Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#12001) Cs@@bi


Cs@@bi
tag

Sziasztok!

Tudom nem ide tartozik de talán tudtok segíteni nekem! Melyik pathet rakjam fel a sima BF2142re. MOst vettem csak nem lát egy szervert se valószínű patchelni kell de nem tudom melyikre patceljek lelőbb! A választ köszi!

The New Sony Xperia Z1c

(#12002) Cs@@bi


Cs@@bi
tag

UP!!

The New Sony Xperia Z1c

(#12003) -=KIS_FoNaK= válasza Cs@@bi (#12001) üzenetére


-=KIS_FoNaK=
tag

Szia!

Tudtommal az 1.20-as verziójú patch az utolsó amit kiadtak.Innen letudod szedni. Itt pedig megtalálod a régebbieket is.

Jó a voip!

(#12004) maskimx válasza -=KIS_FoNaK= (#11995) üzenetére


maskimx
őstag

és nagyon nehéz felhúzni az elejét(orrnehéz).

Vezesd úgy, mintha repülőt vezetnél. Ne fel, hanem oldalra próbáld elhúzni a gépet. Ha földi célpontot támadsz, mindig fékezz, csak amikor elhaladtál a célpont fölött, akkor kezd el növelni a tolóerőt. Hirtelen manőverek előtt szintén lassíts, úgy kezelhetőbb.

és ha le is lövöd akkor is max fél perc és újra jön.(kilő 2-3 rakétát és akkor 90%,hogy nem éled túl)A másik meg az, hogy itt hiába van a heliken 32/64 rakéta akkor sem tudom vele szétlőni a vadászgépeket, csak ha lassan megy.

A gyors spawn csak a ww szerón van, a többin (eredeti poe) olyan lassan születnek a repcsik/helik kb mint bf2ben. Meg azért van nagyon hatásos légvédelem, hogy használd, ha a jet basztat. Ha én látom headshotexpresst a szerveren, fogom a kis ammo csomagomat és keresek egy mobile aa-t, vagy hívok be a squadba stingeres embereket (ukránnak sa-7, németnek fliegerfaust, usának stinger) és egész körben őt szivatom ;]

Akkora repcsi dominancia, mint a bfben a j10, itt nincs, headshot a legjobb repcsis, nála csak szarabbak vannak. Ha meg utánamész vadásszal, annyira nem nehéz leszedni.

BF-ben sokkal könnyebb egyedül érvényesülni

Ez nagyon igaz, poében akármekkora játékos valaki, egy szervezett squad lenyomja.
Helivel szólózásért még sosem rúgtak ki, pedig csinálom én is, főleg hinddel. Érdekes módon nagyon kevés pilótát láttam szólózni.
Na meg a hindben a földi célokat a gunnernek jelöli, enélkül nagyon nehéz hatásosan vezetni.

Főleg a ww-n vannak, de van már magyar szeró, a rankinggal még szopunk, de lesz, csak be kell népesíteni.
Ezek szerint legalább 500 ember játssza, de igazából inkább a duplája, van más ranking rendszer is (x2). Meg van egy másik szerver is, ami még néha tele van, ez a tacticalgamer (tg) ahol ugyan a ping szar, de a csapatjáték rendkívüli és a profik meg a fejlesztők is ott játszanak. Szóval mélyvíz :D

Amit még nagyon hiányolok, azok a hosszú helis csaták. Esetleg akkor ha nincs egyikőtöknek sem lövésze, de akkor is ha közel van egymáshoz a 2 heli, akkor pillanatok alatt szétkapja a pilóta a rakétáival.

Na igen, itt egyik fegyvernem se a saját fajtáját öli :)
Gyalogosok ellen tank/heli, tankok ellen heli/repcsi helik ellen repcsi vagy aa, repcsi ellen aa vagy heli ;)
Meg van kicsit kavarva, de a lényeg, hogy mindennek van ellenszere, senki sem halhatatlan, elvileg. Aztán ez néha szerverfüggő is.

