2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • cPanel

    .

    Szakértő-idők hiányában sajátkezüleg kell összekalapálnom a honlapot. A bérelt tárhelyen a cPanel felülete tárul elém, de a support legtöbbször elfoglalt. Száz kérdésem lenne, kérlek segíts a válaszokban.

    Eastman 3 éve 9

  • empty

    Érdekes az, hogy van egyfajta teljesen kiüresedett állapot, amikor úgy érzem, hogy dönthetek arról, hogy mivel is töltöm meg magam. Egyedül leszek lehetek ma este, végre.

    Pálinka? Az igazi jó, nevetős körte hp? Ott a hűtőben, fölötte a fagyóban a kis deres feles poharak egyike. Nem, nem. :N Nem kellesz ma! Ritkán várom a jeges-tüzes csókod, és ma nem nyelvelünk, mert jó üres vagyok, nem kellenek a csöcsös-faros ördöglányok a fejembe.

    Rock & Blues? Ma tuti, hogy nem. :N Ma a Gibsonom is aluszik már. ...igaz, hogy én nem aludtam miatta az elmúlt éjjel egy kortyot sem, a morva életbe! Az én kis Honey-Bunny kis ámerikánszkíj drágám, hogy az Angusz János dugja be a kis pömpölőjét a kis 6.3-as kis jakab aljzatába bele néki! A Sötétség Fejedelme egy gs-admin képében megszállt ma éjjel fél egytől fél négyig, míg meg kellett győznöm arról, hogy az én kis Drága Kis Kincsem létezik, meg be is kellett mutatnom az ő kis anyjakönyvi kivonatát, hogy az űrdög állííjja beléje azt a háromágú velláját abba az ó-kosba!

    Folytatás...

    Eastman 3 éve 14

  • cím nélkül

    Eastman 3 éve 16

  • Kezdődik! (facepalm)


    +

    Tartottam ettől. Nem vártam, de sejtettem ennek a napnak az eljövetelét.

    Sz'al, ha bármelyik szubkultúra holnaptól a napocskát választja szimbólumának, és tolja a zistenadta nép arcába, onnantól minden óvódás aki napocskát rajzol, érintve lesz a szubkultúra révén. Borzasztó. :(((

    Rettegek attól, hogy pl. a zanimálszekszesek napocskákat fognak rajzolni. Vagy nyuszit. Zannyuknak a micsáját! Napocska vazdmeg! Szivárvány. Besz@rok.

    Ezentúl majd hozzá kell tennem(d) azt, hogy jaaaa, ez nem olyan szivárvány. (Kisfijam, nerajzojjá szivárványt! Ne nézzé fel! Mondomnenézzé fel! Tegyedle azt a cédélemezt!) Jaaa, ez nem olyan napocskaa! Agyam eldurran. Friszkóból elvették tőlem(d) a szivárványt. Új értelmet kapott.

    Eastman 3 éve 175

  • mashup

    Annyit röhögök ezeken. :D

    Hihetetlen módon szórakoztatnak. Némelyik egészen zseniális!

    Esetleg valaki a PH!-ról farag ilyesmiket?

    Eastman 3 éve 9

  • Egy mondat a suttyóságról

    Életed jelentős perceiben, és
    mélypontodon a padlóról nézve rá,
    vagy haladós, de fáradt nap után
    elernyedvén, hátradőlve,
    gyengéden révedsz szemeibe,
    a suttyó az, aki akkor
    szavaival véresre karmol,
    mert az álnok megérzi
    szíved szomját.

    Eastman 3 éve 2

  • Hív a vidám szabadságnak a szabad vidámsága...

    "Coming straight out of Nuremberg City, where the girls are pretty, we are here with Freedom Call, kicking ass all the way, from today, to L.A., to Berlin, Germany. One and only, kicking metal Rockin' Radio!"

    ...geg-metál from Dajcsland.
    Ne vedd komolyan! :D

    Eastman 3 éve 3

  • Afganisztáni hadgyakorlatok

    "Ahogy a szovjet csapatok 32 évvel korábban, a Szovjetunió afganisztáni háborúja végén (1988–89-ben), ugyanúgy – évekig tartó politikai és fegyveres harcok után – az amerikai (NATO-) csapatok is az afganisztáni háború végén kénytelenek voltak kivonulni az országból."

    Felkészül: Kína.

    Eastman 3 éve 61

  • A teremtés csúcsán


    +

    Mintegy 414 millió darab műanyag, köztük csaknem egymillió strandpapucs és -cipő árasztotta el az Indiai-óceánban található Kókusz-szigetek partjait kutatók becslései szerint.

    A műanyag felfedezése óta eltelt hat évtized utolsó 13 évében gyártották a műanyagtárgyak több mint felét.
    A hibás hulladékkezelés miatt ennek a mennyiségnek a nagy része az óceánokba került.
    A kutatócsoport a Kókusz-szigeteken végzett felmérést. A szigetcsoport 26 kisebb, patkóalakban elhelyezkedő földdarabból áll Ausztráliától 2100 kilométerre északnyugatra.
    Nagyjából 600 ember él a kontinensektől távol eső szigeteken, melyeket Ausztrália utolsó szemétmentes paradicsomának is neveznek néha.
    A tudósok azonban azt találták, hogy az óceáni áramlatai rengeteg műanyagszemetet hordanak a kis korallszigetek partjaira. Random mondatokkal írhatnék még ide bármit, "úgysem számít", mert közvetlenül nem a mi nyakunkba hullik a szemét. Valszeg el sem olvastad a hírt idáig. Nem hibáztatlak, nem hibáztathatok senkit. Én is veszek új fogkefét, pendrive-ot, ledes izzókat, polárpulcsit.

    Folytatás...

    Eastman 3 éve 134

  • Egy hír a setét jövőből:


    +

    ...ja, nem, mert mai. :(((

    Eastman 3 éve 246

  • Egy mai sms

    ...a kemény hét lezárása után.

    Eastman 3 éve 11

  • 2020 Tokió 2021 topic

    "A 2020. évi nyári olimpiai játékok, hivatalos nevén a XXXII. nyári olimpiai játékok több sportot magába foglaló nemzetközi sportesemény lesz, amelyet 2020-ra terveztek, de a világjárvány miatt 2021-ben rendeznek meg Tokióban. Hivatalosan a 32. újkori olimpia, mivel a sorszámozás értelmében az elmaradt olimpiai játékok is megrendezettnek számítanak. (...)

    2020. március 24-én bejelentették, hogy a koronavírus-járvány miatt az olimpiai játékokat elhalasztják, előreláthatólag egy évvel. Az esemény elnevezése nem változott. Március 30-án nyilvánosságra hozták, hogy az olimpiát 2021. július 23. és augusztus 8. között rendezik meg, nézők nélkül, üres lelátók előtt."

    Beszélgessünk róla...

    Eastman 3 éve 83

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.