Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Orthos_exe_20060420-as programot telepíteném, winzippel kicsomagolom, exet elindítom erre kiírja, hogy a worker.dll nem található. Pedig az exe fájl alatt az is ott van. Mi lehet a gond?
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Láma kérdés: Mi az a 24/7 ??? (3,4285714285714285714285714285714)
Ezen kívül?
Sokan használják ezt a kifejezést.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Van egy DVD lemezre írt program, amit az otthoni Samu DVD-íróm nem kajál.
A munkahelyi gépem szépen beolvassa, tehát a lemez jó és a ráírt adatok jól vannak megírva.
Az otthoni Samu viszont más lemezekkel tökéletes, az adatbeolvasások sikeresek, ergo az is tökéletes.
Lehet az, hogy pont azt az egy lemezt nem szereti? Mit lehetne tenni?
Előre is köszi!Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Köszönöm a választ!
Újabb fejlemények!!!Az adatok a forrás lemezről egy MÁSIK DVD-íróval egy MÁSIK, ÚJ lemezre ismét fel lettek írva. Az eredmény viszont ugyanaz. Az én otthoni Samu DVD-m b@szik olvasni.
Tehát röviden: két különböző DVD íróval két különböző lemezre lettek felmásolva az adatok. Minden munkahelyi olvasó olvassa mindkét lemezt az otthoni nem akarja.
Az otthoni viszont minden más lemezt tökéletesen olvas!
X-FILE!!!
Valaki tud megoldást?Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Mire kell figyelni, ha egy Satás vinyót Sata2-es lapban szeretném használni?
Biosban át kell írni valamit, vagy automatikusan felismeri a rendszer ?Előre is köszi
VenturaAzt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Írországban vásárolt elektromos terméket szeretnék nálunk használni - ott ugye más a konnektor kialakítása - de sehol sem találok olyan adaptert ami használható!
Tudtok segíteni?Köszönettel
VenturaSzerk: Egy kis biztosíték is van a konnektor fejében, át lehet tenni az európai dugvillába?
[ Szerkesztve ]
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Vista Business 32bites OS-m van, gyári DVD-t néznék vele, de azt írja a Windows Media Player, hogy állítsam kisebbre a felbontást és a színmélységet, holott 1024*768-ra van téve és 16 bit-re.
Feltettem a 4.6.1-es Vista Codec csomagot is, az sem segített!
Mitévő legyek?Ventura
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Ha játék közben egyik pillanatról a másikra lekapcsol (nem indul újra) a gépem akkor az táp hiba? Ezt 2D-ben nem csinálja játéknal is csak egy kettőben (NFS ProStreet)
RAM és proci tuningnál Orthos teszt 7 óráig futott gond nélkül, így valószínüleg a VGA nem kap elég kraftot. Pedig már majd egy éve ez a VGA-m van a táp pedig kb. három éves és csak mostanában csinálja.
Adataimnál látszik a konfig.
Szóval táp VGA ága miatt lehet ez a gond?Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogyan történt, de nem tudom megnyitni a Vistá Ultimatem (32bit) control panelját, azaz nem tudok pl. Vista élményindexet számolni, programokat uninstallálni stb., szóval minden ami az alatt van. Klikk után kis homokóra, majd semmi. Driwer sweeperrel dolgoztam előtte, leszedtem az NVIDIA drivereket, lehet, hogy az kavart be, pedig máskor is csináltam ilyet. HOgy lehetne visszahozni, vagy nem sz@rozzak vele és reinstall?
KösziAzt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Azt be tudom állítani valahol, hogy ne csak interneten keresztül tudjam meg a 3D06 eredményemet, hanem internetkapcsolat nélkül is. Otthon nincs netem melóhelyre meg macerás behozni a gépet, viszont lefuttatás után csak internetkapcsolattal hajlandó kiírni az eredményt.
Sima basic verzióm van, még korábban lett letöltve a netről a 3DGuru-tól.Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs