2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Végre van egy Ultrám

    Ki ne álmodozott róla anno amikor megjelent és talán utána is évekig ? Egy legenda aki nem más mint a 8800 Ultra . Persze az ereje enyhén megkopott az idők folyamán de nem is az a lényege ennek a karinak.

    Időm engedi egy Xeon E3 ( alias I7 ) társaságában meghajtom picit,bár sejtem hogy ma már egy belépő kari is csúnyán helyben hagyja az egykori királyt,a sorsa pedig az hogy díszelegjen a polcon mint egykori leggyorsabb videokártya és a gépembe vissza kerüljön a jóval erősebb R9 380. (van pár év difi,de nem is ez a fő)

    A használt piacon is elég ritka,ha fel is bukkan nem ő az ár/teljesítmény világbajnoka,de gyanítom inkább gyűjteménybe kerülnek mint napi használatba.

    Gyönyörű

    Zicokuka 7 éve 20

  • Egy nemes ügy

    Régi ismerős azzal írt rám a napokban hogy a 10 éves öccsének kéne valami gép,mivel csak a Cod2-vel játszik a barátaival,abban meg nagyjából képben vagyok.Nem egy mai játék,de mai napig engem is leköt és ami sokak öröme hogy szinte egy okosórán vagy kaputelefonon is elfut.Persze azért multiba az igény 250 max fps úgy kell kalkulálni a dolgokat hogy ennek megfeleljen.

    Vagy egy éve a szobám dísze egy Socket 939-es gép 3700+-os procival,így adva van az alap.Persze ez egy komplett gép 2Gb ram,160-as vinyó miegymás,a célnak megfelel.Persze mit ér az egész vga nélkül így azt majd vadásznom kell,mert bár van benne egy X600-as csoda de nem épp elég a multizáshoz.

    Az alap megvan egy vga és kész lehet a Cod2es masina.

    Persze lehetne erősebb vas,de az igényekhez ami a Cod2 saccra egy jó vga-val elég,max rántok a procin.A Cod2 úgy se igazán használ több szálat,nálam I7 alatt is előfordul fps lagg, igaz ez inkább a Win 10 és az a dolog hol volt 2005-ben 8 szálas proci vagy több Gb-s vgak.

    Zicokuka 7 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.