2-3 napnyi játék után én úgy vettem észre, hogy ez a játék inkább a gyalogosokra épül:
dehogy :)
majd ülj be mellém a hindbe pár körre, imádom a kis puhákat trancsírozni :DDD
Erősebbek a gyalogosok mint a bfben, de nem ők a legfontosabbak, hanem az egész, az összedolgozás.
Ha kimarad pl a tank, akkor az infantry elszemtelenedik, basztatja a légierőt. Ha légierő nincs akkor meg a földön nehéz az élet. Ha vann fenn tsen egy squadra való játékos, akkor már lehet uralni a szervert, jut minden posztra ember.

Tényleg Fonak hol volt? Ő nem próbálja ki a poe-t?

Poe jelenleg jobb mert számomra új, az is igaz, hogy nem tudnék vele tized annyit sem játszani mint a BF--el

Én is ezt gondoltam az elején, aztán azóta beleraktam 420 órát, nagyrészt a kiváló magyar közösségnek köszönhetően. Ha egyedül kéne, lehet, hogy már én sem nyomnám.
Ezért is szerezz egy mikrofont, rakj fel xfire-t és urald a szervereket velünk ;)

www.tacticalgamer.com

(#12005) -=KIS_FoNaK= válasza maskimx (#12004) üzenetére


-=KIS_FoNaK=
tag

Igen, kezdek ráérezni erre az oldalra húzásra, de még mindig elég sokszor előfordul, hogy földhöz vágom a helit.

A gyors spawn nem is baj, mert így nekem sem kell várni a helire. Headshot-ot is meglehet szokni, főleg ha az embernek van egy lövésze, aki kiszedi.Amúgy ő is hiába tud akármennyire őt is elég sokszor leszedik, ez a hatékony légvédelmeknek köszönhető főleg.De azt is tudom, hogy én miatta nem fogok a földön mászkálni, inkább meghalok 10-el többször egy körben, mint általában.:) Vadászgéppel inkább meg sem próbálok menni...esek-kelek vele:).

Ez a gyalogosokra épül a játék kijelentés, félreérthető volt, mert én nem konkrétan a földön futkározókra gondoltam, hanem azokra akik a földön mászkálnak(tank, légvédelem, autó stb..), míg a BF-ben légijárművekkel meglehet nyerni egy kört, itt a poe-ban elengedhetetlen a földi támogatás.(itt arra gondolok, hogy nem lehet heliből foglalni)
A heliken lévő rakéták elég erősek gyalogosok ellen, megszórom a zászlót és aki ott van az szinte 100% hogy nem éli túl.

Engem már rúgtak ki solozásért a ww szerverről:először warning, aztán jött a kick, ami szerencsétlen adminnak kb 5-re sikerült, mert nem nagyon ismerte a parancsokat:).

Igen tudom, hogy van magyar szerver, hallottam múltkor TS-en mondtátok, hogy nem ranked mert valamit elállítottak:), én mennék szívesen játszani oda, engem nem zavar, ha nem ranked. Múltkor is azért hagytam abba a játékot, mert nem bírta el a -WW- server az 50 embert.. fél percenként probléma volt a kapcsolattal, dobált össze-vissza, játszhatatlan volt.

Pedro:
Láttam múltkor valami másik szerveren nyomtátok, ahova nem sikerült felcsatlakoznom, gondolom azért mert nekem nincsenek letöltve a különböző mapok.Megéri azokat letölteni, többször mentek máshova játszani vagy az csak egyszeri alkalom volt?

[ Szerkesztve ]

Jó a voip!

(#12006) Pedro78 válasza -=KIS_FoNaK= (#12005) üzenetére


Pedro78
senior tag

Ez a csavo engem is figyelmeztetett, eloszor nem is tudtam mire velni, mert epp csak lespawnoltam, es mar jott is a warn...namondom ennek mibaja, hat az volt a baja, hogy nem jo a szeme a szerencsetlennek amit kozoltem is vele, mire elkussolt. Valami hulye belelott a helibe a bazison es ez a jokepessegu azt velte latni hogy en voltam...Tudnam minek ilyennek adminjog, nem ma kezdtem/tunk ott jatszani es nem igazan adtam/tunk okot arra hogy kidobajanak vagy akar csak figyelmeztetni is kelljen minket...soooot, szerintem rajtunk kivul nem sokan jatszanak szervezetten es a szabalyokat betartva, kezd elmenni a kedvem a ww-s szerotol, sok a hulye es gyakran nincs admint, lasd tegnap este...na mindegy...errol meg meg nem is hallottam hogy nem lehet switchelni...

