2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Neckpon SWH-100 fülhallgató bemutató

Egy nem mindennapi, koreai belpiacos, vezeték-nélküli fejhallgató bemutatója.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Az alábbiakban egy nem mindennapi vezeték-nélküli fejhallgatót mutatok be nektek röviden. Olyannyira nem szokványos, hogy egész Európában is talán csak 2 db van, ebből az egyik egy szlovák srácnál a másik pedig itt előttem áll.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez egy koreai belpiacos (tehát csak Koreában forgalmazott) felső kategóriás termék legalább is az ottani ára alapján mindenképp. Ugyanis az ára Koreában 129,000 ₩ vagy KRW (dél-koreai won), amit átszámítva 22-23 ezer Ft mikor éppen mennyire erős a magyar forint. Ha körbe nézünk az itteni piacon, bizony ezért már egészen neves gyártók által készített fülhallgatókat is találunk a piacon és esélyes, hogy nem csak itthon, hanem Koreában is.
Egyszóval Koreában se egy elterjedt cucc, és a hozzám kerülése se nevezhető mindennapos eseménynek, de az legyen egy másik story :)

A fülhallgató márkája Neckpon, amit gondolom a neck, mint nyak és az (ear)phone, mint (fül)hallgató szavak összeolvasztásából kapta, és így lett a Neckpon.
Fejhallgató, fülhallgató...ez mind rendben is van a magyar nyelvben...de a nyakhallgató szó milyen hülyén hangzik :D, pedig valójában tényleg az, de a továbbiakban fülhallgató lesz, elvégre mégis a fülbe kell helyezni....
De lássuk részletesebben és bontsuk ki:

Maga a doboz egyszerű stílusos, semmi fölösleges sallang.

Koreai feliratos doboz

A dobozból egyre jobban kihámozva

A dobozban a dolgok egymásra építve, rétegekben vannak összerakva, így minden elfér és nem rázódik össze-vissza, ami szerintem nagyon ötletes.

A felső réteg

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.