2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Minden változik,a Cod 2 örök

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A mai napig az egyetlen játék ami igazán leköt,jó kis multi lövöldözés,már ha épp nem 16 órát dolgozok.Amikor megjelent a játék még 2005-ben egyből a foglya lettem, bár FPS az nem igazán volt,csak idővel.Volt pár vas,de a Cod2 mindig jelen volt,igaz kihagyásokkal.(hol hosszabb, hol rövidebb)

Az első szenvedések során egy 1100-as cerkán toltam egy Ati 9250-el.Ezt később váltotta egy 9550 amivel legalább már nem 30fps-em volt.Megfordult a kezeim közt AGP-s Am2es lap 3700+-al,4400X2,és hasonló földi jó de a Cod2 mindig jelen volt.Persze van amikor pihenteti az ember vagy beleun.Ami rémlik az a 3700+,4400X2 (agyonhúzva)Prescot P4,C2D E8400,Phenom 920 X4 szintén agyonhúzva, nem időrendi sorban mert pl. amikor eladtam a Phenomot Ssdvel Gts 450-el cakk-pakk utána használtam elég sokáig csak netezésre a kazán P4-et.

De van hogy elkapja az embert a nosztalgia,na meg hiába játszottam a Bf1-től kezdve a Doomig ezek hamar lekerültek a gépről vagyis gépeimről.

A jelenben van 3 asztalim és barátnőm laptopja,de mind megegyezik abban hogy a Cod2 megtalálható rajta.

A "fő" vasam egy I5 2400-as masina 8Gb ramocskával,120 Gb Ssd,1Tb Hdd plusz 1Tb külső Hdd,a képet egy R9 380 adja és ők egy Bitfenix Aegis házikóban laknak.

A másik gép egy 775-s Xeon 6850-el 2Gb ram a fő lényeg, ez a szerkezet a mindennapjaiban netezésre van használva apum jóvoltából.
A harmadik gépem,vagy inkább a szobám dísze (bár inkább útban van )egy 3700+-os 939 Amd egy X600 csodával,de mivel ingyen se kellett senkienek ebben a gazdag országban,így elfér.Barátnőm Ivy Bridge alapú Celeronján az IGP-vel is elég jól fut a híres Cod2.

Nagyrészt az unalom szülte ezt a posztot,na meg munkába csinálni kell valamit ☺ De gondolom nem vagyok egyedül aki magasról tesz a csilli-villi grafikára ha maga a játék kaki.Mindig elsődleges szempont nálam a játékélmény,és ezt manapság elég kevés játék tudja megadni.Ok a Bf1 tényleg jó, ahogy sokakkal ellentétben nekem a Maffia 3 is tetszett, de valami még is hiányzik. Így nem marad más mint a szeretet Cod2 minden hibájával,sok csalójával de legalább szeretek vele játszani,már ha időm engedi.

Cod1 és 2-ben Zico-ként ismerhet már aki,bár manapság nem vagyok képben így csak pubolgatok ameddig a nő csinálja a kaját.

Hozzászólások

(#1) d@vee


d@vee
őstag

Érdekes, nálam is örök favorit marad a CoD2. Volt olyan nyár, aminek a nagy részét a multi elvitte.
További érdekesség, hogy haver gépe itt volt tesztelésre, mert bajban volt, stb...felraktam a CoD2-t. Minden maxon, fullHD-ban volt olyan hely, ahol beesett 45 fps környékére. Pedig nem rossz gépe volt, 12 GB memória, AMD FX 6300 és Radeon R9 270 kombóval. A 60 fps-t mégsem tudta tartani. Viszonyításként az AC Black Flag szintén ebben a felbontásban, high grafóval hozta ugyanazt az fps-t, pedig van egy kis gépigény különbség.

Ja

(#2) Zicokuka válasza d@vee (#1) üzenetére


Zicokuka
senior tag

Ez egyszerű optimalizálás,azért amikor megjelent a game még más hardverek voltak.Amúgy van hogy nekem is picit beinog az fps 250-ről(Win10)az Ivys lapossal fix fps nem igazán van de 80-160 közt ingázik.(win 8.1)Xeonon (win 7)sose esik még 249-re se,pedig persze ugyanaz a cfg van ott is.

[ Szerkesztve ]

(#3) EczkE


EczkE
addikt

Mennyi a csalo? :D

Asszem mindenféleképpen!

(#4) Heeken válasza EczkE (#3) üzenetére


Heeken
tag

Van egy kettő, főleg a bulgáriai szerveren ahol játszom. De a magyar szervereken nem jellemző. Ha van is pikk pakk kint találja magát. :D Annak idején luckerrr a csalók miatt hagyta abba, most már nem lenne ebből gond. Felnőttek a VérPistikék a játékkal együtt. :D

Megj. : Jöhetne a CoD2 fragmovie is. BF3-as amúgy is rég volt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5) d@vee válasza Heeken (#4) üzenetére


d@vee
őstag

A BF3 a másik nagy kedvenc :) Hány szerverről vagyok én kibannolva, mert megöltem az admint párszor :DDD

Ja

(#6) Heeken válasza d@vee (#5) üzenetére


Heeken
tag

Nálam ugyan ez CoD2-ben. Szerencsére azóta már felnőttem. Nem jártatom a szám feleslegesen. Elmaradoznak a bannok is. Megyek, lövök, játszok annyi.

Nameg a CoD2 botzombi :D Egy jó barátommal szoktuk tolni ketten. Dőlnek is a rekordok, lehetetlen fokozaton. :D

(#7) Zicokuka válasza Heeken (#6) üzenetére


Zicokuka
senior tag

Lanok volt minden mint a búcsúban,de ma már max ha nem dolgozom pubon lövök párat :D A csalók mindig jelen voltak,de meglepően nem vészes manapság.Ok persze jóval kevesebben is játszanak már vele.Egy Cod2 remake jöhetne,még új mapok se kellenek mert jól játszhatóak,csak a grafikát kell átdolgozni.

[ Szerkesztve ]

(#8) Heeken válasza Zicokuka (#7) üzenetére


Heeken
tag

Mi a mai napig összeülünk lanozni, négyen-öten. Jó móka. Pedig 2005 igencsak 12 éve volt. :D Remake nem lenne rossz, bár én úgy imádom a játékot, ahogy van. A maga DX7-es valójában. :D

(#9) d@vee válasza Heeken (#8) üzenetére


d@vee
őstag

Van ott DX9 is :DD Fúúú régen csak álom volt, hogy ne DX7-ben játsszunk vele, ma meg a legolcsóbb laposon elmegy.

Ja

(#10) Heeken válasza d@vee (#9) üzenetére


Heeken
tag

Tudom, hogy át lehet kapcsolni DX9-be. De úgy már nem az igazi. :D Régen mindig DX7-be ment, hogy meglegyen az FPS, aztán úgy szoktam meg. Nameg így akad a fix 250. :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.