2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

CeBIT Live - csajok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Amikor ezek a sorok íródnak éppen éjjel 1 óra van. Három jó munkásember itt szuszog a...

[ ÚJ TESZT ]

Amikor ezek a sorok íródnak éppen éjjel 1 óra van. Három jó munkásember itt szuszog a zsebkendőnyi szobában, én meg egy órája képszerkesztek, hogy meg legyen amit kértetek, a csajok. Hozzá kell tenni, hogy ezek a PC-s részleg lányai, Bogék szerint a mobilos oldalon jobb a felhozatal No, majd holnap meglátom… Azért nehogy azt gondoljátok, hogy egész nap csak csajokra kattogtatásból állt! Rengeteget kellett gyalogolni (brutális nagy a Hannoveri „Messe”), tárgyalni, különböző termékmagerekkel és PR-esekkel beszélgetni, hírünket, nevünket öregbíteni, meg persze nektek tudósítani.

Kedvesek, fiatalkák és aranyosak voltak a Commodore-os csajok, kár, hogy az a médialejátszós kütyü már nem méltó a régi nagy névhez. Azért valami PC konfigos Commodore-ok is voltak.

[kép]
Nagyobb kép [link]

Nagyon vadító párost találtam az XFX standján, ahol később a nagy Fatal1ty is feltűnt, egy kis Quake 3-as alázás kedvéért. Nem voltam soha nagy Q3-as (fLeSs annál inkább). Három ellenfelet néztem meg a platformos pályán, egyiknek sem sikerült pozitív killel fraggel végezni. Bár szemre a mester felszedett pár kilót, azért skillben még nagyon ott van. A következő állomás a Hauppauge standja volt, ahol németül demóztak valamit. Nem sokat értettem, de a csaj szerintem jó volt.

[kép]
Nagyobb kép [link], [link]

Fú, de szerettem volna Mini lenni, legalább egy kis időre.

[kép]
Nagyobb kép [link], [link]

A WCG (World Cyber Games) pavilonjában Razer lányait és két amazont találtam.

[kép]
Nagyobb kép [link], [link]

Nagy kedvencem az OCZ-s csajszi volt (élőben sokkal jobban nézett ki mint képen), de tán az egész nap legjobb nője egy látogató volt; nem illik, de azért az előnyösebbik részét lekaptam.

[kép]
Nagyobb kép [link], [link]

Bog szerint nincs jó német nő, szerintem azért akad néhány. Például a hostess csajok között, de a testfestéses motoros sem volt rossz.

[kép]
Nagyobb kép [link], [link]

Ez a Thermaltake felirat is egész jó helyre került.

[kép]
Nagyobb kép [link]

Végül a napit záró Conceptronic, Devil, Tulip partin – ahol nem mellesleg, jó volt a bor és a zene – találtunk egy jó kis barnát.

[kép]
Nagyobb kép [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.