2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ingyen pálinka!!! Nem promóció, nem átbaszás, én magam adom! - Lezárva!

    Szeretnék felajánlani pár üveg pálinkát. Ingyen vagyis némi játékért cserébe. A szerencsés az az EGY személy, aki eljön érte HOLNAP délig és aki Logout-ot olvas. :)

    A helyzet az, hogy én nem nagyon iszom, de kaptam innen onnan mindig, meg lettek kóstolva vagy valaki vendég ivott belőle, de igazából nem fogynak, én meg unom kerülgetni őket. Itt a szilveszter, válságos időket élünk, valakinek a bulijához hozzá járulok velük.

    Van bolti is...Törköly pálinka, Mézes körte, van házi főzött vegyes és van Horvátországból füge pálinka. Nem mind teli üveg, de mind minimum háromnegyedig van és van amelyik teljes.

    Szóval BP XIX kerület. Privátot nem fogadok csak ha már megvan a szerencsés. :)

    És a játék kérdése: Mekkora egy 2002-es évjáratú Skoda Fabia Combi csomagtere? Kéretik linkel alátámasztani!

    A pálinka okozta alkoholmámorért és annak hatása alatt tett semmiféle cselekményért felelősséget nem vállalok! Jah és csak 18 éven felülieknek! Nem vicc! Személyi felmutatása kötelező, ellenkező esetben nem adom oda!!!!

    V.Stryker 11 éve 14

  • Biznisz vagy rablás !?

    Úgy felb@sztam az alábbi sztorin magam, épp, hogy a fülem nem füstöl az arcátlanság miatt.
    Történt ma, hogy gondoltuk asszonnyal, hogy van pár arany gyűrűnk, amit beadnánk és szeretnénk helyette egy pár karikagyűrűt. Négy gyűrűnk van, az egyik (hanem kettő) 18 karátos, hibátlan sok köves gyűrűk, van amelyik fehér arany résszel.
    Bemegyünk, lemérik, 7,8 gramm. Mondom oké és hogy működne. Mondták,hogy nézzünk karikagyűrűt. Néztünk, két tök sima, arany gyűrűt, a kettő együtt 7,2 gramm, mindkettő 14 karátos. Azt mondja, hogy akkor még 50 ezret kéne ráfizessek. :Y

    Értem én, hogy vad kapitalizmus és nyilván ugyanannyiért nem veszi, mert élnie kell valamiből. De én adok több aranyat, a karátkülönbségről nem beszélünk és még én fizessek 50 ezret pluszba két sima karikagyűrűre? Nooormális? Hát inkább itthon a tűzhelyen magam beolvasztom. :W

    Másik helyen is kérdeztük. Ott nem mutattak és nem is néztek meg semmit. Ott mondták,hogy amit én viszek azért grammonként adnak 6300-at, amit ők adnak, azért fizetek 12800-at. Több, mint a dupláját.

    Hát elmentek a retkes @&|||[@{###@Ä-ba. Mi ez ha nem rablás? ja, hogy biznisz, mert nem kényszerít senki? Kapják be! :(((

    V.Stryker 11 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.