2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Harmadévem első hete a BME építőkarán

    Nos, lehet hogy kezdek blogmániás lenni, ha már ilyen személyes jellegű bejegyzést is írok, remélem nem lesz hosszú távú szokásom. Attól viszont még inkább félek, hogy a kartársaim közt igen vegyes véleményeket fog szülni az írás, így már a legelején leszögezem, hogy szigorúan egyéni, és pillanatnyi benyomásokon alapuló kijelentéseket teszek, ami ne szolgáljon se negatív, se pozitív referenciaként senki számára. Szóval, ha pl. ide akarsz jönni jövőre, ez véletlen se tántorítson el, és ha a lelépést tervezed, akkor se ez adja meg a kegyelemdöfést... Ha érint a téma, akkor "Csak egy depressziós kis faszfej, aki sír itt a semmiért." alapon kezeld, amit itt olvasol, ne vedd alapnak semmihez!
    Ha adminisztratív munkát látsz el az egyetemen (KHT tag, stb.), és ellenreklámnak érzed a cikket, keress meg és törlöm, ne csöndben rajzolj halálfejet a nevem mellé az irodai listákon vagy hasonló, nem annak szántam, ha az lett elnézést kérek és visszavonom.
    Viszont olyan gerinctelen se leszek, hogy fake nick alatt írok. Elnézést attól, akit esetleg bánt a téma, kérésre bármikor eltávolítom az írást...

    Szóval, az elismert Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem legnagyobb múltú Építőmérnöki kara. Itt kezdtem meg vasárnap este a 3. évemet, de ez az első olyan kezdőhetem mikor már szerdán a hazapakolást terveztem. Nem történt meg, 90% hogy nem is fog, de pótcselekvésképp már kell, hogy írjak róla valamit ide is...

    Folytatás...

    janos666 16 éve 11

  • Hőtan a PC-k és tuning világában

    Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy nemcsak a Prohardver fórumozók, de nemzetközi „hivatásos Guru”-k...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 96

  • Radeon Graphics, Nvidia PhysX

    Nemrégiben taroltak a 4800-as Radeonok, a napokban pedig PhysX packjával próbálja az érdeklődést visszahódítani az nvidia.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 209

  • DX 10.1 vs Assassin's Creed vs HD4870

    Előszó Az Assassin's Creed (később röviden AC) megjelenése után hamar szárnyra kaptak a hírek hogy kijött...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 33

  • Sapphire Radeon HD 4870 512Mb teszt

    Egy kis Full-HD tesztes bemutató az AMD új üdvöskéjéről. Megfelelő progik hiányában egyenlőre tuning...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 81

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.