2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Számítógép, barátnőm részére

Szokatlan, de annál hálásabb feladat egy hölgy részére számítógépházat átalakítani.

[ ÚJ TESZT ]

Első oldal

Sziasztok!

Kezdeném azzal, hogy milyen szerencsés ember is vagyok én. Igazán mázlistának érzem magam, mert találkoztam egy olyan lánnyal, aki nemcsak elviseli a hóbortjaimat, hanem még segít is azok kivitelezésében. Jelen esetben megbízott (!) azzal, hogy ha már úgyis folyton gépházak fúrásával-faragásával foglalkozom, akkor miért ne alakíthatnám át az Ő számítógépházát is. Nosza, át is költöztettük a konfigot egy korábban átalakított, de nem használt házamba, majd a kuckót hazahozva nekiálltam a tervezgetésnek.

Mint azt láthatjátok, a ház teljesen átlagos, Super Power márkajelzéssel ellátott kuckó – a jobbik fajtából.

A szétszerelés után láttam azt, amit a cipelés közben már sejtettem, hogy egész korrektül össze van rakva ez a ház, a váz is nem papírvékonyságú lemezből készült, a burkolat is egész merev. A legjobban az előlap kialakítása tetszett, ilyen többrészes megoldással ezelőtt még nem találkoztam.

A ház átalakítására vonatkozóan semmi extra tervem nem volt. Egyszerű oldallap kivágás-plexizés, ventilátorrácsok kivágása a jobb szellőzés miatt, az előlap mögött egy 12 centiméteres ventilátornak való hely kialakítása, festés. Mivel nem magamnak készítem a házat, hanem barátnőmnek, így mindenképpen be akartam őt is vonni a tervezgetésbe. Így alakult ki a végleges festés színe, valamint a kisebb díszítőmotívumok témája is. Ezeket nem szeretném most elárulni, legyen meglepetés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.