Ha jol tippelek azert nem tudtal feljonni, bar nem tudom hogyan lattad hol vagyok :P , mert az egy masik mod volt a N@W, en eleg sok modot kiprobaltam (POE2, AIX, OPK, PR, FH2, N@W) ez is egy a sok kozul...valamiben jobb valamiben rosszabb a tobbinel...van benne uj dolog,van amelyik szebb mint a tobbi...A N@W pl 5.2 GB szorostul borostul mappackostul, dontsd el megeri-e neked, nem rossz mod, de kevesen jatszak, viszont van magyar szero ebben is...nekem speciel 22GB a bf2 mappam, szal en ravagyok keszulve hogy ha valaki feljon es epp nem poezni akar akkor mehetunk barhova :DDD , sima bf2-ok kimeljenek :P

[ Szerkesztve ]

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#12007) Pedro78 válasza maskimx (#12004) üzenetére


Pedro78
senior tag

En azert nem jelentenem ki, hogy o a legjobb, o repul legtobbet ellenunk es ismer minket is, meg a helik gyengesegeit is, de az szerintem nem a legjobb pilota aki ha csak tud az Eurofighterrel repul, elso kor nemet oldal, masodik kor csapatcsere...mellesleg siman meg lehet fogni, lasd a tegnap estet, ket hinddel leszedtuk majd mindegyik repcsit...es ha osszeallunk, akkor van mar ket helire valo legenyseg meg meg repulhet is valaki, akar en...

Egyebkent a napokban egy koron belul egymas utan otszor lottem le az Eurofighteret, le is ment a foldre a csira...

Jah, o a legjobb ha eurofighter kurvalkodasrol van szo ;]

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#12008) Dj.darth


Dj.darth
tag

nem tud valaki mondani infot az uj patchről?
1.5-ős patch a sima bf2-höz!

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12009) mrlan


mrlan
tag

Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék én Interneter szervert nyitni?
Letöltöttem az EA oldalárol az " EA - Windows Server-t" be klikkeltem az "Internet" kockát is... elindul meg minden és helyi hálózatról elérhető de netről nem igazán :U
mit felejtettem ki?

Mr. LAN

(#12010) maskimx válasza Dj.darth (#12008) üzenetére


maskimx
őstag

De, ezek már biztosan benne lesznek:

j10 +6 aa rakéta, waken +2 j10
heli tv rakáta hatótáv +300m
lesz egyetlen klassz: 6 gránát, 6 c4, 6claymore, ammo- és medik pakk, és persze g36
karkand és wake marad, a többi mapot az egyszerűség kedvéért törlik.
És persze bejön az 5 csillagos rang, továbbá végre lesznek hivatalos ea statpad szerverek

és állítólag télen jön.

jó szórakozást :DDD

www.tacticalgamer.com

(#12011) mrlan válasza mrlan (#12009) üzenetére


mrlan
tag

ja meg a special force server dolog az hogy meg?
segítsetek lécci kezdő vagyok még ebben de a játékot eccerűen imádom :B

Mr. LAN

(#12012) maskimx válasza -=KIS_FoNaK= (#12005) üzenetére


maskimx
őstag

Heliseknek kötelező
megnézni, de aki szereti a repülő szimeket, annak is bejöhet. Azt hiszem elkezdek gyűjteni joystickra meg trackir-re, a videón pár mp-re megvillan egy cobra meg egy apache is ;)

Úgy néz ki végre megint ranked a magyar poe szeró, így azért ha fenn vagyunk páran, jönnek az emberek.
Jót heliztünk ott ma is, gondoltam, hogy a kismadarat szeretni fogod :)
Van egy nagyon jó városi pálya, assault on odessa
ott nagy élmény ezzel a kis helivel a magas épületek között bujkálni, vagy szlalomozni teljes sebességgel ;)
Meg persze a másik oldalon hind, nincs annál jobb amikor ezzel a kis szúnyoggal sikerül azt a repülő tankot levadászni :)

www.tacticalgamer.com

(#12013) Pedro78 válasza maskimx (#12012) üzenetére


Pedro78
senior tag

Odessa video igaz 1.7-es de szerintem nem sok a difi a mostanitol, egyik kedvenc palyam :K

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#12014) GameOver válasza maskimx (#12010) üzenetére


GameOver
aktív tag

:DDD Erről a hozzászólásról egy sg-s iromány jutott eszembe. Egy srác írt egy kamu beszámolót a BF3-ról a BF2-es "élményei" alapján. A sráccal mondjuk finoman szólva sem kedveljük egymást (voltak "apróbb" vitáink...), de ezen a hozzászólásán fetrengtem.

