Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz killer095 #3383 üzenetére
ez régi tévhit hogy megdöglegnek a sok adattól, max elhasználódik és nem lesz írható a cella, de olvasni olvasható marad, sokkal biztonságosabb mint a merevlemez és mint írták mire elhasználódik már rég lecseréled. gondolom 80gigás fehér szalagkábeles winyót sem tartottad meg mert lecserélted
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz sz.atesz89 #3433 üzenetére
2vel fejlebb nehéz visszaolvasni
-
-
spanglee001
addikt
nem sajnáltam, azért van hogy használjam sokan a lapozófájlt is átrakták winyóra akkor miért vesznek ssd-t
a pc guru előfizetéshez választható most a bf1, valaki nem tudja, hogy időben szokták szállítani, vagy pár napos csúszással. Első nap szeretnék már játszani vele.
újra raktam a gépet, és nem seedel a torrent , letöltés okés de seed nincs mi lehet a gond, se utorrent, se deluge
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz killer095 #3461 üzenetére
hát hallotam már hogy kibannolták a kódokat amit onnan vettek pár hét/hónap használat után, ha jól tudom 1/3 hónap garit adnak ott a kódokra.
megrendeltem a konzolvilágból itt a bolt közel, és adnak egy töltényformályú 16gb pendrájvot is 16k ért
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz kisza25 #3476 üzenetére
én még a worms WMD-t is megrendeltem, ebben is utánozol?
-
spanglee001
addikt
válasz kisza25 #3546 üzenetére
ugye hogy ugye nagy motíváció ám azé van vagy 300ft is, itt van ezeröté egy 64gb s
-
spanglee001
addikt
válasz AAtt1la #3668 üzenetére
nem biztos hogy rossz az, ha jól megvan csinálva, mondjuk a battlefronotos azt meg se vettem de itt az alfa miatt is előrendeltem, mert az már jó volt. pár gadget meg pár fegyó meg még pár map és elég is. kivácsi leszek, milyen lesz a ló irányítása attól félek kicsit
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
már formázom is a kíndóz10et, stabil rendszer kell holnapra
még ki is takarítottam nehogy melege legyen[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
na én még gyorsan újrahúzom az oprendszert már megint van valami gebasz
-
-
spanglee001
addikt
a logitech gaming szoftvert is vezérli, az egéren nem látom melyik profil az aktív, inditáskor narancsszinű minden halálkor pedig pirosan világítanak a cuccok, játékból kilépve visszaáll minden ahogy volt, viszont az egér dpi jelzőjét bebugoltatja. 100fps minden maxon res scale alapon, 2560x1440 be. viszont a gsyncem itt sem működik, na hátha megoldja a win reinstall.
a játék szép és jó, egy kört azért toltam[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
2 hete jött új logitech gaming szoftver, ezzel csak a színt babrálja, de a kiosztást nem, és ha kilépsz a játékból, akkor visszaáll az eredeti színre, amúgy ha g19ed van érdemes tenni rá taskmanagert, mert sokszor volt hogy a win kifagy fekete a kép, de a billentyűzetes taskmanagerrel ki tudtam lőni a megbolondult folyamatot.
szerintem ez megoldja a gondod, én már megbarátkoztam, hogy állítgatjanetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz voodoo98 #5204 üzenetére
medium meshq ultra rescale 42 ssao és megvan az említett fps az említett felbontáson 980tivel
nekem nincs állító hogy dx 11/12 és a gsync sem működik, winreinstall után sem, 13 giga ramot eszik a játék, lapozófájl autómatán van azzal nem foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz jozefgucci1 #5261 üzenetére
hát nálam 14 gigát eszik a játék a vramot nem figyelem 6 gigából jut elég
-
spanglee001
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #5265 üzenetére
hát itt nemigen mész 310et
-
spanglee001
addikt
válasz Don't Panic #5271 üzenetére
mert gondolom javítják ezt a hibát, [link]
-
spanglee001
addikt
válasz Mr.Csizmás #5453 üzenetére
én is azzal daráltam jó kis cucc, nekem tetszik a játék, az alfában lévő pálya is jó lett, ez sem rossz, már alig várom a többit
most olvasom fészen, hogy ddosolják az ea szerókat és emiatt nem megy az origin se rendesen nem tudom mi értelme van ezeknek, de valaki agyonverhetné már azt a sok nyomit ami miatt nem tudunk játszani normálisan
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz jozefgucci1 #5538 üzenetére
ne ingereljél nálam 14 gigát is beszívott már már készítem felefelé az asszonyt, hogy várhatóan októberbe fog kelleni még 2x8gigás kit
-
spanglee001
addikt
na gyerekek ide felmentek [link] és szépen meg tudjátok venni az unlockokat, akinek ingame nemszámolta el a cuccokat, jármúre mindenre loadout állítás minden van itt
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz daveoff #6068 üzenetére
azért játszanál a bf4-el mert van battlelog? Nem baj elvesszük. Jól futottt a bf4? Majd kiadunk egy pecset. Jól fut a bf1 béta? Na majd a végleges verziót a hárdwergyártók is megköszönik.
Ez az EA gondolkodása kb....Amúgy meg 16gb pendrájvot adnak a 16k előrendeléshez, számold ki csak 1000ft gigabájtonként és még egy játékot is adnak mellé ingyen még a hüjének is megéri
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest