2022. május 28., szombat

Gyorskeresés

empty

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Érdekes az, hogy van egyfajta teljesen kiüresedett állapot, amikor úgy érzem, hogy dönthetek arról, hogy mivel is töltöm meg magam. Egyedül leszek lehetek ma este, végre.

Pálinka? Az igazi jó, nevetős körte hp? Ott a hűtőben, fölötte a fagyóban a kis deres feles poharak egyike. Nem, nem. :N Nem kellesz ma! Ritkán várom a jeges-tüzes csókod, és ma nem nyelvelünk, mert jó üres vagyok, nem kellenek a csöcsös-faros ördöglányok a fejembe.

Rock & Blues? Ma tuti, hogy nem. :N Ma a Gibsonom is aluszik már. ...igaz, hogy én nem aludtam miatta az elmúlt éjjel egy kortyot sem, a morva életbe! Az én kis Honey-Bunny kis ámerikánszkíj drágám, hogy az Angusz János dugja be a kis pömpölőjét a kis 6.3-as kis jakab aljzatába bele néki! A Sötétség Fejedelme egy gs-admin képében megszállt ma éjjel fél egytől fél négyig, míg meg kellett győznöm arról, hogy az én kis Drága Kis Kincsem létezik, meg be is kellett mutatnom az ő kis anyjakönyvi kivonatát, hogy az űrdög állííjja beléje azt a háromágú velláját abba az ó-kosba!

Akkor valami Folk-Mötált ké'ne hallgatni a yt newpipe-on! Citerion pl. végtelenítve minimum 20x, hadd szóljon csutak hangerőn! Nem, nem. :N Nem adom ezt a bársonyos kiüresedést ma a puszták népének! Nem vagyok leszek ma paraszt. JÓ! A tyúkokat még bezárom, az három perc. Ettek-ittak ma, találtam hat sunyi-tojást a nagyfenyvek alatt, faxér' nem a fészekbe tojnak azok a gyönyörű szerelemmadaraim!? Húsvét így minden nap. Itt múltkor a szomszédbá' adott át 15 tojást az ő maga komposztládájából, aztán húztunk egy hálót a közös kerítés fölé. Ezek a minikék röpképesek.

Bringára ké'ne ülnöm, és Editkéhez karikáznom a jó ámerikánszkíj hamburgerezőbe és elvarázsolnom őtet a bolti illatommal és a harminc éves léjányfogó rutinommal, a kusza mosolyommal; Hát helló! Hogy és mint? Két sör, csillogó szemek oda-vissza. Nem, nem. :N Nem leszek ma a tietek keményre n dolgozó nők! Ez a bársony holdfényszelence most az enyém és zárva marad. Legyél ma másé! Nincs mit adjak, nem is várlak, ma nem kínálsz és nem kívánlak.

Pornhab? Nem, nem. :N Csak elvesz az. Most miből tudna?

Nagytévé! Nem, nem. :N Mi a tököt is nézzek az ámerikánszkíj nyomozáseken meg tölténytárkiürítéseken? Lefogják igázzani a villágot! Ja, jó, oké! A szagember segíthet csak itt ezen. Egy lakókocsiban él a haliwúd felirat fölött, mennyen el érte valaki helikopterrel és rúgja szét a wiszkisüvegeket, attól majd felébred, híjjátok! El fog jönni, mer' jön nekünk eggyel, és ez lesz az! Ordítani kell és lövöldözni minden irányba, amíg a jónő nem túrja meg a haját. Röpködnek közben. Aztán a hétköznapjaikat már nem mutatják. Háát ez ma végképp nem hiányzik.

Frendsz? Önnek tíz új üzenete van. OK, akit meg én hívok, nem veszi fel, pedig jó lenne beszélgetni vele. Evvan.

Kinyittani a laptopot és megnyomni rajta gombokat. Nem, nem. :N Egész héten hajtottam a mel... a kis zsanérjait, má' olyan táskásak a szemeim mint a Derricknek. Scroll, dot és roll, scroll, dot meg roll, ilyenroll meg olyanroll, a sok troll, a ló alól vegyétek be az összes szalmát! Húú, de kivagyok máramár tőletek! Akkor mit tegyek?

Egy morva-jó somlóit kéne egyek a sarkon. Az tenne most ízt a jelenlegi hangulatomra bele rá. De nem bringával, hanem gyalog megyek. Indulok is.

Mosogatás? Valszeg aztán elmosogatok. Három hét után.

Hozzászólások

(#1) #90088192


#90088192
törölt tag

Insert Coin

Nyikorog a fa karom, mert vakargatom a farom.
A takarómat akarom, és vissza nem adom!

(#2) Eastman válasza #90088192 (#1) üzenetére


Eastman
őstag

Insert joint?

.

:D

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#3) #90088192 válasza Eastman (#2) üzenetére


#90088192
törölt tag

External use only!

(#4) #90088192


#90088192
törölt tag

Na ezt jól kiürítettük. :DDD

(#5) Jack Hunter válasza #90088192 (#4) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Ez már a delta variáns????Szakadok! :DD :DD

(#6) #90088192 válasza Jack Hunter (#5) üzenetére


#90088192
törölt tag

Ez már az Omega variánsa. Helyesebben protokoll. ;]

(#7) HussarF


HussarF
addikt

Hát, ez zöld hatása alatt született, az tuti :DDD

(#8) #90088192 válasza HussarF (#7) üzenetére


#90088192
törölt tag

Aláfeküdt a Qudrofiaggod alá? :DDD

(#9) HussarF válasza #90088192 (#8) üzenetére


HussarF
addikt

Quattroformaggi-m alá? ;]

(#10) #90088192 válasza HussarF (#9) üzenetére


#90088192
törölt tag

A négylevelű lóhere alá? :DDD

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.