2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kéne egy kis segítség szervíz ügyben!

    Aki ismer tuti szervízt XI. kerüleben vagy környékén, az ne tartsa magában! :) Mindenféleképpen egy megbízható hely kell, ahol nem kell attól tartanom, hogy lenyúlják a RAM-okat, hibásnak titulálják a HDD-t és kicserélik/lenyúlják, ilyenek.

    Mister_X 12 éve 12

  • Sznob vagyok?

    Imádok iskolába járni. Ma volt tesi és kiderült, hogy én Emporio Armani alsót hordok :DDD Persze meg kaptam a szokásos haveri oltást meg minden, de azért tényleg baromi kényelmes, testhezálló, szellőzik meg minden, 120% pamut. Zsír.

    Mister_X 12 éve 74

  • System On Line

    A családdal úgy döntöttünk, hogy a dögmelegben jó lenne nem a panelban szenvedni, úgy is van tennivaló a telken. Kidöntöttem öt szilva- és egy elhalt diófát, fel is daraboltam, gondoztam a szőlőt, kapáltam a paradicsomot (fujj), esőelvezetőt, ereszcsatornát tisztítottam, locsoltam, tehát volt itt rengeteg tennivaló. Nem panaszkodtam, mert volt itt egy PC is. Múlt idő kiemelve, a Prescott mag nem életképes a 40 fokos fülledt melegben, sikeresen kinyírta az alaplot, az meg a tápot. Télire majd beszerzek még egy olyat, ha a távfűtés nem szuperálna.

    A mobilinterneten 15-én lejárt. Az nem esett jól. Az első három-négy nap lehetett csak szörnyű, utána kezdtem felfedezni újra régi hobbijaimat: bejártam a fél Pilist, amatőr csillagászkodtam (kompakttal), néha főztem. A lábam is majdnem kitörtem, csúszós már az avar és köcsögök a szúrós cserjék. Megnéztem a fellelhető legjobb filmjeimet is, telefonnal konvertáltam lefele a HD videókat, tanultam a japán írást, nem unatkoztam. Néha az elvonási tüneteimet tudtam enyhíteni az Auchan Pilisben. Kell egy iPad.

    Most, hogy jobb az idő, visszajöttünk BP-re tankönyvet, füzeteket, szívecskés tolltartót, egyéb hülyeségeket venni. Már hiányzik a suli. Amint fizet a biztosító (már vagy egy hónapja ülnek a pénzünkön, hogy rohadnának meg...), veszek egy jobb gépet, és ha használtan is, de jó minőségű táp-alaplap-winchester szentháromságra fogok építeni.

    Folytatás...

    Mister_X 12 éve 3

  • PH! sörözés 2012/08/09 - élmények

    Ápdét!!4 A szervező úr által ez lett az aftertopic.

    A mai napon került megrendezésre DeFranco és ABE szervezésében egy kis PH-s sörözés. Saccra tizen mehettünk el, jó volt megismerni pár tagot személyesen Helyszínül az érdekes Füge udvar szolgált. Képzeljetek el egy romos pesti bérházat, aminek az udvara lett berendezve asztalokkal, padokkal, HDTV-kel, a falak le votak fújva graffitivel és egy nagy fa is volt a bárpult előtt. Kicsit drágáltam a rum árát és a fröccs is lehetezt volna olcsóbb. A linkelt bejegyzés valid státuszú tagjai voltak jelen. Talán egy kifogásolnivaló volt, mégpedig az, hogy hosszú volt az asztal. Ebből kifolyólag a tömeg alapzaja miatt kvázi kettébontódott a csoport.

    Elsőként Varozzal találkoztam, nekem kellett átkísérni a Székesfehérvárról felvonatozott fórumtársat a Blahán, nehogy valami szalajtott külföldi khm... kisgyerek kést állítson belé. DeFranco és ABE személyében két kedélyes, jóvágású srácot ismertem meg - sajnos ahogy nőtt a tömeg, az asztal másik végére kerültek, velük nem beszélgettem sokat. És a többiekkel sem, nem vagyok az a csacsogós fajta, inkább csendesen megfigyeltem és néha megszólaltam én is. Wyll is tiszteletét tette, nagyvonalakban beavatott minket az arcképgyártás rejtelmeibe, épp csak nem csinált mindenkinek brahiból egy sajátot.

    Folytatás...

    Mister_X 12 éve 173

  • A Terv

    A mai napon életbe lép A Terv. Ez csak számomra lényeges, de majd kérném asszisztációtokat.

    A Terv lényege, hogy végigvezessen azon az úton, hogy minél nagyobb esélyem legyen japán ösztöndíj elnyerésére.

    "A" Terv:
    Szigorú időbeosztáson, egyszerre két nyelv intenzív elsajátításán és masszív tanuláson alapul. Kegyetlennek kell lennem magammal, na. A tanév kezdetéig nagyjából az alábbi rendszer lép életbe:
    08:00 - felkelés, reggeli
    09:00 - angol tanulás saját módszerrel
    11:00 - levezetésképpen egy kis videojáték (PS2, PC felváltva), kis mértékben ez is fejleszti a nyelvtudást.
    13:00 - ebéd
    13:30 - Siesta
    14:00 - japán tanulás
    15:30 - még egy kis videojáték, lehetőleg eredeti nyelvű JRPG-k*
    17:00 - teaidő
    17:30 - meditáció
    18:00 - kertimunka
    19:30 - vacsora
    A rend felborul amint munkába állhatok, ekkor 07:00 és 17:00 között dolgozni kell.

    * ajánlhatnátok párat

    1) szigorú időbeosztás
    2) japán és angol intenzív tanulása
    3) pénzkeresés
    - a kereset minimum 50%-át félreteszem egy tetszőleges számlára, hogy majd ebből finanszírozhassam a nyelviskolákat
    ~ 2014 ~
    4) sikeres, emelt fokú érettségi vizsgák letétele, felsőfokú angol és alsóhangon alapfokú japán nyelvvizsga letétele.
    5) ösztöndíj megpályázása

    Folytatás...

    Mister_X 12 éve 21

  • The Legend of Korra

    Kedvcsináló, kritika és tudástár Korra legendájáról.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 56

  • Na végre!

    Nem volt könnyű, de találtam így a nyár végére diákmunkát :) Éljen a McDonald's, hogy nem húzza meg a feleslegesnek tekinthető 18 éves korhatárt.

    Valamelyik fórumozó dolgozott már a mekiben? Vagy ismerős, tehát mik az általános tapasztalatok?

    Továbbá... mit nyúl le az állam a fizetésemből, hogyan kell kiszámolni a bruttó bérből a nettót?

    Mister_X 12 éve 16

  • Mi van a gépemmel?! Segítség!!

    Valamilyen rejtélyes oknál fogva nem hajlandó bekapcsolni a gépem. Nem történt semmi extra, déltől hatig volt bekapcsolva, addig befejeztem az ide szánt cikkem, fórumoztam egy kicsit és utána WarCraft III-aztam, mert az új patch hozott egy rahedli új mapot (és asszem nerfelték a Spell Breakert, mert nekem Heavy Armor rémlik, de most Medium van és kicsit puhábbak is). Utána kinyomtam és elmentem végezni a kertimunkát. Vacsora után már nem akart életre kelni, nem reagál power gombra, se kép, se hang :O Nem hibás a tápkábel, az elosztó is jó, mi lehet a gond? :(

    Mister_X 12 éve 38

  • Valaki tud Japánul?

    Egy álmom valósulna meg, ha kijutnék a Tokiói Egyetemre. Sok ország közül Japán a kedvencem, mert ott minden van, ami a magamfajtáknak a paradicsommá teszi.

    Angolul valamilyen szinten tudok, érettségim mellé meg lesz a középfokú, de odaát nem sokan beszélik ezt a nyelvet. Egyik ismerősöm már többször járt ott és az elmondása szerint alap nyelvtudás nélkül nem lehet kint élni, igaz ez?

    Azokhoz, akik tudnak japánul, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tanulták meg, mennyi ideig tartott?

    Mister_X 12 éve 30

  • Szoktatok még mesét / animációs sorozatokat nézni?

    Egyesek szerint ki kellene nőnöm ezekből...

    Nálam most a sláger Korra legendája, egyszerűen zseniális alkotás, hiába nincs még magyar szinkronos változata. Viasat 6-on el-el szoktam csípni a Spectacular Spiderman-t, az is tetszik, de nem csípem annyira a pókokat és az ellenfelek is folyton ismétlődnek. Mindennapjaim elengedhetetlen kelléke a Simpson család, kedvenceim egyike, egy részt se hagynék ki.

    Félévente egyszer egy huzamba meg szoktam nézni az Avatar: The Last Airbender sorozatot és néhanapján a DVD-be csusszan a Varázslatos iskolabusz is.

    Ti hogy vagytok ezzel, néztek hasonlókat?

    Mister_X 12 éve 58

  • Férfinak nôi profilkép?

    Ti mit gondoltok errôl? Itt láttam pár tagot akiknek nôi profilképjük van és nehezen képzelem el, hogy egy ilyen kocka fórumon kiprésel magából egy lány 1750 kombinált hozzászólást - elnézve kis hazánk játékosainak nemi viszonylatát, idehaza igen kevés a gamer girl (sajnos?).

    Nameg én is most láttam egy pöpec képet, hogy na ebbôl akarok majd egyszer egy profilképet magamnak, de azon is egy nôi karakter van :B

    Mister_X 12 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.