Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
A ZTE Nubia Z7 Max-ot az efox.shop most ajánlotta 90 EUR áron HK-ból, vettem már egyet, akkor még 115 EUR volt, de EU raktárból. B20 (800 MHz) nincs, de elképesztő ár.
[link] -
alexw801
senior tag
efox-shop.com:
115 EUR áron ZTE Nubia Z7 Max (B20/800 Mhz nincs)
Jó vétel? -
ans1980
tag
Sziasztok!
Az efox-on a szerdai akcióban 49.99 euróért beraktam a kosárba egy doogee x5 pro-t. Aztán úgy döntöttem mégsem kell, mert másik telefont rendelek. Érdekelne valakit ennyiért (+szállítás) ez a telefon, vagy töröljem? A netes árakhoz képest jó áron van. Esetleg valakinek kell írjon rám!
-
bb71
őstag
Az igaz...
Yota, semmi, írtam egy emailt vasárnap, hétfőn - semmi válasz. Ma jött két email, az első szerint a vírusvédelmük visszadobta az első levelem, mert csatoltam egy mp4 fájlt - szerintem legalábbis ez volt az oka.
Ma írtam még egy levelet nekik, de másik email címről. Jött is szépen a válasz, amitől egekbe ment a vérnyomásom - fel sem merül benne, hogy garanciális kérdésről van szó!!!!:
20161003623281
sehr geehrter Kunde,
Wenn Sie das Defekt erhalten, bitte machen Sie so.①、 liefern Sie uns Ihre Bestellnummer bitte
②、 ein Vidoe oder Bilders machen als Beweis
③、 Kurze Beschreibung ueber die Probleme
④、 liefern Sie auch die Imeinummer
( Sie koennen die unter dem Akku oder auf dem Paket oder *#06# aufufen die Imeinummer finden.)
⑤、 Waehlen Sie eine Adresse fuer zureuck Sendung.
1 China Adresse . gehoert zum Garantieumfang, ksotenlos oder billiger ca. 58Tage
★ der Akku darf manchmal nicht versandt werden ( wegen DE Zoll)
Vielleicht ist die Sendung nicht erfolgreich
2 DE Adresse
nicht gehoert zu Garantieumfang
Der Preis richtet sich nach dem jeweiligen Schadensbild. Den individuellen Kostenvoranschlag bekommen Sie nach unserer Diagnose.
allerdings ca. 35 bis 48 Tage dauert.
unsere Partnerfirma Kennt sich in der Reparatur gut aus .
Sie uebernehmen auch einige kosten.
Arbeitkosten( 0 oder 7 oder 17 oder oder 23oder 30 oder 35 Euro ) , Versandkosten( 6.05 Euro nach DE), Zubehörkosten, (Display und CPU ist teuerste)
Alle Preise verstehen sich exklusive 19% Mehrwertsteuer.Danke fuer Ihr Verstaendnis
MFG
WoodyE-fox DE Service
2016-10-26 13:07 GMT+08:00 @gmail.com>:
Geehrter Efox-Shop Service,Während ich gestern früh am Morgen das bunte Display eröffnen wollte,
kamen drei bunte Linien hervor, und alles verschwand vom Bildschirm.
Seither funktioniert das bunte Display nicht mehr, wie es am Video zu sehen ist:
https://www.youtube.com/watch?v=ICBxsBbWkMgMit dem Yotaflasher habe ich die Version 5.0.0-RU1.1.124.zip eingeflasht, aber
es funktioniert trotzdem nicht mehr.Gestren habe ich Ihnen schon einmal einen E-Mail geschrieben, aber Sie haben mir noch nicht geantwortet.
Wie könnten Sie diese Problem lösen???
MfG,
Ungarn/Hungary
Emellett tegnap - mivel nem jött válasz - felnyomtam a Paypalnál is az ügyet... -
z2solti
tag
Én az efox-nál vettem a yotaphont, eu raktárból B20 változatot ,kupunnal 147 eoróból jött ki. 6 nap alatt itt volt. (Mondjuk azóta emelkedett ára)
De ez szerintem off mert csak egy simes. -
maross
nagyúr
Umi supert lehet mar venni batran? Visszaolvasgatva a regi verziokkal eleg sok gond volt, de az ujak jok vagy csak jobbak?
. Efoxrol 180euro vammentes postaval, esetleg van ajanlottabb hely?Esetleg asus zen 2, de miota lenovo k80m ben csomo jatekbol kilepked, felek az intel procisoktol..
-
maross
nagyúr
k80m-em ma erkezett meg, egész pofas az áráért, kb 133 eurobol megvan szerintem efoxektol, vambarat postaval, -5euro kuponnal. 4gb/64gb, fullhd, intel z3560. Meglepo modon malware nelkul erkezett, igaz 4.4.4-es robot van rajta. Tobbet majd kesobb, ma csak minimál nezegetesre van idom, holnaptol pedig egy hetre elutazom, lehet magammal viszem az unalmas perceket elutni.
-
tibuszh
tag
AntElife = Efox-Shop = Coolicool
Ezt hogy érted? Mindegy honnan rendel az ember vagy gyakorlatilag is egy a cég?
Nyilván onnan vennem ahol jobb a support.
Természetesen csak EU-s raktár érdekel, 230körül láttam mindenhol.
Coolicoo jobb oldalnak tűnik...részletesebb leírás garik... Jobb az? Másoknak tapasztalata, tanácsa honnan rendlejem?
-
maross
nagyúr
efox umi iron 3gb mtk6753, 90euro (vammentes postaval 105, talan van ra valami 3-5euro koruli kupon). Még 7 darabot ir a rendszer.
-
Cyborg
őstag
válasz
racis
üzenetére
Na mindegy, akkor lehet, hogy nem él sokáig egy kód.
Köszi, hogy megnézted!Aki Umi Supert akar kedvezményesen, az íratkozzon fel az http://umidigi.com/ oldalon, és kap 70USD kedvezményt elvileg. jun 30-ig van akció, és pl adnak az efoxhoz, a gearbesthez, és asszem az alihoz, szóval a nagyobb boltokhoz is kupont.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok, aki regelt már efoxra, megnézné nekem, hogy az Umi Super árából levesz-e még a következő kód:
83kdlg3gKöszi!
...elvileg 70usd-t kéne még levennie.
-
viktorhu
veterán
-
b0bcat
addikt
válasz
gagyilovag
üzenetére
efox = coolicool = antelife