Ja, amúgy én úgy tudom, hogy az EA saját, házi készítésű csítjei is letölthetőek lesznek, de csak azok számára, akik megvették az összes kiegészítést. :C

[ Szerkesztve ]

(#12015) GameOver válasza GameOver (#12014) üzenetére


GameOver
aktív tag

Attól tartok a linkelés nem úgy sikerült, ahogy én azt szerettem volna...még egy próba...

Már közelebb kerültünk az igazsághoz, de még mindig nem az igazi... :DDD

Na mindegy az fenti linkről elérhető oldalon a 386. sz. hozzászólást kell nézni.

[ Szerkesztve ]

(#12016) Dj.darth válasza maskimx (#12010) üzenetére


Dj.darth
tag

télen?

zsír!! :C

már evvel tele a tököm!------>1.41 made in szeméttelep!

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12017) Dj.darth válasza GameOver (#12015) üzenetére


Dj.darth
tag

"az AK1942-é nagyon szép. Pontossága, megszokott bf. Tehát semmi."

ez nagy szöveg!!!!!!!!!!!!!! :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD xD.LOL :R

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12018) mrlan


mrlan
tag

Segítsetek máááá léééciii :Y
Hogy kell csinálni ezt a nyomorult BF2 dedikált netes szervert?????

Mr. LAN

(#12019) -=KIS_FoNaK= válasza maskimx (#12012) üzenetére


-=KIS_FoNaK=
tag

Régebben játszottam repülőszimulátorokkal( Microsoft® Flight Simulator X), amikor még volt joystickom( Saitek X52), egérrel ki sem merem próbálni az ilyen és ehhez hasonló játékokat:). Amúgy amit belinkeltél játékot, nem rossz, de ahogy látom itt is ilyen "hőkövetős cuccokból" áll minden, ez meg annyira nem jön be. A poe-ben is ez nem tetszik, hogy csak a hinden van tv, de az sem az igazi( felfelé nem lehet irányítani).Ezekkel az aa rakétákkal sokkal egyszerűbb a dolga a gunnernek, ezért szoktam idegeskedni amikor elfogy a lövésznek az AA raksija, akkor meg sem próbálja ki tv-ni a helit, eszébe sem jut, hogy heli ellen is használhatja a tv-t, arra vár , hogy elmeneküljek (vissza a bázisra tankolni) vagy, hogy én szedjem ki a helit.

Ezt az 1.5-ös patchet is már mióta ígérgetik...szerintem nem nagyon foglalkoznak már a BF2-vel, én már azt sem hiszem, hogy adnak ki patchet.Fonákkal azt beszéltük, hogy télen visszatérünk a BF2-höz, de ha tényleg ilyen változások lesznek akkor szerintem abbahagyom az egészet.

Az a kisheli nagyon bejön:), de annak is elég más az irányítása, a többi helihez képest.Ami nagyon tetszik az az, hogy könnyen meglehet forgatni(tegnap el is szédültem benne egy párszor:) )

assault on odessa:
Ezen a pályán már jártam, Pedroval heliztünk is itt. Az tetszett benne, hogy a házak közé/mögé ellehet bújni, meg van 2 híd egymás mellett és az közé is lelehet ereszkedni helivel, faszán lehet szívatni az ellenséget( mondjuk elsőre nem nagyon ment, a bázisra is alig találtam vissza :D )

[ Szerkesztve ]

Jó a voip!

(#12020) Dj.darth


Dj.darth
tag

elég kihaloban van a totyik!!! :F

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12021) nagash válasza maskimx (#12004) üzenetére


nagash
senior tag

Tudod, azért megemlíthetted volna annak a dicső harcosnak a nevét, aki átcsábított a másik oldalra...

Knoblauch macht einsam.

