2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy év után vélemény: Astra G 1.8 automata benzines kombi (eladva)

    2018 januárban kaptam egy jó munkalehetőséget aminek nem tudtam ellent mondani, viszont a munkahely és lakóhelyem között volt 25km amit valahogy át kellett hidalni.
    Első körben tömegközlekedés ötlött a fejembe, de a kiszemelt munkahely sajnos a városjelző táblán túl állt ahova járat nem megy. Ez még önmagában nem lett volna gond de télen út mellett sétálgatni a sárban nem volt éppen kényelmes.

    Szóval kellett egy jármű munkába járni.
    Azt tudni kell rólam hogy nem szeretek vezetni és nem is élvezem a vezetést. (jééé létezik ilyen hímnemű emberi lény?)
    Régóta szerettem volna automata váltós autót, azzal legalább egy picivel kényelmesebb lenne a közlekedés. A pénzügyi keret persze kevés volt rá. Összesen szántam papírral mindennel együtt 500eFt-ot autóra.
    Megszállott google kereső használóként könnyen össze tudtam szedni mit kell kerülni és mi az ami megbízható.
    Így esett a választás az Opel Astra G-re amiből van választék. A fórumokon az egyik megbízhatóbb motornak tartott 1.8-as benzinest (Z18XE) kerestem, persze automata váltóval (még az 4seb. olajkavargatóssal). Szerencsémre találtam is egy kissé leharcolt példányt amin épp lejáróban volt a műszaki és az első lökhárító sérült volt. Klíma ami nem megy, elektromos ablak az legalább megy...ez a komfort felszereltség.. megfelel. Kombi, az jó mert sok szemetet viszek magammal mindenhova.

    Folytatás...

    MasterDeeJay 5 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.