Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen készüléket én is, nagyon tetszik, minden rendben is van vele.
Viszont az adobe flash playert nem lehet rá telepíteni, így van amit nem jelenít meg a telefon.Erre van valakinek megoldása, hogy hogy lehet ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget: Tom
-
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy olyan programot, amivel a ledet folyamatos megvilágításra lehet bírni?
Közismertebb nevén elemlámpa program, nagyon sok programot kipróáltam már, de nem találtam működőképest.Köszönöm: Tamás
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az elmúlt egy hétben nagyon gyakran csinálja azt a készülékem, hogy amikor telefonálok, és elveszem a telefont a fülemtől, nem világosodik ki a kijelző, így a hívésokat nem tudom kinyomni se.
Erre valakinek ötlete?Köszönöm: Tamás
-
tomika13
tag
válasz viperabácsi #4711 üzenetére
teljesen jogos
Nagyon köszönöm.
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Tud valaki mondani egy jó kis torrent porgramot a telefonra, ahol a le/fel töltés is működik?
Illetve arra van megoldás, hogy torrent filet töltsek le a telefonra valahogy, mert valami miatt mindig azt írja, hogy nem lehet letölteni.Köszönöm a segítséget.
Tamás
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Dolphin browser HD -t , magyarul honnan lehet letölteni?
Próbáltam googleban is, de ahonnan le lehetne tölteni, ott nem található a fájl.Köszönöm.
T
-
tomika13
tag
válasz mrskatejoe #6151 üzenetére
Köszönöm szépen!!
Próbáltam innen is, de nem volt jó, így viszont sikerült.
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Valaki tudna olyan programot ajánlani, amivel az ikonokat lehet rendezni akár mappába, vagy hogy ne abc sorrendbe legyen?
Olyanra lenne szükségem, mint ami a Go launcher-ben is van, de nem akarom a gyári témát módosítani.Köszönöm: Tom
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem a skathez tartozik, de eddig mindig adtatok tanácsot a skatre vonatkozóan, remélem ebben is tud segíteni valaki.
Van egy LG gs 290-es telefon családon belül. Be lett állítva biztonsági kód, de mivel a telefon nem lett sokszor ki be kapcsolva, ezért a kódot elfelejtettük.
Most viszont ki kapcsoltuk a telefont de vissza már nem tudtuk, mert kéri a kódot, amit nem tudunk.Van arra megoldás, hogy úgy állítsak vissza minden beállítást, hogy a telefont ne kelljen bekapcsolni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget.
Tom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest