2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • AmbiBox hangulatvilágítás monitorokhoz

    Megfizethető, remek látványt nyújtó, egyszerű beüzemelhetőségű "ambilight" megoldás monitorokhoz.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 6 éve 43

  • Outlook signature deployment

    Azt a feladatot kaptam, oldjam meg, hogy minden felhasználónak egységes aláírása legyen Outlookban. Természetesen léteznek fizetős megoldások, mint a CodeTwo és Exclaimer, de a cél az ingyenesség volt.
    Az adatokat az AD fiókokból nyeri ki. Nem találtam sehol normális leírást, így több helyről összeszedett részletekből állítottam össze a megoldásom.
    És ha már egyszer működik, gondoltam közzéteszem, hátha más is hasznát veszi.

    Az aláírás felépítése:

    Üdvözlet

    Név
    Beosztás

    Tel.: 000000 (színes pötty) Mobile: 000000 (színes pötty) Em@il.com
    Logo
    (kép, weboldal hivatkozással)
    Follow us on: Linkedin, Twitter, YouTube (képek, hivatkozással)

    Első lépésként kell egy .vbs script, ami generál egy htm fájlt az aláíráshoz, a főbb cserélhető részek ***-al vannak jelölve. Ez egy login scrip lesz (User Configuration > Policies > Windows Settings > Scripts > Logon), de természetesen ajánlott lokálisan tesztelni.

    Folytatás...

    zone 6 éve 12

  • A Quiet Place - ne nézd meg

    Magyar címe: Hang nélkül. Nem ajánlom ezt a filmet senkinek. Ha érdekel miért, és meg akarsz spórolni másfél órát az életéből, amit akár egy jobb filmre is felhasználhatsz, az alábbi összefoglalót kb. 5 perc alatt elolvashatod.

    *** Ha mégis megnéznéd ezt a filmet, akkor ne olvasd el ezt a bejegyzést, mert erősen spoiler tartalmú. ***

    Kifejezetten szeretem a kevés szereplős filmeket. Nem kell hozzá nagy költségvetés, vagy sok helyszín, csak pár tűrhető színész és egy jó sztori. Az ilyen alkotásnál lényeges, hogy ne legyen túl egyszerű, adjon egy kis munkát a nézőnek és fenn tudja tartani az érdeklődést. Az már eleve nem jó jel, ha egy thriller(?) azzal indít, hogy már az első 10 percben röhögnöm kell a szereplők ostobaságán és már a kezdeti kevés információ ellenére is megkérdőjelezhetők a tetteik. Mit tudtam az elején? Annyit olvastam megelőzően, hogy poszt-apokaliptikus környezetben játszódik és valami idegen lények miatt csendben kell lenni. Magas értékelések mindenütt. Emily Blunt, jó színésznő. Ígéretesen hangzik, nézzük.

    Folytatás...

    zone 6 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.