2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Eszed, nem eszed: Google+

    Jó egy évvel ezelőtt született meg az a lehetőség, hogy a Google+ felhasználók a valódi nevüket is használhatják a YouTube videókhoz való hozzászóláshoz. Ez ekkor még opcionális volt és lehetett nicknévvel is kommentelni, azonban mára odáig fajult, hogy minden egyes YouTube felhasználónak kötelező Google+ fiókot létrehoznia, ha hozzá akar szólni egy videóhoz.

    Első alkalommal komment írásakor felugrik egy ablak, hogy melyik nevünket szeretnénk használni. Az első lehetőség, hogy az email fiókunkban szereplő nevet választjuk, ekkor automatikusan kapunk egy G+ fiókot és minden YouTube tevékenység az igazi néven fog megjelenni.
    Akinek ez nem tetszene, továbbra is használhatja a megszokott YouTube nevét, ilyenkor újabb két választásunk lehet: minden más Google szolgáltatásban is a nicknevünket használjuk (Gmail, Calendar, Drive) vagy megtartjuk mindkét nevet, tehát maradunk a megszokott beállításnál. Viszont bármelyiket is választjuk, új Google+ oldalunk is lesz egyben.
    Ha mégsem tudnánk a dönteni, csak zárjuk be a megjelent ablakot. Természetesen kommentelni így nem fogunk, és kis zöld sávban tájékoztatnak bennünket, hogy "jól van, majd megkérdezünk később". A harmadik ilyen kör után már kezd fenyegetővé válni ez a rövid üzenet. Jól van, jól van, várj csak, egyszer úgyis lesz G+ fiókod!

    A YouTube az alábbi videóban magyarázza az új rendszer nagyszerűségét:

    Folytatás...

    zone 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.