Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
A társadalommal a probléma alapvetően ez:
A Dalai Láma, amikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:
"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen, aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent;
az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."És ezt pont az egyik közösségi oldalon véltem felfedezni, ahol negyed annyi időt sem töltök mint a mai fiatalok, viszont sokszor hasznos - tanulmányi ügyek, gyors információ áramlás... a mai napra mindenesetre... legalább erre jó volt!
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Jaj...ebben az idézetben ti hol láttok olyat hogy az élethez nem kell pénz? Csak lehet úgy is dolgozni hogy nem áldozod fel az idegrendszered meg az egészséged...meg kell találni az egészséges egyensúlyt...ha kell, akkor egy kis csibészséggel...Meg legfőképp dolgozz ésszel, ne erővel, könnyítsd meg a saját dolgodat valahogyan, az utat már neked kell megtalálnod...legyél hatékonyabb ahelyett hogy a fogaidat összeszorítva dolgozol...
És jobb ha a jelenben élsz, ha pl. a célokat nézzük...a jelenben járjon az agyad...ne arra hogy ekkor meg ekkor mi lesz, mert addig k***ára megváltozhatnak - és meg is változnak - a körülmények, és akkor b*szhatod a terveidet, élni meg nem éltél...
Szerintem egyáltalán nem hülyeség ez az idézet...vagy legalábbis nekem ezt mondja...aztán mindenki döntse el maga, hogy neki mit...
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
válasz janos1988 #21 üzenetére
Mi közöttük vagyunk a családdal...hagy ne mondjam hogy mi lett az eredménye mostohaapámra nézve...az üveg aljára nézett inkább, mint hogy megpróbáljon ésszel gondolkodni...anyum meg nem nyúlt semmihez, és segítjük mostoha apumat, megpróbáljuk ebből a dologból kirángatni, hála égnek nagyjából már sikerült...túlóra kifizetése? Haha, én olyannal még nem találkoztam...se ahol én dolgoztam, se ahol szüleim... (21 éves főiskolás),
Maradjunk annyiban, hogy attól hogy úgy dolgozol mint 1 állat a munkahelyeden, nem lesz több a fizetésed...ebben az országban a büdös életben nem és ha lebetegedsz, akkor kirúghatnak a munkahelyedről, és pénzért visszakaphatod a már nem 100%-os egészségedet...megéri? Szerintem nem...
De már nagyon OFF-ba mentünk, úgyhogy szerintem hagyjuk is ezt az idézetet, gondoltam csak megosztom, aztán mindenki kezelje úgy ahogy szeretné, vagy köpködjön rá, vagy pedig vetítse ki a saját életére nézve, és szűrje le belőle a tanulságot. Csak a cikkírót nem akarom tovább azzal fárasztani, hogy szétOFFoljuk a topikot, csak azért, mert bemásoltam egy olyan idézetet, ami sok mindenkinek nem tetszik, vagy nem látja meg benne a lényeget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest