2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Programajánló - I-Doser

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mint sokan tudják, Gyöngyösön tanulom a vendéglátást, vagy mit. Történt, hogy albérletet...

[ ÚJ TESZT ]

Mint sokan tudják, Gyöngyösön tanulom a vendéglátást, vagy mit. Történt, hogy albérletet csak az utolsó pillanatban sikerült szereznem, s számomra idegen társaságba kerültem. Részemről az ismerkedésnek sosincs semmilyen akadálya, eltelt egy hét, kettő, s most már oldott vagyok.

Tegnap egyik albérlőtársnőm maradt velem Gyöngyösön, ketten rendelkeztünk hát a hatalmas lakással, 2-2 sörrel, valamint egy üveg borral. Mielőtt rosszra tetszenek gondolni, nekem barátnőm, neki barátja van. Megmaradtunk hát a 10 Csapás című förtelem végigröhögésénél, valamint a véralkoholszint optimalizálásánál.
Előkerült a laptopja, én pedig jó szokásomhoz híven végignéztem a specifikációkat, valamint a feltelepített dolgokat. Gyöngyös főterén találtunk nem zárt hotspotot, 250-el töltöttem... a nyílt utcán, egy ACER 3100-assal.

Feltűnt egy bizonyos IDoser nevű program, ami az asztalon kapott helyet. A lány elmondta, hogy a program képes hangeffektekkel illuminált állapotba hozni bárkit, mindössze kellő ellazultság, és tiszta fej kell hozzá. Elviekben az agyat különböző zajokkal, zúgással, búgással stimulálja, és, mint olvastam képes drogokhoz hasonló hatást kifejteni. Sajnos Gyöngyösön nem tudtunk rendes hangrendszert összedugni, így ma délután, immáron itthon teszteltem a programot.

Puritán kezelőfelület fogadott, néhány opcióval, valamint a legfontosabb, Open Dose gombbal. Ennek segítségével tölthetjük be a különböző dózisokat, a próbaverzióban kettőt, a teljesben pedig majd' 50-et. Minden "dózisnak" más neve, valamint leírása van, a teljesség igénye nélkül választhatunk "absinthe", "extasy", "heroin", stb adagok közül. A programról sokkal többet nem érdemes beszélni, pofonegyszerű a kezelése. Dózis betölt, füles fel, "play dose".

Furcsa zúgás fogadott az "absinthe1" indításakor. Egy alsó progress ablakban láthatjuk, hol tart a folyamat, a készítők szerint érdemes végigvárni, a hatás van hogy 15-20 percen belül érzékelhető.

Olyan 10 perc után furcsa bizsergés vett rajtam erőt, ez a bizsergés nem sokkal később erős szédülésbe ment át, a betűket nehezebben vettem ki a monitoron. Minden kezdett picit távolodni, furcsa kék derengés borította a tárgyakat körülöttem. Először magam sem hittem el az egészet, s jót röhögtem, ez mégiscsak egy program, ami hangot bocsát ki. Képes lenne az agyat pusztán hangeffektekkel megfektetni? Ezek szerint igen, bár a módszernek nem olvastam utána, kétségkívül meglepett az eredmény. 100%-nál a zaj elmúlik, a kép lassan kitisztul. Tegyünk fel egy másikat: "Heroin"....

Letölt, kipróbál, hozzászól: [L:http://www.i-doser.com/][/L]

(Megj.: soha életemben nem próbáltam nehézdrogokat, kizárólag alkoholt fogyasztottam, füvet meg ilyeneket nem szívtam. Az ezekkel kapcsolatos hozzászólásokat kéretik mellőzni!).

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.