Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Amazon

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-30 19:36:34

LOGOUT.hu

Amazon topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9486) warcat válasza qqzs (#9485) üzenetére


warcat
veterán

19 % vs 27% az nem kevés ám egy eleve akciós terméken (azért vennéd onnan és nem az árukeresőről vagy nem kapható), csak nem egy doboz gyufát kell venni :)
29 euró rendelési érték felett (amazontól vásárolva, nem árustól) Németországon belül (és a közvetlenül szomszédos országok többségébe) ingyenesen kiküldik a csomagot.

Az áfakülönbségen felül (amit a rendelés során, a fizetés előtt hozzáadnak a listaárhoz) a Mo.-ra küldött csomag szállítási díja valahol 9€ körül kezdődik.
Ehelyett ingyen kimegy mailboxde-hez, ahol a csomag súlya alapján van fix kezelési költség, a GLS a díját meg csomagmérethez igazítja.
Nem fogom most neked fillérre kiszámítani, de súlytól függően egy közepes csomag teljes díja GLS-el házhoz 14-16€ körül lesz mailboxde-n keresztül a minimum 9-10 helyett amit amazon amúgy is elkérne.
70 euró környékén már egy árban van, majd rohamosan tért nyer a mailboxde.

Tipikusan a kompakt, nagy értékű árukon (pl műszaki cikkek nem meglepő módon) sokat lehet így spórolni amikor akciós valami.
Mindezt pedig meg lehet még dobni haladó szinten azzal, hogy a többi amazon aloldal árait is megnézed, könnyen előfordulhat, hogy mélyebb akciót kap pl a spanyol vagy olasz aloldalon a termék, és onnan rendelve szintén német áfát fizetsz a spanyol 21 illetve olasz 22 helyett

EA: It's in the crate!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Amazon
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.