Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Android felhasználók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27871) #96302336 válasza Quqesz (#27866) üzenetére


#96302336
törölt tag

Úgy volt egy hét anno a szerviz, hogy a T intézte, mert kényelmesebb volt. A Biztosítási csere volt két hét, a rettegett TMX intézte, a sima szervizt a Cordon. A Cordonból visszajött telefonhoz kaptam ráadásul előlapi, hátlapi gyári fóliát is. A TMX-es cserekészülék pedig zsír új volt, azon is rajt volt minden. Szerencsére nálunk van privát szerviz is, a csapatot barátként ismerem, így a kisebb problémákat, ha lesz elég gyorsan meg tudom oldani. A többire ott a biztosítás.
A szereléssel kapcsolatosan amit ők mondanak, hogy két telefont utálnak szervizelni, a HTC-t és az iPhone-t. Mindkettő szétszedése sérülésmentesen egy rémálom.
Pár éve még volt külön a szolgáltatóknál is szerviz, de ismeretlen okok miatt ezt valamiért mindenhol felszámolták, és központ szerviz van helyette. Így a piti hibák javítása is jóval hosszabb időt vesz igénybe. Anno, mikor tönkrement a mikrofon a telefonomban, megvárhattam a cserét, most ez egy hét, a szolgáltatónál, és két nap az ismerősnél. (alkatrésztől függően, hogy mikor kapják meg) Igaz, egy hátlapra már lassan az ötödik hete várok, az még nem jött meg. De ettől még működik a cucc, csak esztétikai hiba. De, ha ez miatt beadtam, volna a központi szervizbe, akkor máris ott az egy hónap várakozás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.