Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az eleje ilyen. Hidd el szerintem beszélhetek mások nevében is, hogy egyiküknek sem ment könnyen
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jól hallottad. Én a második évad vége fele már nagyobb érdeklődéssel néztem. De igazán a 3.évadtól szerettem bele. És azóta ez a sorozat áll számomra mind felett. Bár az utolsó két évad megint nem volt olyan jó. De lesznek olyan évadok amitől elszáll az ember agya De meg kell nézni az első évadokat is, mert az az alapozás. És vissza is utalnak rá.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ez a DW-vel vele jár, szerintem hozzá tartozik a stílusához. Úgy mint a "bugyuta" idegenek De igen, idővel jobb lesz azért.
-
spammer
veterán
Keress rá a sorozatos topikban, ott írtam 1 évvel ezelőtt végig, hogy miket szenvedtem, amikor daráltam. Az eleje halál gagyi, de csak javulni fog, bele fogsz szeretni a sorozatba, ha szereted a sci-fi/fantasy dolgokat. Az 5. évadtól teljesen megújul majd, modernebb, jobb CGI lesz stb. De azért a 2-3-4 évadban is lesznek nagyon fasza részek, szóval túl kell esni az elején tényleg, mert csak egyre jobb és jobb lesz.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest