az advanced cash kártyája van

Reflink eltávolítva.

[ Módosította: radi8tor ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#14524) popaz


popaz
csendes tag

Sziasztok, úgy alakult, hogy a családban beruháztak napelemre, hétvégi telken, amit kb 3 hónapot használnak egy évben, ezen felül tudnám én használni.
Teljes laikusként, szerintetek érdemes még elkezdeni bányászni, ANTminer S9-et vásárolni és futtatni?
Valósak ezek a bevételek amiket számolgatnak a külföldi oldalak? (cirka 880 usd / hó, 3 hónap alatt megtérül, utána már csak nyereség)
Ez olyan szépnek tűnik, hogy nem értem, miért nem vesz ruház be rögtön mindenki akinek van egy kis pénze.
Segítsetek nekem, hol a buktató, mit nem látok?
Illetve, olyanoktól akik már szakértők, mennyi idő alatt tudom átrágni magam a tudáson hogy egy kicsit nagyobb biztonsággal vágjak bele (ha megéri), mik a főbb irányvonalak, buktatók?

[ Szerkesztve ]

Nekem a gép munkaeszköz, így eladó alkatrészeim mindig minőségiek, melyek csak az időszakos fejlesztések miatt válnak eladóvá.

(#14526) travix válasza popaz (#14524) üzenetére


travix
aktív tag

Én nem vagyok nagy bányász szóval lehet hülyeséget írok, de abból kiindulva, hogy Kínában negyedéért megveszik 10ezer számra a milliárdos befektetők a gépeket neked otthon esélyed sincs 1 géppel rendes profitot termelni. Altcoin bányászat vagy vásárlás lehet a megoldás.

(#14529) s7evcsenko válasza sanzi89 (#13753) üzenetére


s7evcsenko
addikt

A pénz kivétel hogy működik?
Odamegyek, bepötyögöm a btc címem és kérem a kp-t?
A kiadásnál is van várakozási idő fee-től függően?

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#14530) sanzi89 válasza s7evcsenko (#14529) üzenetére


sanzi89
addikt

Gyakorlatilag igen. Annyit kell várni, amíg a tranzakció jóvá íródik a blokkláncon. Ha ez kész, kapsz egy mailt/SMS-t amiben van egy kód és ennek a segítségével veheted fel a kp-t. A tranzakció jóvá írása alatt pedig elmehetsz az ATM-től, nem kell "fogni a sort".

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#14531) s7evcsenko válasza sanzi89 (#14530) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Köszönöm.

Itt ugyan már megkérdeztem, de hátha...
Be tud azonosítani itt is a nav? ;]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#14532) sanzi89 válasza s7evcsenko (#14531) üzenetére


sanzi89
addikt

A fórumból beazonosítanak. ;]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#14533) schawo válasza sanzi89 (#14532) üzenetére


schawo
titán

Most már igen :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#14534) szekra válasza s7evcsenko (#14531) üzenetére


szekra
őstag

Ezt buktad.. :)

(#14535) s7evcsenko


s7evcsenko
addikt

Na persze! :C

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#14536) L4mie válasza L4mie (#14523) üzenetére


L4mie
veterán

na szép..állítólag itt is balhé van, de ahogy olvasom csak US-ban...de ki tudja mikor gyűrűzik ide is át.

Important Updates Concerning our Card Program
According to the news posted on Dec 08 2017, on Jan 10 2018 our card vendor will block plastic and virtual Advanced Cash cards issued to users outside the EEA/SEPA area. If your verified profile address is in a EEA/SEPA country, this news update does not concern you. Your Advanced Cash cards are not affected in any way and will keep working as before.

On Jan 10 2018 12:00 PM GMT, we will move all funds from plastic and virtual cards that are about to be blocked back to corresponding wallets. Card funding will be then disabled.

As we said before, we are working towards expanding the list of countries eligible for our card program. The current card vendor continues to negotiate with Mastercard to add new countries. At the same time, we are adding a new card provider. We will be able to provide more specific information on all this at a later point.

We appreciate your understanding and cooperation, and we apologise for any possible inconveniences.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#14537) mepet válasza s7evcsenko (#14531) üzenetére


mepet
addikt

Én nem használtam még a btc automatát, de a youtubeon mintha lett volna róla magyar videó!

(#14538) RBJ válasza Gyurma_13 (#14503) üzenetére


RBJ
addikt

Az alap, hogy értelmezed amit írtam, hogy nem volt kerek az oldal, mindig hibát írt ki, próbálkoztam többfajta jelszóval és nem volt egyértelmű, hogy melyiket fogadta el.

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#14540) Gyurma_13 válasza RBJ (#14538) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Jól van, lehet kicsit Trumpos volt a stílus és kioktatónak tűnt. :))
Azért végül sikerült bejutnod vagy feladtad?

(#14545) Divinity


Divinity
őstag

Sziasztok!
Nem teljesen ideillik a kérdésem de azért valamennyire mégis és nem tudom hol tegyem fel. :(
Coinbasen szerettem volna egy kis pénzt átváltani de panaszkodik a kártyámra, hogy nincs 3D Secure Payment bekapcsolva hozzá. OTP-svagyok és az OTP oldalán fel van tüntetve, hogy van Verified by Visa / MasterCard Secure Code. Ellenben mikor a helpdesken rákérdeztem, hogy akkor mi a probléma, be kell e ezt kapcsolni vagy mi történt azt se tudták konkrétan, hogy miről beszélek (hát nem hallottak még ilyenről szerintük ilyen szolgáltatásuk nincs).
Sum: Valaki vásárolt már OTP-s kártyával Coinbaseről és ha igen akkor, hogyan sikerült elérni a 3D secure paymentet?
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni! :R

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#14546) Huha81 válasza Divinity (#14545) üzenetére


Huha81
tag

Szia, nem tudom, hogy az OTP-nel hogy van. De amikor magkaptam a bankomnal (BGL) az uj hitelkartyamat, akkor a weboldalukon keresztul tudtam bekapcsoni a 3D secure-t. Ott anno azt is be lehetett allitani, hogy token-nel vagy SMS koddal menjen a hitelesites. Szerintem menj be szemelyesen egy OTP-be es kerdezz ott ra. Sajna a helpdesk-ek sok esetben semmire sem jok.

(#14547) schawo válasza Divinity (#14545) üzenetére


schawo
titán

Ne keverjük. Ez az oldal a kártyaelfogadásra vonatkozik, nem a kártyakibocsátásra. Tehát kártyaelfogadás során a 3d secure kártyákat is el tudják fogadni. De az otp kibocsátott kártyáihoz nem tartozik ilyen szolgáltatás.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#14548) Divinity válasza schawo (#14547) üzenetére


Divinity
őstag

Oh így világos!
Köszönöm! :R

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#14549) mepet válasza Huha81 (#14546) üzenetére


mepet
addikt

Ezt én nem ajánlom, így adták el anno a svájcifrank hiteleket is, az ilyeneknek, akik "bemegyünk, megkérdezzük". :N

(#14550) Dexar007 válasza mepet (#14549) üzenetére


Dexar007
veterán

Eleve,az aki az otepenel van sikeres ember nem lehet. ;]

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.