Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8301) Balinov válasza Melack (#8300) üzenetére


Balinov
félisten

Hatja, ha tud ulni az nem hatrany, de azert jobb elore gondolkozni.

a paratlanito egeszkonkretan ez a Duracraft markaju, nemet amazonrol vettuk,

Indesit mosogepet vett a landlord a lekonyokolt helyett, van benn szarito is, de nem szivesen hasznaljuk.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#8302) DeFranco válasza Melack (#8293) üzenetére


DeFranco
nagyúr

köszi, nem rossz, de a chicco már megvan, kapjuk, csak egy gyakorlati kérdésem lett volna konkrétan ehhez. összeszerelve szállították le ugyanis, egy babakocsis dobozban, ami azért lehet mert a) marha előzékenyek b) kiállítási darab volt. karc, sérülés nincs rajta, de akkor már gondoltam a végére járok, hogy wtf. más is így kapta-e.

@imibogyo: szerintem is lassan vége kellene legyen, egy indokot tudok felhozni mellette, hogy a pisibalesetnél nem a szőnyeg kapja az ívet. de amúgy meg kellene a hely, mert nagyon szűken vagyunk. a másik gond a ruhaszárítás, ami most egy 4 emeletes szárítóval van megoldva a nappaliban (aka másfél szobás lakás nagyszobája ahol a másik szoba gyerekszoba), de a gyerekek első dolga volt mindig is megcibálni, így meg hogy Elnök úr mobil lett, ez a veszély innentől folyamatos. alapból borulós a szerkezet, ami rá veszélyt jelent, plusz a lakásban egyetlen triviál helyre tudjuk rakni ahol nincs útban, ez pedig a gardrób tükrös ajtaja előtt van. erre nagyon ki kellene találni valamit, logikus lenne a fregoli, de naaaagyon nem akarom. pusztulat módon nem.

@emmm: ennyi lett volna, de neked már meséltem, a felálláshoz gratula, de mászassátok amíg lehet, nem jó, ha korán abbahagyja. mióta mászik?

@Balinov: a puttó ikea meg nagyon rideg, lehet praktikus, de valahogy idegenkedem tőle, pedig most is az van. tök jó, és ebben is felneveltek már egy gyereket, úgy kaptuk, de csak vettünk bele felfújható betétet, meg minden, de mégsem olyan. nem dönthető, nem csukható, nem tudod csak úgy beleültetni a gyereket miközben épp csinálsz valamit, mert nem szereti (bár ez lehet később változna). nem utolsó sorban nincs vállpántja, ezzel kevésbé biztonságos. tetszik és támogatom, de nekünk nem igazán jött be, ezért váltanánk. a csikko huzata amúgy vízhatlan műanyagból van, elvileg lemosod letörlöd és száraz. cserébe elérik egy gyerek alatt, nincs ebből sem ép használtan csak szakadt.

[ Szerkesztve ]

(#8303) Balinov válasza DeFranco (#8302) üzenetére


Balinov
félisten

az ikeas, Nagyuram csak egy random pelda volt. Olyat en sem vennek, soha, amin nincs vallpant, Patrik izeg-mozog allandoan, nem egyszer jott nagyon jol, hogy a mostanin van.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#8304) tildy válasza Balinov (#8301) üzenetére


tildy
nagyúr

A paratlanito nekunk is nagy segitseg, mi ecoairt vettunk. Szuleimnel az az ikeas szek van, meglatjuk milyen lesz majd. Egyelore varom az amazonos dealeket, hatha lesz jo szek.

Melack, valahol lattam muboros huzatot, azt egyszerubb takaritani talan.
----------------
A por alaku tapszerre visszaterve, kapott mellette szentkiralyi alma-korte-sututokle italt, igy aszekletproblema megoldodott.
:)
Nem kicsit paraztam, mikor az otthonlet vegere elfogyott a folyekony tapszer.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8305) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Akkor én is beszállok,ha már felpezsdült a topik :D
Szépen eszi a Milumil HA pépet,ezen a héten elkezdtük az almát is.Megfőzve,utána pépesítve.Ezt is szereti.
Múlt héten észrevettük,hogy jön a foga.Alul,kettő.Már áttörte a fogínyét. :)
Nagyfiú(!) és most múlt 4 hónapos.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#8306) DeFranco válasza Balinov (#8303) üzenetére


DeFranco
nagyúr

azt írtad, hogy vennél egy ikeásat ;)

btw. általában reagáltam az ikeásra
btw. ennyi erővel bármelyik etetőszékről lehúzható a bármilyen huzat, és tada.wav van egy ikea-like slaggal tisztítható eszőszéked. :)

[ Szerkesztve ]

(#8307) Balinov válasza DeFranco (#8306) üzenetére


Balinov
félisten

jolvanna, jolvanna...arcureggyulladassal kuzdok, tele vagyok paracetamollal, meg antibiotiummal. keretik ennek megfeleloen kezelni. :))

amugy meg ikeas. tegnap evett az urasag a jelenlegiben, kb disznotort kell elkepzelni...ma/holnap megyunk ikeaba, megnezzuk ujbol eloben milyenek is, aztan ha jo, veszunk 1-et ez meg megy ki a p**csaba a szemetbe...

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#8308) DeFranco válasza Balinov (#8307) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nincs vállpántja. mi is ezért cseréljük legfőképp.

(#8309) Goose-T


Goose-T
veterán

Etetőszék, ugyan már. :DDD Nálunk Petike már kb. másfél éves kora óta nem marad meg benne, de előtte sem bírta benne sokáig. Nem igazán bírja a kötöttségeket, a bölcsiben is mindig ki akar szökni. :D Egy ideig az ölünkben evett, vagy csak simán ült a mi székünkön, aztán vettünk neki magasított széket, azt viszont nagyon szereti. Ha éhes, már mászik fel rá automatikusan. Az elején le is tudott mászni róla ügyesen, de egyszer jó nagyot burnyákolt leszállás közben, azóta inkább kéri, hogy vegyük le. Aztán ha eszik, akkor ha nagyon folyékony volt a kaja, akkor átöltöztetés és felmosás utána, amúgy elég egy söprés. A legrosszabb akkor volt, amikor olyan időszaka volt, hogy nem tűrte meg magán az előkét. Mostanra felfogta, hogy jó az, ha nem ázik el a pólója. Amúgy egyre ügyesebben eszik, szóval egyre kevesebbet kell takarítani utána. Szerencsére olyan sosem volt, mint az internetes vicces képeken, hogy kaja fellövöldözve a falra, meg ilyesmik. Szeptemberben múlt két éves a kissrác.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8310) DeFranco


DeFranco
nagyúr

(#8311) rgeorge válasza DeFranco (#8310) üzenetére


rgeorge
addikt

Egy ismerős kézben vitte be a januári éjszaka a kórház előtt a kocsiban megszült babát a Péterfybe, hogy ő eddig jutott, a többit már igazán megcsinálhatnák (köldökzsinór, stb.). Telefonon is odaszóltak, de nem jöttek ki segíteni.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#8312) V.Stryker válasza DeFranco (#8310) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Hát ezt meg is értem. Mi jártunk ott, de onnan még elég sok gyalog,hogy bárhová bejuss...

Tudom, hogy az a legkevesebb, de mi lett a kocsival? Gondolom azért már mind láttunk szülést.... :DDD

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#8313) CharlieDrop válasza V.Stryker (#8312) üzenetére


CharlieDrop
veterán

ráadásul a szülészet a 8. emeleten van

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#8314) Balinov válasza DeFranco (#8308) üzenetére


Balinov
félisten

na, tegnap karacsonyos IKEA kor letudva, megneztuk mind a 3 fajta etetoszeket, haaat, finoman szolva sem voltam egyiktol sem elajulva.derekat atolelo pant eleve vekonyka, nem tunik olyannak, ami egy vertacsko 16 honapost kelloen meg tud fogni...

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#8315) DeFranco válasza Balinov (#8314) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nálatok 3 fajta van? tudod linkelni esetleg? itthon csak a fehér négylábút árulják.

(#8316) Balinov válasza DeFranco (#8315) üzenetére


Balinov
félisten

bocsanat, az a 3 amit lattunk az ugy nez ki, igazabol csak 2.5
Van ez a Blames, de 55 kuvecset nem adnek erte. Van ez az Antilop talca nelkuli meg ugyanez csak talcas kivitelben

B

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#8317) Pocee


Pocee
senior tag

Sziasztok!

Kicsi(3.5 éves) kb 4 hét alatt negyedszerre hányás/hasmenés fél napig,hasmenés fentmarad még egy két napot...lehet ez fűszeres kajától?
oviban nem nagyon eszik...van,hogy éjszaka hányja vissza a tejet,vagy reggel...
Kezd kicsit idegesíteni,mert a vírus több napig tartana és nem térne vissza,ez meg fél napig tart utána szinte semmi másfél hétig.
A kicsi iszonyat aktív,rossz,jókedvű.
semmi levertség rosszkedv fáradtság
Baromira idegesít,tud valaki valamivel nyugtatni?
Már az orvosa is azt mondta,hogy most már csináljunk egy vérképet,eddig akárhányszor látta,mindig azt mondta,hogy semmi baja,nem is érti miért vittük el,mert annyira eleven jókedvű,hogy nem tűnik betegnek.

Mr.Brightside

(#8318) PindurAnna válasza Pocee (#8317) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Szia. Jó lenne tudni mit evett és ivott hányások előtt pontosan. Lehet valami allergia szerintem. Vagy ideg és feszült lenne valamiért?

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#8319) Pocee válasza PindurAnna (#8318) üzenetére


Pocee
senior tag

rizstej ami szinte mindig volt,de igazából azt 12 hónapos kora óta issza.
Kérdezgetem,hogy fáj e a pocija vagy valami,de határozott nemmel válaszol.

Mr.Brightside

(#8320) Vladi


Vladi
nagyúr

Juteszembe.... megszületett 2. lányom Boglárka.

Itt van nektek egy egyemmeg fotó, Hajni először találkozik Bogival.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#8321) Doggy dog válasza Vladi (#8320) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Gratula,jó egészséget babának+anyukának! :C
Neked + jó tejfakasztót ;)

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#8322) PindurAnna válasza Pocee (#8319) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Liszt érzékenység esetleg?

Vladi gratulálok jó egészséget mindenkinek :)

Én is ismét büszke anya lehetek :) :K

Még most izgulás van..pénteken nyelvvizsgázott a fiam, de azt mondta az írásbeli nagyon nehéz volt, a szóbeliről vigyorogva jött ki...

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#8323) DeFranco válasza Vladi (#8320) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ejj, gratulálok, jó egészséget kívánok én is :) szép karácsonyotok lesz :)

(#8324) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Az előbb átfordult hátról hasra (jobb oldalán) a gyerkőc! :C :C
Utána megcsinálta még legalább 12x.
Imádom!

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#8325) tildy válasza Doggy dog (#8324) üzenetére


tildy
nagyúr

Gratula. :C A hatrol hasra fordulas amugy a nehezebb, Kevin is megcsinalta kb 1.5 hete, de amiota visszajottunk Londonba nem igazab akarja,
Vladi : sok boldogsagot mindannyiotoknak. :)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8326) twine válasza tildy (#8325) üzenetére


twine
addikt

Szerk:
Doggy-nak akartam címezni...sorry,, bár szinte mindegy ;) :D

Balázs márciusban lesz 3 éves...és nálunk is most tötént meg szinte szóról szóra ugyanez....
Hasról hátra,,, aztán még vagy 12x
:DDD

[ Szerkesztve ]

(#8327) tildy


tildy
nagyúr

Amugy az atlapolos bodykra visszaterve: aldom az eget, hogy ragaszkodtam hozzajuk, nem szeret a fiam oltozni, inkabb ennyi patent, mint a fejen huzzam at, vagy lefele szenvedjem le. Van egy ket nem atlapolos se a ferjem, se en nem szeretem raadni, foleg ha hosszuujju, mert egy kinszenvedes felvetetni vele.
Nemreg mult 4.5 honapos.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8328) emmm válasza DeFranco (#8302) üzenetére


emmm
senior tag

Hopp, újraolvasva láttam, hogy volt kérdés is. :D

Szóval kb. 1 hónapja, 5 hete...december 7-én állt fel. Most már szépen megáll a lábán, főleg a kiságyában és a járókában. Baleset nem volt eddig, szépen behajlítja a lábát, mikor elfárad, és seggre csücsül ordítás nélkül. Ma reggel véletlen lement teljes spárgába, az fájt neki...nem volt vészes azért :) :U

(#8320) Vladi

"Jut eszembe..." :DDD MEllesleg én is gratulálok, nagyon édesek :C

(#8322) PindurAnna

Az szép, ide is egy gratula :C

(#8324) Doggy dog

Nehogy kimaradj a sorból... :C Most indul majd csak be igazán!

[ Szerkesztve ]

(#8329) PindurAnna


PindurAnna
Közösségépítő

Ha nincs ötleted karácsonyra a gyereknek

A kis polip megtanulja, hogyan nyugtassa meg magát, amikor nagyon dühös. A progresszív izomrelaxácó - melyet e mesekönyvből könnyedén és élvezettel sajátíthat el gyermekünk - ellazítja a testet és lecsendesíti az elmét. Alkalmazása hatékonyan csökkenti a stresszt, a szorongást és az agressziót, a gyermek képes lesz uralni nehéz érzéseit, és könnyebben elalszik.

"Szülőként, pedagógusként - bármennyire is szeretnénk - nem óvhatjuk meg gyermekeinket minden stressztől, szorongástól. Abban segíthetünk nekik, hogy hatékony megküzdési stratégiákat dolgozzanak ki a nehéz helyzetekre. A progresszív izomrelaxáció módszere azon alapszik, hogy érzelmi tónusunk és izomtónusunk között kapcsolat van: ha a testünk ellazul, a lelkünk is követni fogja. Ezt a technikát tanítja meg e kedves mesekönyv, amely kis lépésekben, játékosan juttatja el a gyermeket a relaxáció élményéhez."

Dr. Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus

"Nélkülözhetetlen könyv mindenkinek, akinek gyereke van, vagy gyerekekkel dolgozik!"

Dr. L. Teegargen, klinikai szakpszichológus

"Gyermekpszichológusként rendszeresen használom ezt a könyvet - a gyerekek és a szülők egyaránt szeretik! Gyerekbarát és élvezetes módon tanítja meg az aktív megküzdéshez szükséges ellazulást. Lássuk be: még a felnőtteket sem könnyű rávenni, hogy gyakorolják a relaxációt, e könyv segítségével azonban a gyerekeknek minden megerőltetés nélkül megy."

Dr. D. Davis, gyermekpszichológus

[link]

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#8330) Pocee válasza PindurAnna (#8322) üzenetére


Pocee
senior tag

Estét!

Nem tudom,nem volt még átfogó vizsgálat,de ma megint hasmenés,reggel meg öklendezés volt de nem hányt.
Tegnap belázasodott,utána meg apró pici piros foltok jelentek meg a testén,az orvos azt mondta skarlát gyanú,vagy vírusfertőzés.
Képek alapján nem skarlát,szerintem,ilyen "grízes" a bőre.
Ha tudnám,hogy csak vírus nem is érdekelne,csak parázok,nehogy valami nagy baj legyen.

Mr.Brightside

(#8331) Goose-T válasza Pocee (#8330) üzenetére


Goose-T
veterán

Kéz-láb-száj vírus lesz az szerintem. Eltart vagy tíz napig, de nem különösebben súlyos.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8332) this is life válasza Vladi (#8320) üzenetére


this is life
Ármester

Gratula !!!!! Na akkor johetnek az alvas mentes napok 😁 ugy is aki sokat alszik keveset el :DDD

Vstryker
Igy utolag te is fogadd gratulaciomat !!!

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#8333) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Elnök úrnak ki volt száradva a füle mögött a bőre, nem volt szép, de nem is volt félfejes-übervészes.

Gyerekorvos felírt valamit (gyógyszertári keverős), kb. két bekenéstől el is múlt, azóta is napi 2x kenjük (3 hete), hogy ne jöjjön elő. most vettem elő a blokkot hogy megnézzem, mi az

20% elocom, szteroid tartalmú krém 2 éves kor alatt nem adható
80% valami alumínium acetát tartartát kutyámajom

hát akkor ezt most elvetettük.

[ Szerkesztve ]

(#8334) CharlieDrop válasza DeFranco (#8333) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Szerencsére az elnöki testőrség résen volt.

Szép munka,

Pihenj, folytasd tovább!

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#8335) DeFranco válasza CharlieDrop (#8334) üzenetére


DeFranco
nagyúr

fura egy helyzet, elvileg ő az orvos, tudja, hogy mit csinál, és miért bíráljam felül, de azért legalább egy tájékoztatást elvártam volna, hogy a) amit felír az mi és mi a hatóanyaga, de nyugodjon meg anyuka, ötszörös higításban adom az anyatejben több hormon van b) hogyan és miként kell használni, naponta évekig, vagy szükség szerint vagy ha nagy a baj vagy holdtöltekor háttal északnak.