(#12022) maskimx válasza nagash (#12021) üzenetére


maskimx
őstag

Átcsábított, aztán ő játszik vele a legkevesebbet :D

Most én is kicsit félreraktam a bfet, eléggé elvesztem a fallout 3-ban, majd ha annak vége, jövök vissza, mert hind sajnos nincs benne ;)

www.tacticalgamer.com

(#12023) nagash válasza maskimx (#12022) üzenetére


nagash
senior tag

Hát igen, mostanában sok a meló, későn érek haza és fáradt vagyok.
Most telepítettem újra a Windowst és hát ez egy 64bites XP lett, amit ki is kellett tesztelni, de tegnaptól éles üzemben működik. Természetesen rápróbáltam: TS, Xfire, BF2 fut a drága alatt, csak még újra kell telepíteni az egész mindenséget.

Egyébként jól zúznak ezek a 64bites cumók, van 64 bites videókódolás, lejátszó, böngésző, minden. Még a Sony Vegas-al is 64bit-en fogom vágni a videót és kódolni. Gyors mint a villám.

Lassan visszatérek szerintem, ha az Oprendszer mizéria befejeződik csak most hétvégén is a Corrado-t viszem kicsit bütykölni, így nem leszek gép előtt szerintem.

Azt a Fallout-ot én is kipróbálnám. :K

Knoblauch macht einsam.

(#12024) gabipaci


gabipaci
addikt

A Corradorol jut eszembe, nálunk már lehet kapni az új Sciroccot...
35ezer az alapára, és 2.0-ás a motor, 200lóval.

infó

Logitech hardware tester

(#12030) Dj.darth


Dj.darth
tag

nincs valakinek kedve egy HELIWAR-os szervert csinálni??????
Maskimx?
megint összejöhetnénk egy kis kalandra!!!!

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12034) GameOver


GameOver
aktív tag

A Hungarian Battlefield Community oldalon szerveznek egy nemzetközi 32v32-es fun war-t. Lehet, hogy több ellenfél illetve több meccs is lesz. Egyelőre egy meccs van lefixálva. Időpont: 2008. november 30., 21:00 (magyar idő szerint). Ellenfél: az angol Rogue Squad. Szabályok: szervezés alatt. Valószínűleg lesz conquest és infantry része is. Jelentkezni itt lehet (regisztráció után). Bár már most többen jelentkeztek, mint 32, azért meg lehet próbálni. A nagy érdeklődésből, és a szervezők profizmusából ítélve szerintem lesz több ilyen fun war is, szóval aki esetleg most nem jutna szóhoz, az se keseredjen el! Igaz ugyan, hogy ez kimondva-kimondatlanul főleg klánosoknak lesz szervezve (bár azt írják, hogy klánnélküliek is jelentkezhetnek), meggyőződésem, hogy ez utóbbiak nem kis handicappel indulnak, ennek ellenére egy próbát megér.

Az ott amúgy egy eléggé zárt közösség (aki ismeri őket az tudja, hogy ezt írhattam volna másképp is...), és sokan közülük nem túl barátságosak az idegenekkel, publik játékosokkal szemben (értsd: szarba sem nézik őket), és meglehetősen furcsán néznek az új jövevényekre (tisztelet a kivételnek). Úgy vettem észre viszont, hogy a szervező srác a kivételek közé tartozik, teljesen normális hangnemben beszél az idegenekkel, és segítőkész. Szóval egy próbát mindenképpen megér, mert biztosan hatalmas szórakozás lesz a résztvevőknek.

A warral kapcsolatban minden információ megtalálható a http://battlefield.clanwar.hu/ oldalon, illetve a www.sg.hu Battlefield 2 topikjában is szóba került a téma.

Kenny, ha nem bánod, beajánlom magunkat egy helis különítménynek. :C Plusz Téged még infantrysnak és bombázó pilótának, (magamat meg még tankosnak). Ja és gyere fel Xfire-re légyszi!

(#12037) general válasza GameOver (#12036) üzenetére


general
addikt

:DD jóóóóóóóóó!

(#12038) Dj.darth válasza GameOver (#12036) üzenetére


Dj.darth
tag

xD :DDD :DDD

gondolom te voltál a pilot! :C

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12039) edipqe


edipqe
senior tag

Emberek, downgrade és sok meló miatt eladó lehet a BF2 Complete collectionom. Irányár 5k körül.

