2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Star Wars - Az utolsó Jedik --- tömören ---

    Miért nem működik az AdBlock!? Már vagy tízszer lement ez a ferde-szalagos hirdetés. :o

    Na ne! Már megint ez a karikaturista látens-homoszexuális náci-sztereotip német katona az eleve felfújt karaktert is ironikus bődületben túljátszó színésszel.
    Punch it SpaceCowBoy! Punch it SpaceBaby! Punch it. Punch it. :DD
    Ó! Hát ez a hidegháborús veterán orosz tiszt a vörös fényben úszó arccal az, aki a Birodalmi oldalon ért egy kicsit az űrcsatározáshoz és a soha véget nem érő háborúkhoz ... és BUMM, halott!

    Hé Hux! Hogy marad így pénz a Birodalmi költségvetésben az n+1 halálcsillagra, ha nem tudsz leállni a methamfetaminnal? Nézz magadra! Az egyik ilyen hallucinálós izomgörcsös rohamnak szívleállás lesz a vége! Nem beszélve arról, hogy a Birodalmi GDP 10%-a a kartelles kenőpénzekből jön be, és nem jó reklám, ha a közszereplők egész nap szét vannak csúszva a cucctól.

    Ez eddig nem indul túl jól...

    Folytatás...

    janos666 6 éve 7

  • Mai röffenetem egy tegnapi kommenttel kapcsolatban

    Isten kicsi fia az, ki fél szembenézni saját méretével, így kénytelen felállítani egy eszmét a nagy atyáról, akinek álmaiban a képévé válhat.

    Mindig kell, hogy várjon valaki az alagút végén. NEM IGAZ!?! Különben miért másznánk előre?
    Isten ments, hogy megkérdőjelezzük az irányt, vagy a csatornát? Ó, nem... Mi van ha már túljutottunk az út felén és nincs erőnk visszajutni a legutóbbi elágazásig sem? Ó, nem... Másszunk csak tovább előre, szép egyenesen a csőben. Ez az...

    :))

    janos666 6 éve 6

  • Hol rontottam el, hol vesztettem el a hangom?

    Egy Rumnapló-nak szentelt éjszaka után épp készültem magamban félretenni ezt a kérdést, hogy pontosan mióta, és persze miért nem hiszem már értékesnek a gondolataim, így ezzel együtt saját magam?
    Van még értelme megpróbálni görcsösen keresni ezt a pontot az egyre ködösebb emlékeimben, remélve hogy egyszerűen találhatok egy elszigetelt hibát, amit ha felismerek, ma visszamenően kijavíthatok, és több évnyi stagnálás után hirtelen azon a korai időkben felfelé ívelőnek tűnő pályának a mához extrapolált pontján találnám magam?
    Mi van, ha egyszerűen csak rájöttem egyszer mindenre, amire szükségem volt, csak azzal a felismeréssel kvázi öngyilkosságot követett el az elmém, most pedig a vonagló zombi tetemem próbál feltámadni, hogy újra (és újra...?) elérje célját (majd egyben végét)?
    ... és ekkor szakít ki a gondolataimból a kép, hogy én épp lefekvéshez készülök, mikor a szomszédom épp munkába indul. Minden bizonnyal úgy érzi, van értelme az életének, különben nem lenne képes folytatni. Én viszont, anélkül, hogy szubjektív véleményekbe és méricskélésekbe kezdenénk, annyit még mindig meg tudok állapítani, hogy más vagyok mint ő, más mint az emberek többsége.

    Folytatás...

    janos666 6 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.