(#8336) BioNiCMaN válasza DeFranco (#8335) üzenetére


BioNiCMaN
addikt

Pannilujzi még nem volt 2 éves amikor 14 éven aluliaknak nem adható antibiotikumot írt fel neki a gyerekorvos... Maradjunk annyiban, hogy azóta már lecseréltük a dokit. Megint, hogy minden alkalommal orvosi konzíliumot hívtunk össze, hogy adjuk vagy ne adjuk amit felírt...

[ Szerkesztve ]

Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.

(#8337) CharlieDrop válasza DeFranco (#8335) üzenetére


CharlieDrop
veterán

A kérdés jogos

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#8338) Vladi válasza DeFranco (#8333) üzenetére


Vladi
nagyúr

elocomtól ennyire nem kell félni. Elég addig kenni, míg elmúlik, nem jön vissza hamar.
Én lányom is kap 1 éves korától. Persze ő nagyon érzékeny bőrű, anyjától örökölte.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#8339) DeFranco válasza Vladi (#8338) üzenetére


DeFranco
nagyúr

mennyire ennyire? mennyire félek tőle szerinted?

(#8340) DeFranco


DeFranco
nagyúr

karácsonyi brotip apamindentmegold jeligére: gyerekjátékon rajta maradt makacs matricamaradék karcmentes eltávolítására tökéletes a sima étolaj. lekaparod a matricát úgy nagyjából, a visszamaradt ragasztót pedig étolajos papírtörlővel elkezded gyaszatolni. 3-4 perc után nyoma sem marad, és nem használtál semmi szintetikust.

(#8341) ZiD


ZiD
tag

Minden Kedves szülőnek és csemetének Békés és vidám karácsonyt kívánok!

Szerk:bocs mobil miatt fordított

[ Szerkesztve ]

(#8342) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#8343) this is life válasza Doggy dog (#8342) üzenetére


this is life
Ármester

Boldog karacsomyt mindenkinek!

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#8344) Elemental


Elemental
addikt

Kis sétafika közben ráakadtunk egy betlehemi jászolra.

Mondom, ott a kis Jézuska épp megszületett. Lányom: Apa, a Jézuska előtt ki hozta az ajándékot? :)

(#8345) Balinov válasza Elemental (#8344) üzenetére


Balinov
félisten

Sakk, matt 😃

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#8346) ZiD válasza DeFranco (#8333) üzenetére


ZiD
tag

Na, erre meg akartam írni, de elmaradt. Mi rendszeresen sheavajjal kenegetjük Danit. Lehet nem 2 nap mulasztja el, hanem 3-4 nap alatt. Ellenben természetes, és minden nap kenjünk most télen, szépen rendben tartja a kicsi bőrét.

[ Szerkesztve ]

(#8347) DeFranco válasza ZiD (#8346) üzenetére


DeFranco
nagyúr

köszi, jegyeztük. aloe first-et írják még, hogy használ.

(#8348) Elemental


Elemental
addikt

A Dinó tesó-t látta már valaki? 6-os karikás, de szerintetek nézhetem a 4 éves lányommal? Jó lenne egyet mozizni.

(#8349) Elemental válasza Elemental (#8348) üzenetére


Elemental
addikt

Nah, meg is néztük. Teljesen jó volt. Talán az a rövidfilm (a sokfejű szörnnyel) nem kellett volna az elejére.

(#8350) twine válasza Elemental (#8349) üzenetére


twine
addikt

Itthon, karácsony előtt vetítettem a pöcsösnek először a Némo nyomában-t(projektorral)
Eddig csak rövidebb meséket bírt ki(egy seggel) ezt most végig nézte...meg amúgy sem "moziztatjuk" 0-24...tv-t meg nem is nézünk...de nem is ez a lényeg hanem az, hogy majd meg zabáltam,két napra a "mozi" után....:

"-Balázs,, megnézzük a halacskás mesét? Tudod a Némót!
-ne apa, nem szeretném...
-miért Balázs?
-Mert az nagyon cápááás!"

:DDD
(2,5éves)

Ennyire egyébként nem volt para a gyereknél,, simán elmagyaráztam neki, hogy mese,, és vicces..nem kell félni tőle...
De nagyon cuki volt ahogy mondta a "nagyon cápás"-t :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.