2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pár 'különlegesebb' sör tesztje. Update 2.

    Tegnap kaptam pár doboz/üveg sört egy munkáért. Ez még magában nem nagy különlegesség, de legnagyobb örömömre Franciaországból és Ausztriából származó nedűkkel leptek meg (ott lettek vásárolva).
    Gondoltam írok róluk egy mini tesztet, hátha érdekel valakit.

    Stiegl Radler: ahogy a kép is mutatja, ez egy málnás ízesítésű sör. Alkoholtartalma 2%, szóval nem fogunk a falnak menni tőle. Színre akár egy üdítőital, kellemesen rózsaszín. Valószínű ez valami csökkentett kalóriatartalmú csoda, legalábbis a címkéről ezt következtetem.
    Erőteljes a málna íze, de furcsa is, mivel egyáltalán nem édes az ital. Ettől függetlenül nem rossz. Sörös jellege nem nagyon van. Kép
    Értékelés: 3/5

    Panaché: ez egy 1% alkoholtartalmú citromos sör. Itt már inkább az üdítős jelleg dominál, ami nem baj, mert nagyon jóízű az ital. Egy nagyon kevés sörös zamata is van. Nekem tetszett, nyáron behűtve el tudnám kortyolgatni. Kép
    Értékelés: 4/5

    Folytatás...

    Móci 13 éve 23

  • Jövő tavasszal Budapestre jön a Kyuss!

    "Kyuss Lives néven Európa turnét csinál a stoner isten Kyuss, sőt Pesten is játszanak majd márciusban.
    Josh sajnos nem vállalta, így a John Garcia, Nick Olivieri, Brant Bjork felállású csapatban egy Bruno Fevery nevű gitáros játszik majd, aki egy Kyuss tribute-ben pengetett Garcia mesternek. "

    forrás: heavymetal.hu

    Na ez rendesen feldobta az estét! Erre menni kell, mese nincs!

    Egy kis ízelítő annak, aki nem ismerné őket:
    1
    2
    3

    Móci 14 éve 3

  • Elromlott a tv.

    Nem egy nagy valami, vagy esetleg különös eset, egyszerűen csak beszart.
    Bár eddig sem volt szegény már 100%-os (Ha jól emlékszem ismerős a szintézert emlegette, s ezért eléggé egymásba másztak a csatornák. De mivel ebben az esetben a gruppen nem jó, így maradt a videomagnó+scart megoldás.), de vasárnap végleg megadta magát. Gondoltam megint párás lett szerencsétlen, de hiába szárítottam, semmi. Tegnap ismét nekiálltam, ismerős tanácsait megfogadva. Gyönyörű ívet húzott a trafó, úgyhogy bizony ennek annyi. Bár egy tizenpár éves tévétől azért nem hatalmas meglepetés.
    Nem is maga a készülék miatt írom ezt a bejegyzést, inkább az emlékek miatt.
    De rég is volt, amikor még vitatkoztunk, beszélgettünk az éppen induló kereskedelmi csatornákról, aztán vártuk, hogy jöjjenek azok a beígért mozifilmek. A csoda elmaradt, de azért akadt mit nézni.
    Ma már el sem tudnám képzelni, hogy négy csatornát nézzek, s ha mozizni támad kedvem, akkor berakjak egy videokazettát, aztán örömbódottá. (Bár ma már egyáltalán nem nézek tévét.)
    De jó is volt néha elugrani a videotékába, s kikölcsönözni egy filmet! Volt egy hangulata, még ha a mai viszonyok mellett igencsak szegényesnek tűnik az akkori kínálat.
    Igaz akkoriban nem volt se pc, se internet, se kábeltévé. De nem is bánom, legalább többet tudtam a barátokkal lenni, s nem otthon ültem a gép előtt.
    Hogy mi lenne velünk számítógép és internet nélkül? Jó kérdés.

    Móci 14 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.