2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

LEGO 10252 "Jajj, úgy élvezem én a strandot"

Aktuális iromány, szintén egy restancia, újra a szabadban kalandozunk egy Beetle volánja mögött.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, készletinfo

Ismét itt vagyok, ragyogok, az ígért pingvinmobillal ellentétben egy másik gépjárművet választottam az irományom tárgyának. Egyrészt restancia, másrészt úgy voltam vele, hogy inkább egy 'komolyabb' masinát mutatnék be, a közérdemű utólagos engedelmével. Utána természetesen lesz majd Pingvin mobil is, nem kell izgulni. Szóval "let's go outside" chapter 2, Volkswagen Beetle.

Background sztori: bevallom férfiasan már nem is tudom mi volt, a masina természetesen tetszett, de talán a pontokat is gyűjtöttem valamire, szóval egyszer csak hozta a postás :D .

Ami a készlet történetét illeti, ez már a második bogár legóéknál, az elsőt még 2008-ban dobták ki, kicsit gyűjtőibb kategóriában, némileg szögletesebb formában. Ennek folyományaként az első bogár mára elérte az 'aranyár' státuszt, nem beszerezhetetlen, de nem is kici ócó készlet. Igaz, ez kb. az összes közepesnél nagyobb lego készletre igaz, már a visszavonultatás pillanatában 20-30%-ot emelkedik az ára. Szóval egy nagyon-nagyon jó befektetés. De ne kalandozzunk el ennyire, mert aztán kőkemény szakmázás lesz a vége, és az irományok nem erről szólnak.

Szóval az arányokat/különbséget szemléltetendő, itten is van egy pikcsör a két bogárról

De térjünk is rá a mostanira, mert megint sok lesz a duma :D .

LEGO 10252 - Volkswagen Beetle

Gyártási év: 2016
Elemszám: 1167
Manual: 1 füzet, 211 lépés, 125 oldalon
Méretek: 15 cm magas, 29 cm hosszú, 12 cm széles
Figurák száma: 0

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.