- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #103416 üzenetére
Sorg -al viszont én nem értek egyet. A Vibe Z tökéletessen megy a 2 giga ram-al 5.5" FHD kijelzővel. Röccenés sehol sincs szabad ramból pedig az én szokásaim mellett átlag 800 mega szabadon van. Bár az igazsághoz hozátartozik, hogy viber, arckönyv meg az ezekhez hasonlók nálam nem játszanak.
-
KTU
addikt
Germany and France Warehouse UMI HAMMER 144USD
-
petrosilov
tag
válasz
klarkzone #103390 üzenetére
Figyelem az eseményeket, olvasgatom a teszteket én is. Nagyjából 40 körül lehet kalapácsolni, eddigi vélemények nem túl rosszak. Van akinek a GPS, van akinek az akkuidő nem jön be, illetve a kamera talán a leggyengébb láncszeme. Ettől függetlenül benne van a kalapban, kíváncsi vagyok az első hazai véleményekre.
-
gabetti
újonc
Lenovo X2 és Thl 2015 között gondolkodom.Melyiket???Esetleg más javaslatotok lenne cirka200 eurom lenne rá!
-
beg
veterán
Akik sokat kalapácsoznak egy ideje:
EU raktárból egyéb költség nélkül 150 USD. Há'mmer jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest