Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-07 15:11:36

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21271) anytime


anytime
őstag

Sziasztok!

Átolvastam tüzetesen és lelkiismeretesen az összefoglalót, nagyon hasznos volt, köszönet érte!!! :R

Korábban megvásároltam már az AC-t, most jutottam el oda, hogy a kölcsön kormány helyett végre tudnék vásárolni magamnak egy saját kormányt.

Első körben, kezdésnek, "természetesen" :) a Logi DFGT-re esett a választásom, de szétnéztem még a Thrustmaster kínálatában, igaz csak az árgép segítségével. Tudom, talán a DFGT-t többen preferáljátok, de ha azt mondanám, hogy 20-25k a limit, akkor az alábbi listából melyiket lenne érdemes választanom, megvásárolnom, melyik kormánnyal van felhasználói tapasztalat? Esetleg néhány plusz mondatot is írjatok hozzá ha tudtok, pro vagy kontra alapon.

[link]

A teljesség kedvéért a hivatalos oldal is.

[link]

Ki tudnám szorítani a DFGT-re is a pénzt, még azt is írhatnám, hogy nem is lenne gond, de egyrészt nem szeretném szórni a pénzt, másrészt pedig tényleg most kezdem az autós szim-et, nekem még az is magas, hogy miként állítsam be a kormányt vagy éppen majd az autót, szóval nem hinném (tudatlanul), hogy jobban vezetnék akkor, ha pl. egy G29-et markolnék ..., egyszer, majd, talán :), évek múlva. ma viszont szeretném elkezdeni és egy első lépcsős kormány kiválasztásában kérem a segítségeteket.

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm, üdv:
A

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.