2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kilenc dolog Putyinról

    „1. Sokáig alszik

    Az orosz elnök elég későn kel, az első étkezését dél körül fogyasztja el. Reggelijéhez (amennyiben ez még annak nevezhető) mindig van túró, szereti a fürjtojást és a gyümölcslevet is.

    2. A medencében hoz meg fontos döntéseket

    Vlagyimir Putyin reggeli után szinte mindig úszik egyet, nyilván a leggyakrabban egyedül, mert ilyenkor tudja átgondolni a legfontosabb előtte álló országos döntéseket. Úszószemüveget visel és a gyorsúszás a kedvence. (Erről valamiért A tanú klasszikus uszodai jelenete jutott az eszünkbe…)

    3. Hisz a napi „megtisztulásban”

    Úszás után kis edzés következik, jobban kedveli a súlyokkal folytatott munkát, mint a kardió gyakorlatokat. Az edzés után forró és hideg fürdőt vesz.

    4. Nem szereti az internetet

    Irodáiban nincs tévé, és csak a „legbiztonságosabb technológiával” kommunikál, ami az ő esetében a tollat és papírt, valamint a szovjet korszakból megmaradt vonalas telefonokat jelenti. Alig használja az internetet, mert „zavarónak találja a sok egymásból nyíló képernyőt”.

    5. Hatalmas stábbal utazik

    Folytatás...

    Eastman 10 éve 48

  • almás

    „What Do You Think of Apple’s New iTime Smart Watch?”

    Eastman 10 éve 2

  • Mikor meggyújtod a cigit, és azt a különleges...

    ...elégedett érzést látom az arcodon. Eszembe jut Gábor barátom, kinek az ágyán ültem a törökbálinti tüdőkórházban. Aki bevitte magával, mutatta a kézifegyverét az éjjeli szekrényben, azzal, hogy nem bírja; egy-két nap és fejbe lövi magát míg „eszénél van”. Még ott bent, mert a kórteremből gond nélkül el tudják majd takarítani. Eszembe jut Robi unokatestvérem, aki mint egy angyal, megszépült az utolsó napjain. Hófehér lett a haja és kristálytiszta lett a szeme a vége előtt. Eszembe jut a nagybátyám, kinek a törökbálinti kórházi ágyán tegnap ültem. ...és holnap fogok, amíg még velünk lehet. 20 perc alatt ért ki a wc-re, 20 perc alatt tette meg járókerettel a 4 métert. Eszembe jut a gyönyörű törökbálinti tüdőkórház parkos-lugasos dohányzó udvara, ahogy a betegek a füstjükün át nézik az érkezőket.

    Tüdőrák agyi áttéttel. Nem poén. Látlak.

    Eastman 10 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.