-
cs.zs.
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
eu.banggood.com-on van, én már vásároltam onnan, anno 2 hét alatt jött meg a Cubot S222
de van az efox-shop.com-on is, onnan is vásároltam már, 3-ik munkanapon a kezemben volt a cucc(Cubot S208)
-
floryby92
csendes tag
Haligali!
Van valakinek vmi friss tapasztalata az Efoxról?
-
Beni2360
félisten
Az Efox.on is van hasonló!!
-
szutyok13
csendes tag
Efox, Doogee Homtom, csak, hogy legyen megint egy jó név.
Még épp 1 centi alatt maradtak és valahogy belepréseltek egy lapos elemet
[link] -
EG0
aktív tag
Így van, az EU raktárkészletről is hazudnak. Rendeltem egy akciós UMI Hammert eFox-ról, erre írják, hogy ja, mégsincs, de fizessem ki a különbözetet egy K3 Note-ra (ami ja, mégsincs), vagy UMI Emax-ra,
Írtam nekik, hogy legalább az akciós és normál ár különbözetét adják meg kedvezményként a drágább telefonra is, mégiscsak ők hibáztak. Erre azt válaszolták, hogy nem értik, mit akarok, inkább kérjek refundot és rendeljek, amit akarok... -
KTU
addikt
válasz
petrosilov
üzenetére
AntElife, Efox-Shop, Coolicool.com
Szerintem ez 3 ugyanaz -
petrosilov
tag
Biztos ezt mindenki tudja, csak én nem: Az efox-shop mennyire ajánlott vásárlásra? Azt látom, hogy úgy kínaiak, mint a sicc, no meg a garanciás dolgok is amolyan kínaiak... Kell nekem ilyesmit olvasni
-
rebuilt
tag
Azt azért valaki elárulhatná hogy a Xiaomi MI4i egy rosszul sikerült széria hogy a kínaiak kapásból -40 euroval árulják,vagy itt is esetleg akksi biznisz van.Mindenesetre valamitől bűzlik az efox ajánlata.
-
REKLÁM ON
Az efox-ban most több minden is nagyon olcsón elérhető Kínából és EU raktárból is
REKLÁM OFF
-
bioengin
tag
válasz
dudikpal
üzenetére
Én éppen ilyet keresek.
Egy THL T6 Pro EFOX shop EU-ból vett telefon romlott el (a front kamerája betojt).Írtam az ügyfélszolgálatnak, korrekten, fél napon belül válaszoltak minden kérdésemre.
A lényeg:
- Kínába kell kiküldenem a telót javításra, még akkor is, ha EU-s boltból (azaz warehouse-ból) rendeltem, megadták a postacímet,
- a kijuttatás postaköltségét nekem kell állni (ez 500g-os csomagot összerakva és ajánlott levélküldeményként prioritással feladva 3100 Ft volt),
- ha visszafelé beáfázzák, akkor így jártam (a postán a CN22 szót kibökve csak nézett rám a postás, mint borjú az új kapura)Eddig itt tartok. Most olvasgatok utána, mi a helyzet, mit lehet tenni a kifelé postaküldés megtérítésével.
-
rebuilt
tag
Efoxshopnál nincs valakinek jártassága gariztatással kapcsolatban?Elkelne egy kis segítség.Röviden ecsetelem a helyzetet:a telefon ragasztás problémával küzd(Kingzone N3) kérték hogy fénykép készüljön róla.Megtörtént.Nem tetszett nekik.Mondván hogy nem éles a kép csináljunk olyat amelyik jobb.Időhúzás.Nem hajlandóak megadni a címet ahova vissza kellene küldeni.A telefon még jócskán belül van az egy év garancián.
-
rebuilt
tag
az Efox nál megjelent az X600 Helio X10
-
aytukabozs
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
egyrészt ezt talán a tulajtól kellene megkérdezned, mert nekem halvány lila phinggom sincs