Tehát benne van mind a 4 Bf játék. Érdeklődök dobjanak privátot.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#12040) edipqe válasza GameOver (#12036) üzenetére


edipqe
senior tag

A balesetek igen meghatározó hányada a le és fel szállásnál következik be. ;]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#12041) mackosajt válasza edipqe (#12039) üzenetére


mackosajt
addikt

Ezt, ha komolyan gondoltad, akkor lehet egy ismerősömet érdekelné. Ennyiért ez ajándék.

Amúgy merre szoktatok bf2-zni?
Nem mintha mostanság sokat tolnám(ha meg tolom, ugye akkor is érdekes emberekre sikerül találnom :O )

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#12042) TomDog válasza mackosajt (#12041) üzenetére


TomDog
tag

Sziasztok, ha unnátok az alap bf2-öt ajánlom figyelmetekbe[link] Tagokat is keresnek. Mrs ranking van.

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

(#12043) GameOver válasza Dj.darth (#12038) üzenetére


GameOver
aktív tag

Simán! :DDD Az úgy volt, hogy jött egy J10, és elbújtam előle a hajó fedezékébe. A probléma csak az volt, hogy túl közel mentem és beleakadt a rotor a hajó oldalába. Éreztem, hogy valami gáz van, próbáltam korrigálni, így sikerült... :DDD Egyszerűen felfordultunk a hajó fedélzetére... A gunner mondjuk kicsit furcsán nézett, de komolyabb személyi sérülés nem történt. :DDD

Ezt már egyszer maskimx-szel is megjátszottam, csak az tragikusabb véget ért. :B

(#12044) Dj.darth válasza GameOver (#12043) üzenetére


Dj.darth
tag

LOL!! :DDD :DDD

Nice landolás volt!!

Nekem egyszer a Lacival sikerült egy szajtot csinálni a cobrával a Fushe Pass nevű pályán,ahol ilyen bunker van meg torony..stb meg van 3 magas torony egymás mellett.
földtől voltunk egy 3 méterrel,jött a vadászgép,én meg nem tudom valahogy beakadt valamibe,és a földön megfordult a heli.....xD :DDD :DDD :C :C :Y

Csak néztem egyet,utána mentünk gyorsan repair-re. LoL ;] ;]

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12045) GameOver


GameOver
aktív tag

(#12046) Dj.darth válasza GameOver (#12045) üzenetére


Dj.darth
tag

milyen pingel csináltad ezt?

Mert én amikor néha eltalálom a jetet akkor csak szétrobban a tank agyúja és a jet megy tovább,de eltaláltam.....xD
Egyszer volt olyan hogy 140-es pingel leszedtem az F35B-t ugy hogy kb. laggolt mint állat,csak saccra rálőttem és irja már hogy you killed bla.bla.bla......LOL :DD :DD :C

[ Szerkesztve ]

}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!

(#12047) nagash


nagash
senior tag

Egy technikai jellegű kérdésem lenne:

Játszik valaki 64bites rendszer alól?
Leginkább Xp x64 érdekelne.
Olyan akinél Realtek chip-es HD audió van?
Skype és Teamspeak alatt nagy a visszhang, illetve ilyen dobolás jellegű hangot hallok vissza, ami az idő múlásával egy Thunderdome számra emlékeztet.
Esetleg milyen más kártyánál nem jelentkezik a dolog?

Segítő válaszaitokat előre is köszönöm!

Knoblauch macht einsam.

(#12048) mackosajt válasza nagash (#12047) üzenetére


mackosajt
addikt

biztos a 60 bites rendszer a bibi? Nem valami effekt van bekapcsolva? Illetve egyéb beállítási bibi?

Mióta upgradeltem, és nekem is realtek HD audio a hang (integrált rulez)
Igaz 32 bites rendszeren, de marhára idegesít, hogy nem tudom megadni a bemeneti jelnek a mikrofont külön, csak olyan van ventriloban is, hogy analog HD audio input.
Elég gagyi így a realtek. Lehet beruházok majd valami értelmesre.
A régi konfigomon mindent külön tudtam állítani.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.