Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801
üzenetére
Sorg -al viszont én nem értek egyet. A Vibe Z tökéletessen megy a 2 giga ram-al 5.5" FHD kijelzővel. Röccenés sehol sincs szabad ramból pedig az én szokásaim mellett átlag 800 mega szabadon van. Bár az igazsághoz hozátartozik, hogy viber, arckönyv meg az ezekhez hasonlók nálam nem játszanak.
-
KTU
addikt
Germany and France Warehouse UMI HAMMER 144USD
-
petrosilov
tag
válasz
klarkzone
üzenetére
Figyelem az eseményeket, olvasgatom a teszteket én is. Nagyjából 40 körül lehet kalapácsolni, eddigi vélemények nem túl rosszak. Van akinek a GPS, van akinek az akkuidő nem jön be, illetve a kamera talán a leggyengébb láncszeme. Ettől függetlenül benne van a kalapban, kíváncsi vagyok az első hazai véleményekre.
-
gabetti
újonc
Lenovo X2 és Thl 2015 között gondolkodom.Melyiket???Esetleg más javaslatotok lenne cirka200 eurom lenne rá!
-
beg
veterán
Akik sokat kalapácsoznak egy ideje:
EU raktárból egyéb költség nélkül 150 USD. Há'mmer jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Próba
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)