Hirdetés
Aktív témák
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asus K50IJ noti, valamit belepocsoltak a billentyűzetébe - szombaton - és a mai napon kerestek meg vele.
Működik a gép - semmi baja szerencsére - a billentyűzeten a gombok is működnek, a hibajelenségek pedig :Az N és H betűt lenyomva NH-t , B és G betűt lenyomva BG-t ír, ha hosszan lenyomom akkor írja amelyiket lenyomtam. E betűt szóközzel írja, tehát mintha előtte egy szóközt nyomtam volna. A Space helyett is E betűt ír.
Folyadéknak semmi nyoma a billentyűzetben.Orvosolható valahogy ez, vagy kezdjek keresni másik billentyűzetet ?
Előre is köszönöm!
-
Csaszykj
aktív tag
válasz ozeviktor1 #33951 üzenetére
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Asus EEEPC 700X/2G netbookal kapcsolatosan lenne kérdésem.
Új XP-t tettem rá, viszont az akksit nem ismeri fel. ACPI-t több változatot is felhúztam már, nem oldotta meg a problémát.
Az XP-t amit feltettem ( SP3 ) már használtam más netbookokon is, nem volt vele gond, mostanáig.Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát ?
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
FuSi Amilo Mini ui3520 netbook-ot szakszerűen szétszedtem, kitakarítottam, összerakás után pedig a billentyűzet szórakozik.
Konkrétan nem lép be a bios-ba F2-vel, F12vel sem hozza be a boot menüt, néha sípol a boot képernyőnél, majd miután megnyomok 1-2 billentyűt, elhallgat.
XP-ben mintha beragadt volna egy billentyű, úgy reagál mindenre.A kábele a bill-nek nincs megtörve.
Valami ötlet esetleg ?
UI.: igen parfüm illatű a noti, mivel szőke fiatal hölgy tulaja van, nem tartom kizártnak hogy nekiállt a billentyűket lepucolni parfümmel... és mivel ennek nincs lefedve a billentyűzet hátúlja befolyhatott.... már az agyam is elszáll kb....
[ Szerkesztve ]
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Ideapad S205-öt szeretnék garanciába visszaküldeni.
A gépet Németországban vásároltam.
Kérdésem az lenne, hogy magyarországon is van-e márkaképviseletük, és ha igen, hol találom meg őket ?Köszönöm!
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Allfine PC703 vs WinCE 6.0 jelszó problémával van nálam egy ilyen masina.
Hogyan tudnám a jelszót kiszedni belőle?
Láttam eléggé sok variánst már rá, SD kártyáról nem sikerült beboot-oltatnom....
Köszönöm!!!
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo S205 - restart után nem jön be a laptop kijelzőjén semmi. Korom fekete.
Monitorra dugva D-Subon simán megy a gép, most is róla írok.Rákerestem a Win7-ben, és nem is látja a kijelzőt.... szerintetek ?
Már bekapcsoláskor sem jelenik meg rajta a Lenovo felirat...
Akksi ki-be nem segített rajta....
[ Szerkesztve ]
-
Csaszykj
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #45630 üzenetére
Közben kiderítettem.
FN+F3-al lehet váltogatni amúgy ezen.
LEvettem a hátlapot, és a kijelzőm kábele volt rossz helyen elvezetve - ebből kifolyólag 1 műnyag megnyomta...
Átrendeztem, már működik rendesen.Winyócserénél figyelmetlen voltam legutóbb, bár ennek már 2 hónapja... s most jött elő.
THX a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Hófehér HP 15,6"Intel Silver n4000(2,6Ghz),8GB RAM,SSD,jó akku,Új töltő,szép állapot
- Dell Latitude E5520 i5 8gb RAM
- Fujitsu Amilo L1300 minőségi gyűjtői veterán notebook Intel Montara- GML i852GM
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs