2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hétköznapi bosszúság

    A sétányon battyogtam hazafelé, kezeimben egy-egy megtömött szatyor. Előttem jobbra, de nem a járófelület szélén egy fiatal nő lassan tolt egy babakocsit, amelyben egy kislányka vígan kacarászott. Szemből is jött egy babakocsis nő. Ő a baloldalon haladt, szintén nem a járófelület szélén.
    Bőven elférek közöttük, nem gond.
    Előttem pár méterre értek egy vonalba, és bár a jobboldalon lévő nő is látott, hiszen hátranézett, egymás felé fordították a babakocsikat, gondolom tracsizni akartak.
    Sorompó zárva, paraszt, kerülj ki. Valami ilyesmi üzenete volt a dolognak.
    - Köszönöm, hölgyeim, nagyon kedvesek. - Ennyi volt a reakcióm, vettem egy balos fordulót, és átmentem az ember szélességű résen. Hozzáteszem, jobbra sem volt több hely.
    - Elég széles a sétány! - Csattant a közelebb lévő hölgy hangja.

    Valójában ennyi a történet. Csuda tudja, talán korral jár, vagy mifene, engem nem csak bosszantanak, hanem szomorúvá is tesznek az ilyen szituációk.
    Mi a fene lenne, ha a két nő nem foglalja el a sétány közepét egymás felé fordítva a babakocsikat úgy, hogy jobbról-balról csak egy-egy ember fér el mellettük? Mi lenne, ha csak egymás mellé tolnák a babakocsikat, és úgy tracsiznának? Mi lenne, ha még le is húzódnának a sétány szélére? Uram bocsá', mennyi idejükbe került volna, ha látva útirányomat, nem zárják le előttem az utat?

    Folytatás...

    Vakegérke 10 éve 48

  • Mennyit ér egy jó csengésű név?

    Kevin Costner is eladta magát.
    A magyar reklámot nem találom, de végtére is nem mindegy?

    Ennyire sóher lenne? Kétlem.
    Ha kevés pénzre van szüksége, tuti nem vállalja be. Ha meg sokra, azt kétlem, hogy ez a reklám szereplés fedezi.
    Akkor miért díszeleg azzal a konzervvel?

    Értékcsökkenés. Ez a szó jutott az eszembe. A fenébe is, Kevin Costner számomra sokkal, de sokkal többet ér annál, minthogy egy konzervet legyen kénytelen reklámozni.

    Volt valami duma valahol a reklám szakmában, miszerint létezik az az összeg, amennyiért korpás a fejem.
    Én egy sokadik senki vagyok, de ha valami csoda folytán felkérést kapnék, hogy legyek egy reklámfilm (fő)szereplője, témától függően nagyon megkérném az árát.

    Kevin Costner neve vajon mennyit ér?

    Vakegérke 10 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.