2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan lesz Kubából Disneyland?

    2016. november 25-én, életének 90. évében meghalt Fidel. Nem minősítem a politikust. Kemény diktatúra, teljes elszigeteltség, vagy függetlenség? Kuba az orosz vadles? Nekem szinte mindegy. Azt sajnálom, hogy mint turista nem jutottam el eddig a kívül Chevy-kasztnis, a gépháztető alatt Lada motoros Kubába.


    +

    Nem vagyok külpolitikai elemző. Csupán gyerekkorom óta úgy hallgatom a híreket, hogy közben nézem a világtérképet. Kuba jelenlegi elnöke Raúl Castro, Fidel öccse. Nyitottabb mint az öreg, de valószínű, hogy egy darabig határozottan igyekszik majd egyben tartani a Castro rendszer omladozó bástyáit. Várható az ellenzék erősödő hangja a szigeten - újra labilissá válhat a helyzet - ezért hamarosan dollárt, majd demokráciát kell ejtőernyőn ledobni oda.

    Elhiszed?

    .

    Eastman 7 éve 4

  • isa, por ës homou vogymuk, vagy kutyapisa vogymuk?

    Boldog vagyok, hogy a budapesti kutyatulajdonosok 70-80 százaléka már annyira tudatos (értsd épeszű), hogy összeszedi az ürüléket az eb után, ebből következően kevesebb gyalogos hordja a cipősarkán körbe a szerencséjét.

    Mégis bűzlik a város a kutyák nyomán. Közönyt látok a vizeletük távozása kapcsán. A pesti belváros (értsd party-negyed) egy elit és patinás nevű ékkövének utcáin van szerencsém járni-kelni naponta. Nyár óta. Az a helyzet, hogy ez a napsütötte kő masszívan árasztja magából a kutyahúgy szagát. A százéves falak mellett haladva, az utca két oldalán a kb. húszéves burkolaton egy-egy sötétebb barna sáv látható, ugyanis centiméterenként, összefüggően le van húgyozva. A nap melegíti, így a szag fűszerezi a pesti polgár kamerákkal kísért mindennapjait. Ilyen a város, így szeretitek.

    Mi a megoldás? Fogalmam sincs. A testmeleg briósra fátyolzacskóval könnyen rá lehet markolni (a kulturált gazdi már kötelességének érzi), de a vizelet összegyűjtésére milyen választ ad a XXI. század?

    Folytatás...

    Eastman 8 éve 30

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.