Hirdetés

2023. december 7., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Hama uRage Explode Evo bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Megfizethető ár, kényelmes viselet, kellemes hangzás. Ezek nem a gamer headset jellemzői?

[ ÚJ TESZT ]

Viselet, Összegzés

Előre kihangsúlyoznám nem vagyok egy vájtfülű, de mindemellett egész jól szól. Az elődjéhez képest (Genius HS-G500V), érezhetően kisebb a basszus, de mind a magas és mély hangok is elég tisztán szólnak. A hangerővel sincs semmi gond.

A szövetes fülpánt miatt, kifejezetten kényelmes és jól szellőzik. A mikrofonja a mai kornak megfelelően zajszűrős, ami egész jó hatásfokkal dolgozik. Egy kicsivel több hangerőt elbírhatott volna, de a minősége jó, a hangokat tisztán fogja. Ugyanakkor szemüveg mellett is kényelmes a viselete, hosszabb távon nem zavaró.

Egész jól vizsgázott nálam a Hama uRage Explode Evo Gaming Headset. Sokat tanakodtam, hogy ez, vagy a Genius Zabius mellett tegyem le a voksomat. Nem tudom, hogy 15.000 Ft-ért mi extrát kaphattam volna még, ami a Hama mellé nem járt volna.

Ha már ár, ez a kis kütyü 7.000 Ft környékén vehető meg. Ez szerintem teljesen korrekt a maga kategóriájában. Egy kábelharisnyát elbírhatott volna, plusz egy LED-et, vagy kapcsolót, ami a mikrofon aktivitását mutatja. Viszont Én összességében elégedett vagyok vele. Aki most tervez headset vásárlást, nyugodtan nézelődjön az Explode Evo felé is.

Nálam jól vizsgázott, megfontolandó vétel!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.