2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Válogatós bicikli szerelők - avagy ha büdös a sz@r

    A történet egyszerű. Itt a tavasz és - habár egyetértek Gangszta Zolival,hogy ha egy férfi 30 év felett nem túlsúlyos, akkor vagy beteg vagy nem sikeres - gondoltam kerékpárral járok dolgozni. Ez szép is, jó is. Találtam egy régi német, szép állapotnak kinéző kerékpárt a vaterán 15-ért, hát mondom, ebből baj nem lehet.
    Megvettem, használtam, nem volt gond vele. Viszont egy-két hét után a hátsó kerékagy kezdte megadni magát, recseg-ropog.
    Na, gondoltam, akkor szerelő, úgyis akarok egy egysebist, egyúttal az is meglesz és akkor már cseréljék ki az agyat is, ebből a kerékből csak a felni és az új gumi maradjon.

    Első szerelő:
    "Hát figyelj, füzögethetek neked, de majd annyiba lesz, mintha egy komplett új kereket vennél. Hát mondom igaz is lehet, de alszom rá egyet. Nézem a honlapját, nekem 2k-val drágább árat mondott a kerékre, mint ahogy ott van, plusz azt elfelejtette megnézni vagy foglalkozni azzal,hogy nekem 630-as kell, ő meg betenné a 622-es mostani trendit. Kicsit chopperes lenne... Messze is volt és a pár apró negatív vélemény miatt nem mentem oda. :W

    Folytatás...

    V.Stryker 11 éve 78

  • OSX 10.8.3 telepítése PC-re sokadjára

    Az alábbi bejegyzés nem útmutatás, nem tanács, nem alap a kötekedéshez, hanem az elmúlt hetek kálváriájának, szenvedésének gyümölcse, hogy jómagam is tudjam hol kezdjem, ha három hónap múlva megint neki kell állnom. :D
    Sajnos a PH ilyen jellegű topikja nem épp a legmegfelelőbb a segítségkérésre. Arra van egy kifejezetten erre a témára irányuló fórum, ahol szinte perceken belül érdemi választ kap az ember. Ezúton is nagy köszönet a hackli -s srácoknak. :R Illetve itt a ph-n Máténak is, amiért priviben áttaszított az utolsó problémákon.

    Elvileg egyszerű, főleg aki csinálta párszor és azóta is neki neki fut a dolognak. De egy kezdő, laikus számára a legalapvetőbb, egyszerű dolgok is csak kérdőjelek. Nekem is azok voltak. Sajnos egyes helyeken be vannak tiltva egyes oldalak linkelése, pedig a kettő együtt nagy durranás lehetne. És hát egy kis angol tudás nélkül nehezebb az embernek, mert egyes, nem gyakori hibák megoldása leginkább csak angol oldalon lelhető fel. De sebaj. Vágjunk bele.

    Folytatás...

    V.Stryker 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.