2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Stohl András meglepi Winstont

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Stohl András összeráncolta a szemöldökét. ''Élő állatot tilos a Villába behozni!'' Fogta...

[ ÚJ TESZT ]

Stohl András összeráncolta a szemöldökét. ''Élő állatot tilos a Villába behozni!'' Fogta a nyulat és kidobta az ajtón. Alighogy a tányérsapkás fehér nyúl földet ért, visszaváltozott Tahi-Tóth Lászlóvá és megrázta a fejét. Nem értette a dolgot, de sok ideje nem volt merengeni, mert megjelent K ügynök, és valami furcsa tárggyal villantott egy nagyot, amitől László memóriájából kiürült az utóbbi órák eseménye.

''Nos, Villalakók!'' Stohl András a játékszabályok és a következő feladat ismerkedésébe akart belefogni, amikor észrevette Winston kezében a pisztolyt. Winstonnak ugyanis nagyon elege volt. Hidegre akarta tenni ezt a pojácát és keresni egy telefont, azaz kijáratot.

''Fegyvert is tilos a Villába hozni!'' Stohl András egy mozdulattal kicsavarta Winston kezéből a stukkert. Hiába, no, a Surviver nem múlt el nyom nélkül. ''Komolyan kezd elegem lenni ebből a sok balfékból, hogy vezessen így az ember műsort?'' Stohl láthatóan kiborult, a többi mondatát - amelyek Árpa Attilára és felmenőire vonatkoztak - kiskorú olvasóinkra tekintettel nem idézzük.

Stohl András az asztalhoz hajolt, felszívott egy csík heroint, majd Jaguarjába pattant és elhajtott.

A lány kinyitotta a kólát, erre az egyre vágyott most. A természetes összetevőkből álló nedű viszont az utazás során felrázódott, így 62%-a a lány arcába spriccelt. A hálós tudta, hogy mi a dolga, odasietett a törölközővel, és gyengéden megtörölte a lány arcát. Fordnak igaza volt - gondolta - mindig legyen nálad törölköző.

Winston megkövülten ült. A hálós és a lány szemrehányóan néztek rá. ''Nem értem. Ez a sárga inges biztos Smith ügynök volt, soha nem láttam még embert ilyen gyorsan kicsavarni a kezemből a pisztolyt. Sőt. Szoftvert sem.'' Winston úgy döntött, hogy keres egy telefont, a lánnyal és a hálóssal elindultak, hogy körbenézzenek a Villában.

Egy ajtó mögül hangokat hallottak, nevetést. Winston benyitott.

A szobában BB Évi épp erotikusnak gondolt táncot lejtett Renátó előtt.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.