2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Red Orcestra 2 HoS útmutató

    [PAGE:1]Red Orcestra 2 HoS útmutató - I. A kezdetek[/PAGE]

    I. A kezdetek

    Ez a leírás nem igazán a játék bemutatására szolgál, sokkal inkább arra hogy kezdőknek útmutatást biztosítson az eredményes játékért. Haladó játékosok is találhatnak benne számukra hasznos és akár életmentő információkat. Az útmutató folyamatosan bővül, a tankozáshoz még nincs elegendő tapasztalatom és később kerül a cikkbe.

    Játékmódok:

    Realism- A legtöbb szerver ebben a módban fut, csökkentett hud, nagy sebzés, csak minimális segítséget ad a játék. Ez a Ro2 átlagos játékmódja.
    Action- csökkentett fegyver visszarúgás és sebzés, célkereszt, egyszerűbb célzás valamit célkereszt, teljes HUD-al. Leginkább kezdőknek vagy olyanoknak akik könnyed lövöldözésre vágynak.
    Classic - Ahogy azt játék első verziójában láthattuk, karakterek lassabbak könnyebben elfáradnak, célzás és fegyverek kezelése nehézkesebb, a kasztok fegyverei is limitáltak. Olyanoknak ajánlanám akik szeretik a kihívásokat és túl könnyűnek találják a realism módot vagy csak hiányzik a RO1 irányítása.
    A szerverek üzemeltetői hozhatnak létre egyedi játékmódot is (Custom mode) az igényeiknek megfelelően, rengeteg lehetőség áll rendelkezésükre.

    Játéktípusok:

    TE - Teritory avagy területfoglalás

    Folytatás...

    MasterDeeJay 12 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.