2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Földöntúli hangok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kedves Logout olvasók! Egy különös jelenséget szeretnék megosztani veletek, és egyben...

[ ÚJ TESZT ]

Kedves Logout olvasók!
Egy különös jelenséget szeretnék megosztani veletek, és egyben a segítségeteket is kérem.
Nem lesz egy túl komoly írás, nem is közérdekű, de feltétlenül érdekes.
El is kezdeném...

A minap elkezdett rakoncátlankodni a gépem, aztán a windows el se indult. Jó, win reinstall, nem halok bele. Előtte azonban a zenéimet és a képeimet szerettem volna biztoságos helyen tudni, mert úgy gondoltam, leformázom a vinyót is hamár így belejöttem. Fogtam a HDD-t, átraktam fater gépébe, amiben egyébként 2 wincsi van, az egyik teljesen üres, másikon is csak a windows van. Átraktam szépen a zenéket, képeket, de csodálkoztam, egy csomó nem ment át, hibát írt ki. Mindegy, biztos rossz a fájl.

Aztán a windows reinstallt is újra kellett kezdenem egyzser, mert valamiért megállt az eszközök telepítésénél. Jó,felment szépen a májkrémszaft szeretett terméke, gyerünk, vegyük használatba! Kattintok, lefagy.Mondom jóvan. Reset. Bejön szépen a windóz(XP), teszi is a dolgát, bár néha fagyogat. Toltam neki egy winchester tesztet(seatools-al,mert seagate wincsim van),kiír néhány hibát. Bosszankodtam,de nem nagy gond, megy majd vissza gariban, de most nincs kedvem ezzel szórakozni. Szépen visszapakoltam a zenéimet és a képeimet, vinyó a gépbe újra be, beindul, hallgatom a zenéket, majd elérek egy kedvenc számom, ahol a zene helyett érdekes hangok jönnek be. Itt kezdődik a történet lényege.

P.O.D - Boom
A zene meghallgatható itt, csak hogy tudd milyen eredetiben.
Ezzel szemben, ami a vinyón keletkezett:Boom ,érdemes végighallgatni,vagy ha nem akarod, akkor 1:40-től
Ugyanez a felvétel, lelassítva:lassított itt 2:45-től a legérdekesebb

A gyors verzióból csak a szöveges rész kivágva: gyors

A kivágott lassú rész: lassú

Nos, erről várnám a véleményeteket, hogy mi lehet ez(mit mondhatnak rajta), és hogyan került ide, mert a vinyón garantáltan nem volt semmi film aminek az audiosávjából odakeveredhetett volna, se hangfájl, csak az én zenéim, de azok között sincs semmi ilyesmi. És esküszöm, hogy nem én csináltam egm ilyenre.

Még egy kis érdekesség,hiba:
Még egy szám,a történet ugyanez: Weezer - Beverly Hills
Ebből lett ez:
[beverly hills]
Majd lassítva:lassu

Kíváncsi vagyok ki mit gondol!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.