2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Játékajánló Android telefonokra

A Sony Ericsson Neo V bemutatása játékgépként és játékajánló Androidra.

[ ÚJ TESZT ]

Játék, végszó

Játék
Ahogy írtam, a Digital Reality nem dobta kukába teljesen (elvileg) az ötletet, hogy az Imperium Galactica 2 kapjon Android portot is és jelenleg az iPad eladásokat nézik. Hogy maga a letöltések száma vagy a közvetlen befolyt összeg alapján döntenek-e azt nem tudom, azonban akármelyik is legyen, szeretnék ehez hozzájárulni és egyben kedveskedni egy olvasónak 1 (egy) cd-kulccsal, ami segítségével ingyen hozzáfér az iTunes oldaláról a játékhoz.

Részvételi feltétel:
-minimum őstag rang
-érdekeljen a játék, ne csak azért vegyél részt, mert "ingyen van"
-rendelkezz iPad-al, hisz e nélkül semmire se mész a kulccsal, ne nyúld le feleslegesen más elől (hmm, ironikus, hogy Android játékokkal foglalkozó írás végén iOS játékot osztok ki)

Ki kapja meg és mit kell hozzá tenni

A dolog egyszerű, az kapja meg a kulcsot, aki először beírja ehez a cikkhez tartozó hozzászólások közé az alábbi egyszerű kérdésre a helyes választ.

Mi az első esemény az emberi hadjáratban?
a) Felkérés egy közeledő aszteroida elpusztítására
b) Felkérés kalózbolygó elpusztítására
c) Felkérés egy bolygó kolonizálására

Kedvcsinálóként egy gameplay videó:

A leggyorsabb szerencsés megfejtőnek privát üzenetben fog menni a kulcs. Nem tudom hány iPad tulad olvas "Androidos" írást, de remélem lesz aki igényt tart a játékra (olyan aki tényleg játszani is fog vele).

Update:
A leggyorsabb BloodyEddie volt!

Végszó
Kicsit elfogult voltam azzal szemben, hogy kijelzőt tapizva lehetne telefonon játszani, de kipróbálás után azt kell mondanom, hogy megoldható. Nem állítom, hogy könnyű lenne, de gyakorlással ha tökéletesíteni nem is, de javítani lehet a dolgon, nem annyira nehéz hozzászokni. A játékpiacból egyre nagyobb szeletet szerez magának a mobiljáték piac, hála fejlődő grafikai megjelenítésnek és egyre több játékoknak, amik hosszabb és összetettebb történettel rendelkeznek a régi mobilos játékokhoz képest, nem véletlenül szált be a piacba az Nvidia sem a Tegra chipsetjeivel. Bízzunk benne, hogy a mobiljátékok terén kiskirály nemzetközi óriás, a Gameloft, valamint az Electronic Art és a többi cég is folytatja a minőségi játékok előállítását, igazán öröm volt látni, ahogy mostanság a Rockstar is beszállt és a GTA 3+Max Payne-nek hála fel is jött, mint a talajvíz. Ki tudja, pár év múlva lehet már nem azért fogunk aggódni, hogy egy konzolos játék jön-e PC-re, hanem, hogy jön-e mobiltelefonra...

Darth_Revan
2012.06.15.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.