2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Csak néhány kilométer

    Gyorsan eltelt ismét egy év és megint azon kapom magam, hogy a gondolataimat kergetem.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 6 éve 19

  • Tudatosan az interneten gyerekként és felnőttként is

    A következő cikk megírásával már több, mint egy éve tartozom, ideje volt hát összeszedni magam. Annyi előnye volt az eltel időszaknak, hogy további élményeket is szerezhettem és volt lehetősége nagyrészt leülepedni a gondolataimnak.

    Alapvetően egy élménybeszámolót olvashattok. Nem én fogom feltalálni a spanyolviaszt és nem is itt születnek a nagy igazságok. Témaindítónak vetek fel néhány gondolatot, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Remélem van az olvasók között gyakorló szülő, hozzám hasonlóan a határról szemlélődő, vagy akár még az érintett fiatalabb korosztályból is, hogy minél több szempontot hallhassunk.

    Digitális bennszülött, cyberbullying, digitális zaklatás, digitális lábnyom. Csak néhány kifejezés az amúgy szerteágazó témából, amivel szerencsére egyre gyakrabban lehet találkozni a mindennapokban is. A továbbiakban általánosan csak biztonságos internet használatként hivatkozok rá.

    Bevallom, most is nehéz helyzetben érzem magam, mivel 29 évesen bizonyos értelemben együtt nőttem fel az internettel, együtt fejlődtünk, változtunk (jobb-rosszabb irányba) az elmúlt kb. 17 évben amióta találkoztunk. Nagyon sok területet készség szinten használok, míg más területektől - gondolok itt elsősorban a közösségi oldalakra - kissé konzervatívan, de tudatosan távol tartom magam.

    Folytatás...

    wetomi 7 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.