Hirdetés
Aktív témák
-
Melack
veterán
Én jelen pillanatban már annak örülnék, ha láthatnám, hogyan néz ki
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz WonderCSabo #1380 üzenetére
Köszi Erős yabe.hu érzésem van ennek kapcsán, de tetszik. Tény, szokni kell De jó lesz ez.
-
Melack
veterán
válasz .:Kristian:. #1387 üzenetére
Most egy kicsit a FB-os módosítások ugrottak be. Mindenki anyázott, hogy nem lesz ez jó - erre tessék, most a Timeline-t is mindenki gond nélkül elfogadta. Szerintem annak kellene örülni, hogy egy alapvetően pénzben kifejezhető hasznot nem hozó - egyelőre - oldalt fejlesztenek.
-
Melack
veterán
válasz SUPREME7 #1401 üzenetére
Ha ez az a webinform, aki az oldalt csinálja, akkor a referenciák nem rosszak. Dolgoztak ők mindenfelé, nem csak verseny-, hanem közszférában is - próbálkozni tuti próbálkoztak. Egy dolgot ne felejtsünk el: a háttér minden elemét nem tudjuk, és valljuk meg őszintén, nem is kell tudnunk. Ha vmi készen volt, és azt adták jó áron, akkor így. Ha nem, akkor úgy. Ezzel ne foglalkozzunk. A próbaidőszak alatt úgyis sokminden ki fog derülni - ha értelmesen fogalmazzuk meg az elvárásokat, könnyebb lesz azokkal dolgozni - és az elviekben az árban is benne van... Elviekben.
-
Melack
veterán
Belépés megy, hírdetéseket látom. Most jön a megszokás része
Kedvenc hirdetésem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Azt meg tudja mondani vki, hogy a HA levelezése ezek után elkülönül a többi aloldalétól, vagy csak nálam nem látszik a meglévő levelezésem?
Az értékeléses rész külön mókás lesz Már látom.
-
Melack
veterán
Lehet nem vagy gyakori aprózó, de jól átlátod a dolgokat. Én egyelőre addig jutottam, hogy próbaképpen belenéztem pár hirdetésbe - ott pedig az avatarok képeit kellene vhogy csökkenteni, vagy jobban elkülöníteni a kommentektől.
-
Melack
veterán
Épp írni akartam, hogy nálam ezt adta ki:
Az UPolni kívánt hirdetés kiválasztásával és az UPolom gombra kattintással UPolhatod hirdetésedet.Minden nap 2 ingyenes UP áll rendelkezésedre.Ha ennél több UPot szeretnél felhasználni, az UP vásárlás gombra kattintva további UPokat vásárolhatsz, melyeket felhasználhatsz egyszeri UPolásra (Egyszeri UP), vagy beállíthatod, hogy milyen időközönként UPolódjanak a hirdetéseid (UP időzítés). UP vásárlásaid és azok felhasználásának egyenlegét az "Egyenleg" fülön tekintheted meg.De látom közben eltűnt a horror összeg
-
Melack
veterán
OS Snow Leo alatt Safarival nem enged belépni. Kiírja, hogy sikeres a belépés, de aztán megint semmi. A többi fórum megy rendesen. Ötlet?
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Nagynehezen belépek. Rámegyek PMre, kapok egy Error 404-et, link a főoldalhoz, nem enged visszalépni.
Ha minden ilyen akció után törölni kell a sütiket, akkor tényleg kopasz leszek. A külsőt megszokom, mert mást nem tehetek, de ez tényleg necces.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Akkor egy gyors lista a saját tapasztalataim alapján:
- privátok nem látszódnak HA alatt, de a többi oldalon igen
- belépek, de amint a PMekre megyek, error 404. Link a főoldalra, kiléptet, nem enged vissza. Cache törlés segít max - de nem szeretnék 2 percenként cachet törölni
- hirdetések nem relevánsak, nem lehet rendezni őket város alapján
- feladásnál egyből kiléptet, belépek, de nem enged be, feladni elviekben feltudnám
- oldal bal széle (kb 1/6-a) feleslegesen üres - túl nagynak tűnik a hely
- a fentiből kifolyólag az oldal közepe zsúfolt, nem átlátható
- a régi design az oldal kb 80%-át kitöltötte, a mostani kb 65-75 %-át. Lehet a színek és formák miatt, de így átláthatatlannak tűnik.
- Saját adataim szerkesztésénél hol megteszi, hol nem. De az ottani narancsos színárnyalat nem az igaziEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #2031 üzenetére
Köszi az infót - én ezt még nem láttam, amit linkeltél. De ez így érthető, teljes mértékben.
-
Melack
veterán
válasz Malachi #2522 üzenetére
A közösség erejével egyet értek. Anno vmiért beregeltem, elfelejtettem, aztán egyszercsak visszatértem. Nem is az apró, hanem a fórum miatt. A közösség tagjai azok, akik meghatároznak egy oldalt, annak légkörét. Ha úgy nézzük, akkor a pH! mellett az apró volt a plusz. Sokaknak úgy látom, pont fordítva.
Most, hogy lassan reggel óta nyúzom, kedvem megkedvelni a designt. Ki lehet venni azt a fura háttérábrát, és eléggé baráti - tény, van mit javítani 21,5"-on pár dolog furán néz ki. De haladnak, ez látszik.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz csucsbicep #2558 üzenetére
Én próbáltam. Első alkalommal nem ment ki az al-alkategória, de utána valahogyan összejött.
-
Melack
veterán
válasz Tamás24 #2655 üzenetére
Helló! Ezt szerintem ide tedd be!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest