2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 2016 Q1-Q3

    Tavaly november végén pár gondolatban átfutottam az akkori évemet és ugyan nem írtam le mindent, de röviden a következő, 2016-os évre is összefoglaltam, mihez kellene kezdeni magammal. Néha nem árt menet közben felülvizsgálni a történteket.

    Nem mondom, hogy minden sikerült, mert nem sikerült minden és ezért nem is mondhatom, hogy elégedett lennék a teljesítményemmel, de egyáltalán nem rossz a helyzet.

    A szombat reggeli vonatra várakozás során elkezdtem megírni az elmúlt hónapok vázlatát. A két fő vonalat, gyakorlatilag az itt a Logouton tőlem már megszokott szabadidős tevékenységet, a túrázást és a makettezést ragadtam ki, mert kockulós, informatikai témám most nincs. A Sonic Gear EVO 7-es hangszóróim mondjuk javításra szorulnak, 9-10 év után elkoptak a potik, de hacsak nem baltázok el valamit nagyon, nem valószínű, hogy írnék róla.

    Hamar arra jutottam, hogy követhetőbb, ha ezeket külön írom meg. A munkára és a magánéletre pedig nem térnék ki, mert egyrészt nem publikusak, másrészt szerencsére rendben vannak.

    Folytatás...

    wetomi 8 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.