Másrészt amikor rendelve lett még nem volt az EU raktárakban...
(coolicool(=efox) elérhetőséget ajánlgattuk korábban is annak akinek ez a perverziója hogy kalapáccsal telefonál) -
aleister
veterán
válasz
bupemko
üzenetére
Előbb-utóbb a kütyübuzulásom tuti elér arra a szintre, hogy ráveszem magam, de most időhiányban szkippelem a projektet.
Feltételezem egy MTK6582 chipsetes Elephone G4 rootolható az első hsz-ben leírtak alapján?Btw a topicgazda beírhatja az Efox-ot a megbízható boltok közé. Kínai rendeléssel 3 nap alatt itt volt a telefon! Igaz Holland raktárból szállították, de akkor is szép teljesítmény.
-
gery2k14
tag
Sziasztok!
Tudom hogy 1 kicsit off, de nemtudom hol kéne az ilyet kérdezni.
Az lenne a problem hogy amikor az efoxnál rendelném akkor behozza a paypal fizetést.
Na én ráis mentem hogy Pay de amikor bementem a PayPal-be akkor Denied volt a fizetésnél.
Ez nemtudom miért van, a paypalen nincs pénz csak bankkártya csatolva.
Ha valaki tudna adni valami tutorialt azt megköszönném
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Az ante hírlvele efoxos.
A hónap vége fele fogok rendelni előre láthatólag egy telefont tőlük, ha nálam a számla, akkor mit nézzek majd rajta ?Most látom fentebb

-
beg
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Má' mikó'

http://www.gizchina.com/2014/12/23/efox-buys-antelife/
Efox meg ugye=coolicool, ahogy mondtad is vala.
-
aytukabozs
addikt
No egy másként offtopic threadet nyitnék, mielőtt a modik tesznek rendet

Az Efox shop-coolicool kapcsolat eddíg is köztudott volt itt, de az utóbbi pár hétben az antelife és a coolicool miliméterre megegyező hírleveleket küldözget.
Valamint az antelife YT csatornájára teszteket posztolgató Jody is az utóbbi hónapokban már coolicool Jody lett.Érdekes lenne egy tényfeltáró cikk ebben a témában hogy most akkor ki kivel van...(?)
Hangyásoktól vásárolt valaki mostanság?
Aukeys cégnévről jött onnan is a számla..? -
cs.zs.
veterán
Én efox-shop.com-ról rendeltem Németországból (decemberben, Cubot S208 , 99 Euro volt) , az 5-ik munkanapon megérkezett a cucc, ajánlom másoknak is - Xiaomi nincs. Most márciusban az eu.banggood.com-ról (Anglia) rendeltem egy Cubot S222-t 124,56 dollárért (a lehető legrosszabbkor, cirka 300 Ft volt a dollár), ez a 13-ik munkanapon (17-ik naptári nap) érkezett meg, kicsit sokallom, de ettől még ajánlom másoknak is, Xiaomi itt sincs. Coolicool.com-ot favorizálják sokan, ám ott ha az adott telefonnál rákattintasz hogy német raktárból induljon, már nem olyan vonzó az ár.
Az általad linkelt "üzletről" sosem hallottam - de persze ettől még lehet jó.Üdv
Zs -
gery2k14
tag
Az efox mennyire megbízható? Onnan szeretném rendelni EU raktárból az Elephone P6000-ret.
-
adoks
aktív tag
Sziasztok!
Elephone P6000 vagy esetleg P3000s mennyire ajánlott?
És honnan lenne érdemes szerintetek? Pandawill+vámbiztositás, vagy efox európai raktárból? Esetleg valami jobb tipp? Köszönöm! -
tahepa
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
Proky22
üzenetére
Honor 3C +mégegy szavazat
(zárójeles rész) :
ha elmégy 60 ezerig, ott teljesen kiszélesedik a skála, szerintem rengeteg készülék képbe kerülhet, vagy
(duplazárójel)
60 ezerből én 2 db MTK6582-t vettem
egyik egy Tesco Op3nDott 4,5" kicsi-könnyű-kézreeső, b.szottul erős villanóval és gyenge kamerával (lencsével?nemtom),
másik egy Cubot S208, 5" 16GB ROM (nettó 13.3GB), jobb kamerával, de eszméletlen harmatgyenge villanóval, efox-shop.com-ról jött, december végén rendeltem szilveszter előtt, pont belefutottam egy kis újévi ünneplősdibe, de a rendelést követő 5-ik munkanapon megérkezett. 99 EURO volt (31500Ft), ráadásul fullos doboz (flip-tok, in-ear füles, fóliázva + tartalék fólia, OTG-kábel, USB kábel + töltőfej) és fullmagyar, nem csak félig, mint a Kínából érkezők, és a legfontosabb : a feleségem imádja -
cs.zs.
veterán
-
tahepa
senior tag
Úgy német az ahogy én......Németo-ból szállítással (72 óra) rendeltem egy hete és itt tartok...

"Guten Tag
Vielen Dank für Ihre Email.Vielen Dank fuer Ihre Bestellung.
Wir haben Ihr Produkt schon gesandt, leider wird die Tracking-Nummer noch nicht in unserem System eingegeben.
wegen des chinesischen Neujahrsfestes (17.02. – 24.02.2014) sind die meisten unserer Mitarbeiter bis zum
24.02.2014 vorübergehend bei ihren Familien und nicht vor Ort in der Firma, so daß die Sendungsnummer nicht sofort mitteilen.
Bitte warten noch einige Tage. Sie werden das Gepack in kurze Zeit erhalten.
Bitte um Ihre Entschuldigung und Verständnis. Herzlichen Danken!
Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Efox-Shop Team
Lilian" -
Dapro
senior tag
Hi, kinéztem egy ulefone be one -t. a kérdésem, hogy honnan érdemes és legolcsóbb rendelni? EU-n belül érdekel csak, azaz ne legyen vám.
coolicool.com,
EFOX (ami német sajnos)
ez a két shop sztem ugyanaz a tulaj. tudtok mást?
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Secretknight
üzenetére
ja igen,az efox is ua. mégis más árakkal és supporttal dolgoznak.
-
slagjanos
újonc
Sziasztok ma érkezett meg az efoxtól a tcl s720 készülékem. Problémám vele az, hogy nem enged a google play áruházba, azt írja, hogy nincs kapcsolat. Pedig a wifi be van kapcsolva, és működik pl. böngésző. A másik probléma az, hogy a kamera nem működik, azt írja ki, hogy nem lehet csatlakozni a kamerához. Két készüléket vásároltunk, mindkettő ugyanezt a hibát produkálja. Olvasom az efox honlapján, hogy sok embernek ugyanez a problémája.Kérlek, ha tudtok segítsetek, én teljesen analfabéta vagyok hozzá.
-
Secretknight
aktív tag
Most rendeltem egy Ulefone Be One-t efox-tól EU raktárból.Elvileg 3 nap és itt van.41800 ft volt.
Ha megjön leírom a tapasztalatokat
-
cs.zs.
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Kérdés hogy mi minden fér bele abba hogy "100 USD körül"
Az efox-shop.com is egy jó bolt, első lépésként állítsd át angolra, aztán nézd meg hogy mi mindenük van EU raktárban (versandkostenfrei aus DE)
Az általad említett S168 86 Euróba kerül (ez tartalmazza a DHL gyorspostát is) : [link]
Én a nagytesóját választottam a 16GB ROM miatt (nettó multimédia tárhely 12,77GB) : [link] . Ez 99 Euró, azaz 31500 Ft volt, még ez sincs olyan messze a 100 dollártól (+5e Ft) -
Potzee
addikt
antelife hírlevél
efox hírlevél

