Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15067) radi8tor válasza kisza25 (#15061) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

De lehet csak megfelelő edény/serpenyő kell hozzá. Az a lényeg hogy az indukciós tűzhely teljesítményét "ki kell simítani". Nekünk minden serpenyőnk alján 1 cm vastag fém pogácsa van.
Éttermekben általában vékony rozsdamentesben főznek.

Vapianonál látom pl az indukciós wokban hogy vékony rozsdamentes edényeket használnak, nekik nem számít milyen lesz a végeredmény mert a félig átsült csirkét is megeszik a népek. :D Ja gyakran nem sütik át rendesen mert túl melegen főzik és már kezd égni a külseje miközben a csirke kocka belseje még csak most lett fehér.

⭐ Stella

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.