2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Gazdaságos magyar Gééjmerrr pck

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mivel hazánkban azért mindenki vagyis az átlag emberek túl jól keresnek,így meg kell gondolni egy PC építés minden momentumát,mi fontos,mi ér rá később.

Két gazdaságosnak is mondható gépem van ami játékra is fogható azért.Az első versenyző íme:

1.
Gigabyte GA-H61M-DS2
I5 2400
8Gb DDR3 Corsair Vengeance
128 SSD+1Tb HDD
Gigabyte R9 380 4Gb egy Sapphire 7850 1Gb Dual-X-et váltott.
Tápon sajnos spóroltam,ezzel most szembesültem az új karinál.
Egyszerű noname ház.

2. Gigabyte G41-es lap
Xeon E5405
4Gb DDR3
Hd 6850
120+200-as sata HDD
Valami régebbi gééjmer ház ,egy nem túl minőségi táppal.

A második gép inkább netezésre van befogva,apum használatában,kompromisszumokkal akár lehet vele játszadozni,játszottam is rajta amíg nem váltotta az I5.Manapság sajnos aki kicsikét is játszani akar a legjobban a vga vásárlásnál kell a pénztárcájába nyúlni,szinte lehetetlen 25 000 Ft alatt értelmes vga-t kapni,sajnos a 7850 is azért került aztán lecserélésre mert az 1Gb vram már erősen korlátozó tényező(persze van belőle 2Gb-s változat is de..),még mindent agyonbutítva is.Ha az ember keze vagyis a pénztárcája nagyon kötve van,az SSD megléte nem létszükséglet,ám akinek van az tudja hogy mennyivel másabb a rendszer használata vele.Persze minden igény és persze pénz függvénye is,de okosan,jó összeválogatva ki lehet hozni elég olcsón egy frankó kis gépet amin lehet azért játszadozni.Sajnos látható mind a két gép esetében a tápon próbáltam spórolni,ez egy nem túl jó ötlet,hosszú távon semmiképp se,így előbb utóbb mindenféleképpen megéri a lecserélése egy márkás darabra,ezek se akkora összegek,de van hogy az embernek minden pénze ki van számolva.Sose érdekeltek a csilli-villi dolgok,se igazán a grafika,csak a játékélmény így mind a két monitor már bőven nem mai csirke,de képet add,mi kell még.Anno azért örültünk sokan hogy a Cod1 legalább 30-50Fps-el futott,pl a Cod2-nél az akkori gépemen ha füst volt a pályán még 25fps-se volt.Változó korok és igények,ma már FHD maxon,2345 effekt de ez valahol természetes fejlődés.

Hozzászólások

(#1) MineFox54


MineFox54
őstag

Már egy 1GB VRAM-os 7790-el is el lehet játszadozni. csonor kolléga itt a PH-n tanúsíthatja is. :)

(#2) icemad


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Főleg az idősebb korosztálynak nem igazán fontos a millió fps. Magamon tapasztalom. Emlékszem még c64-es időkből a Total Eclipse játékra. Az már full 3D-s fps volt, fel le nézéssel, ugrással, guggolással. Nagyon pöpec volt, és akkor még a sebességet spf-ben mértük. (Second per frame, vagyis hány másodperc alatt rak ki egyetlen képkockát... :DDD

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#3) Zicokuka


Zicokuka
senior tag

Ez valóban így van, vagyis részben. Közel a tripla X-hez még mindig a játékélmény az első.Mai játékok mint úgy minden nélkülöz minden egyéniséget,a Bf1től se vagyok annyira oda,bár tény jó játék de nem hiszem 5 év múlva még élni fog.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.