coolicool = efox ...
globalizáció -
aleister
veterán
Sziasztok!
Ezt a telefont néztem ki. Egy régi, 1 magos Vodafone (
) telót váltana, szóval mindenképp nagy előrelépés lesz.A kérdésem, hogy:
1. Egyesek fújolnak az MTK chipsetes telókra, ellenben a vonatkozó topicban tulajdonképpen rosszat nem írt róluk senki. Milyen ismert negatívumuk van ezeknek egész pontosan?
2. Az eFox-ból vásárolt már valaki? Megbízható bolt?
3. Ezek független telók?Köszi előre is!
-
preczol
csendes tag
Sziasztok. Karácsonyra szeretnék én is telefont rendelni, így már a kínai rendelés kiesett. Európából meg még nem rendeltem. Melyek azok az oldalak, amiket ti már ismertek és megbízhatóak is. Efox, amazon, amiket én ismerek. Lenovo vagy Jiayu telefon érdekelne.
-
MrChef
aktív tag
Már én sem tudom, hol áll a fejem.
Ez az értékelő oldal részben a valóságot tükrözi: [link]
A Coolicool-ra jókat írnak. Van, aki csak spam-levelek miatt húzta le.
A MiniDeal igen jóra van értékelve, mégis hárman lehúzták: [link]
Simán lehet, hogy a konkurencia savazza XY felhasználó név alatt...
Az efox-ról írnak jót-rosszat. -
MrChef
aktív tag
Az Efox-ról mi a véleményetek, tapasztalat?
Pl. [link] -
MrChef
aktív tag
válasz
freelancer68
üzenetére
-
TedThomas
aktív tag
válasz
cocus007
üzenetére
[szarkazmus on]
Ennyi pénzért már telefont is lehetne venni
[szarkazmus off]Efox, Moto G, Umi nem sok tapasztalat van a fórumon.
Szerintem:
- Efox felejtős. Nulla tapasztalat van
- Umiból van egy két tulaj de X3-at senkinél nem olvastam
- Moto G, régebben írta itt valaki, hogy nagyon bejött neki.Picit vissza olvasol és kapsz ajánlatokat egyből: [link]
bobcat egész jól összeszedte a márkákról: [link]
-
cocus007
tag
EFOX SMART E5-hez mit szóltok? Van már ilyen vkinek?
Az a wireless charging működik, hasznos?
Vagy inkább a THL 5000?
Vagy MotoG?
vagy Umi X3, csak ez már kicsit nagy lenne
-
cocus007
tag
Melyik telós oldalaknak van európai v főleg német raktáruk,ahol jó a választék is?
Comebuy + Efox-ot tudom. -
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Jaaaaj, mert valaki az utcán számolja össze ezeket, és nem eladási mutatók alapján van kimatekolva a dolog...?
Az más.
(#87468) csabili74
"És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?"
az interneten

