2020. október 31., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy kis modding

  Sziasztok!

  Régi álmom volt hogy belekezdjek egy minimal stílusú slim állóház építésébe. Bevallom őszintén, nem a fejemből pattant ki, egy külföldi modding oldalról jött az ötlet.

  Sok matekozás után úgy döntöttem belevágok. Megrendeltem méretre vágva a 2mm alulemezt és szögvasat. Ezután jött az összeszerelés/szegecselés, majd az egyéb kivezetések/ nyílások kivágása. Alaplaptálcát egy pc-bontóból szereztem, persze pcházzal együtt, és a tálcát nem lehetett csak úgy kiszedni, ki kellett flexelni.

  Amint ezzel megvoltam, jött a próba, belaktam egy régi konfiggal. Már csak azon kellett agyalni, milyen procihűtő, milyen riser legyen a gépben.
  A választásom Scythe Big Shuriken 2 Rev B hűtőre esett, low profile, csendben teszi a dolgát, és iszonyat jól hűt, mellesleg a memóriák is gond nélkül elférnek alatta, amik persze normál magasságúak (nem hűtőbordásak). Riserből volt otthon egy 20cm-es szalagkábelem, ez sajnos nem volt elegendő hosszúságú (2cm kellett még), így hosszas kutakodás után megtaláltam a számomra megfelelőt (ebay-en 9,5" hosszú és 11$-ba került). Mire megjött, volt időm festegetni, a gépház oldalára felragasztani a fa mintás modul pvc lapokat.

  Folytatás...

  zotyi85 2 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.