2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Gazdálkodj Okosan! "Bp Minden Ingyen"

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A budapestiek csere-bere ajándékbörzéje, a Budapest Minden Ingyen fórum.

[ ÚJ TESZT ]

Milliónyi oka lehet annak, hogy komoly értékek a szeméttelepen végzik. (Megunták, lecserélték, kinőtték, több ugyanolyant kaptak --pl esküvőre--, költözködtek, stb, stb.) De nem is az ok a lényeg, hanem, hogy egy-egy kidobásra ítélt tárgy ne a kukába szálljon, hanem megfelelő gazdát találjon.

Ebben segédkezik a BUDAPEST MINDEN INGYEN "csere-bere" fórum, ami az okosan gazdálkodó budapestiek fóruma.:) Pontosan úgy működik, mint a mikulás, kívánságlistával. :)

Ha szükséged van valamire, --mint a minap Tulipántinak egy sütikészítő-forma készletre--, akkor csak regisztrálnod kell magad a fórumon, majd listáznod kell azokat a dolgokat, amiket kapni szeretnél. Emailben értesítenek majd, ha valaki pont azt akar ajándékozni, amire neked szükséged van. (További részletek a fórumon olvashatók, vagy a lentebbi idézetekből.)

Szintén ezen a fórumon listázhatod az általad felajánlott használható (még jó állapotban lévő) tárgyakat, az email címeddel egyetemben. Az email címed megadása azért fontos, hogy helyszínt tudjátok egyeztetni, ahol a szóbanforgó tárgy(ak) átadásra-átvételre kerülhet(nek).

Még egyszer:
Meghirdetheted minden olyan értékes tárgyadat a fórumon, ami(ke)t szívesen elajándékoznál, ..mindent, ami még használható, amire neked már nincs szükséged, amit ki akarnál dobni, de másnak még jó szolgálatot tehet.

Természetesen a kívánságlistádat is ismertté teheted, mert lehet, hogy, ami neked kellene, az meg épp valaki sufnijában hever.

Viszont hibás, javíthatatlan vackokat, penészes, piszkos cuccokat ne is említs. Természetesen nem kell a perzsaszőnyegedet kitisztíttatnod, mielőtt elajándékozod, hehe..., de tényleg a tisztasággal illik tisztelegni akkor is, ha használtat adunk, és akkor is, ha ingyen adjuk.

Ha szeretnél valakinek örömöt okozni, ajandékot adni, ez a te fórumod! Ha ingyen szeretnél segíteni valakinek, nyugodtan fölajánlhatod a szaktudásodat is.

Idén többen szűkösen töltik az ünnepeket, de ennek a fórumnak a segítségével talán mégis boldogan. :)

Itt az ideje az ünnepek előtti nagytakarításnak! Biztos egy rakás fölösleges cucc halmozódott föl az idők folyamán, ami még jó állapotban van. Hát, rajta, ajándékozd el a csak helyfoglaló, számodra már haszontalan tárgyakat! :)

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Örömteli Adakozást Kívánok Mindannyiótoknak!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.