komolyra fordítva az EU warehouse ezt jelenti igen, VÁM mondjuk kínából sincs a telókra, de EU-ból ÁFA sincs.
DE!
Az eus raktárak árai eleve magasabbak, és sok helyen még a szállitás is baromi drága.
1-2 kivételtől eltekintve, árban nem jössz ki jobban mint kintről rendelve, max. szállítási dőben... -
RAVEN59
tag
Rosszul ertelmezted,nemetbol mivel itt vagyok,rendeltettem az EFOX rol,lehet hogy kinabol jon...........
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,Huawei Honor 6 ot rendeltem nemetbol efox rol ill rendeltettem van valakinek tapasztalata mennyi ido mig megerkezik,ja es a telefonrol?
-
dinin
tag
Sziasztok!
Rendelék egy Jiayu g4s-t. Épp lecsúsztam a Pandawilles 180 dolláros happy hourról. Ezenkívül az EFOXnál kapható 137 euróért. Megbízható az EFOX? Van még máshol 180 dollár közeli áron?
-
tthom
senior tag
Ezt az EFOX-ot nem is szoktam nézegetni.. De hogy a XIAOMI HONGMI REDMI 1S 107euro, az nem tűnik rossznak.. Tudom, van egy kis biztonsági rés, de ettől függetlenül nem rossz ár..
Meg JIAYU G4S - 138euroért..?
Ezek tényleg EUból küldik? Mintha azt olvasnám az oldalon.
-
b0bcat
addikt
Az hogy lehet, hogy az efox-on 100 ajróért kínálják az amúgy 150 dolláros Umi C1-et?

-
akos727
senior tag
Üdv! Efoxra vagy Colicoolra van most kupon? Efox value c6-t szeretnék venni.
-
Efox Value C6 készülékről rövid tapasztalat. Jó anyagminőség, nem recseg-ropog, masszív hátlap. Kijelzője (HD, OGS) kiváló, szép élénkek a színek. GPS nem tudja a GLONASS-t (a jelzettel ellentétben), de így is kiváló. Gyorsan talál jelet és fixál is, még bent a lakásban is. Kamerája a gyenge pont.
110$-ért vettem német raktárból, így abszolút megérte. -
mdav88
aktív tag
Erről van valakinek közelebbi tapasztalata, véleménye, ajánlott ennyiért az EU-ból?
efox value c6 -
Mr.Csizmás
titán
efox/coolicool-ra van most kupon?

-
Secretknight
aktív tag
-
maross
nagyúr
efoxos xiaomi mi3 250euro, mennyire jo ar? Innen elvileg afamentes, probalta mar valaki a boltot?
-
Hunter2
addikt
ilyet rendelt már valaki efox-shop-ról??
feltűnően olcsó bár ha a posta+áfa költségét ráteszem már nem is annyira akciós. -
RVR400
veterán
Erről hallott már valaki?
Állítólag német lerakatból küldik a cuccot, és ahogy az árakat nézem, simán megéri így megrendelni.
Szrk: utólag jöttem rá, hogy ezt a másik topicba kellett volna. De ide is befér. Szóval nem tudom.

-
feketeg5
csendes tag
Üdv!
Olvasgattam kicsit a topicot és találtam 2009.09. hóból kommenteket, amiben az efox-shop.com-ról van szó. Régebben is nézegettem ezt az oldalt de akkor még sokkal kevesebb termék volt elérhető a németországi lerakatukból. Nem lehet, hogy azóta változtak a dolgok, és már nem kell áfát/vámot fizetni ezekre? Valaki utána nézhetne aki otthon van a németben, mert az euro ellenére is vannak jó ajánlataik, pláne ha pár nap alatt kiszállítják ingyen.
Előre is köszi, ha bárki bármi infoval tud szolgálni!
-
monkey_
csendes tag
Az eFox-shop-ot ismeritek? Innen is lehet kínai telefonokat rendelni, viszont van Németországi raktáruk is, ha innen rendeltek nem kell parázni a hosszú postai út és a vám miatt:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Autós kamerák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Efoxrol 180euro vammentes postaval, esetleg van ajanlottabb hely?

) telót váltana, szóval mindenképp nagy előrelépés lesz.
),